Labioplasti dr hastane ve fiyat önerileri

Nedir durum?

HERKESE SELAM BAŞLIĞI GÜNCELLEMEK İSTEDİM
BEN BAŞLIĞI AÇTIĞIM TARİHTEN İTİBAREN DÜNYA KADAR PARA HARCAYIP BİR SÜRÜ DR MUAYENESİNE GİTTİM MAALESEF ARADIĞIMI BULAMADIM
BURDA PEKÇOK ARKADAŞ YARDIMCI OLMAK İÇİN OLUMLU OLUMSUZ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR GAKAT GÖRÜYORUM Kİ REKLAM YAPIP ÜNLÜ OLAN BAZI KİŞİLERE GİDENLER CİDDİ ANLAMDA PROBLEM YAŞAMIŞLAR BEFORE AFTER FOTOLARDAN ÇOK ŞALIRDIĞIM ÜZÜLDÜKLERÜM OLDU
2012 YILINDA RİNOPLASTİ OLDUĞUM BİR PROF DR DA VAR ONDAN ÇOK MEMNUN KALDIM ONA DA YAZDIM
FAKAT BU SÜREÇTE EN ÜZÜLDÜĞÜM GEÇEN ZAMAN TEKRAR TEKRAR ERTELEMEK İSTEMİYORUM
DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR

Arkadaşlar şehir doktor hastane fiyat ve memnuniyet tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Nolur ya ertele ertele yoruldum

Merhaba yazınızı okuyunca dedim ki o kadar ben ki bu kadın ona yazmalıyım sırf size yazmak icin bende yıllardır gizlice takip ettiğim bu siteye üye oldum çünkü herseyimiz aynı inanın hem ruhen hem fiziksel açıdan aynı şeyleri yaşamışız yıllarca..bende sizin gibi 30 yaşımdayım ve bu sıkıntımdan dolayı hiçbir iliskim normal ilerlemedi taa ki şu zamana kadar şuan sevdiğim adamla nişanlıyım ama bu sıkıntımdan dolayı nişanı atıp atmamakta kararsızım en çok bu sebeple artık çözmek istiyorum sorunumu yıllardır araştırıyorum sizin gibi hâlâ da araştırmaya devam ediyorum ama kafamın daha da karışmasına sebep oluyor keza suan ameliyat olmak için memleketten istanbula geldim birebir dr larla görüşmek en iyisi olur diye fakat muayene ücretleri o kadar uçuk fiyatlar ki maddi anlamda daha da zorlanmama sebep oluyor o yüzden artık bir dr la bütün işlemleri yapmaktan başka çarem kalmadı en iyisi olsun istiyorum ki kötü sonuçlanmasin çünkü bir daha asla ne böyle bir şansım olur nede maddi anlamda imkanım..biraz da bu sebeple yazmak istedim size;sizin güncel durumunuz nedir?yaptırdınız mi yoksa hâlâ kararsızmısınız?lütfen mesajımı görürseniz beni haberdar edin gerçekten çok ihtiyacım var ve zamanım cok kısıtlı bi an önce ameliyat olmam lazım evlilik söz konusu olursa iyileşme süreci geç olmamali olamazsamda zaten sevdiğim adamla ayrılma kararı almam gerekecek lütfen msjimi görün lütfen

Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.

Hangı dr onerırsınız hanımlar
Merhabalar..
İstanbul'da Op.Dr.BurcuAkdağÖzkök'e labioplasti ve klitoris onarımı için başvurdum. genelde kararsız bir yapım olmasına rağmen, tek sefer ve tek muayenede operasyon kararı aldık. Çok tecrübeli ve değerli bir hekim olmasının yanında sempatik ve güler yüzlü yaklaşımıyla sürecimi en rahat şekilde gecirmemi sağladı. Su anda iyileşme surecindeyim. Bu süreci doktorumun tavsiyelerine uyarak rahat bir şekilde geçireceğimi umuyorum. Eğer bu operasyonu gercekten yapmak istiyorsanız öncelikle bu kararı hemen vermenizi ve burcu hanımı mutlaka tanımanızi tavsiye ederim :))
Hangı dr onerırsınız hanımlar

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

Ameliyat oldunuz mu bilmiyırum ama Özgür Kartal ı öneririm kesinlikle.

İyi günler bende 18 yaşındayım ama yasima göre çok büyük ve bakireyim ağrısı adetken çok var sizcr yaşıma göre normalmdir

Hangi doktora ameliyat oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…