Labioplasti dr hastane ve fiyat önerileri

Merhaba ameliyat olmadıysanz size bilgi vereyim ben 11 ay önce oldum 3 hafta sonra da aynı doktora arkadaşımı götürüyorum çok güzel geçti benim

Merhaba ben oldum sizinle paylaşabilirim

Merhaba hangi doktora oldunuz acaba? Mümkünse fiyatını da söyleyebilir misiniz

Ben İstanbul ozan doğan da oldum benim görüntü olarak çok kötüydü ameliyattan sonra çok fark oldu hem görüntü hem psikolojik olarak özgüvenim arttı. labioplasti ve klitoris oldum zaten doktor muayeneden sonra size nasıl olacağına dair yeterli bilgi verecektir. Ben 1 hafta yatakta kaldım doktorun ameliyat sonrası söylediği herşeye uydum temiz baktım ne ameliyat izi kaldı nede enfeksiyon kaptım.. arkadaşımı da 28 Ağustos ta götürecem

Merhaba bende oldum 10 gündür ama şu an baktığımda bir dudak digerinden uzun görünüyor sizinde öyle mıydı sonradan geçici bir şey mi

Siz ne kadara oldunuz fiyat bilgisi rica ediyorum

Ay Allah aşkına arkadaşlar bana da fikir verin başlığı açan arkadaştaki tüm sorunlar bende de var kafayı yiyeceğim göğüslerim de küçük zaten psikolojik olarak bitiğim

Roza hanım instagram hesap ismimi yazsam ordan iletişime eebilir miyiz? Ben de labioplasti olmam gerekiyor o kadar çok yorum olumsuz sonuç va var ki korkum arttı..

Benimde bugün 6. Gunum cok ta kolay bi durum degilmis 7 bucuga yaptirdim tanınmış bi dr degildi hatta hakkinda hic de yorum goremedim tek bi olumsuz haric hala ara ara kanamam oluyo klitorise hic dokunmamis ama klitoris basinda hafif bi sıkıntı var gibi odemdenmi bilmem labiom lar hic fena durmuyo coook kuculmusler ve cok orantili yanliz ipler misine gibi bendekide de cesareto herhalde kukumj sokakda da bulmadim hayirlisi bakalim 3-4 haftaya vajinaplasti yide denemis oluruz bari o tam olsa

Dr özgür kartal konuda tek uzmandır

Ben ankarada oldum Esra cabuk comert yapti ameliyatimi memnun kaldim.Sureci sorarsan ozelden konusalim memnun kaldim.
Merhaba , Esra çabuk cömerte ameliyat olacağım gibi görünüyor . Süreçten bahsedebilir misiniz ? Nasıl bir kesim yaptı? Dikişleriniz nasıldı ?

Merhabalar sizin gibi birsürü insan var bu konuda utanmanızada gerek yok. Benzer sorunlar kuzenimdede vardı ve oda çok çekiniyordu. Araştırmalar sonucunda Bursada Op. Dr. Barış Korkmaz ı bulduk. Ve labioplasti ameliyatını ona oldu çok memnun kaldı. Bugüne kadar boşuna dert etmişim dedi. İlk günler de tabi biraz zorluğu oluyor ama sonrasında iyiki olmuşum kurtuldum dedi. Tavsiye ederim sizde araştırın isterseniz.

Bende bisey sormak istiyorum. Orgazm olamiyorum. Bu sarkma nedeniyle olmus olabilirmi. Hani cok sey okudum. Icinden cikamadim. Orgazm asisi olmayi dusunuyorum. G shot diye bisey okudum. Sarkma tedavi edilmezse faydasizmi olucak. Esimle kararsiz kaldik

Merhaba ben vajinaplasti operasyonu oluyorum. Bende de benzer şikayetler vardı. Zevk alamıyordum napsam diye çok düşündüm.. doktorumla görüştüm bu konuda napılması gerek diye. Bir kaç doktora sormustum bi kaç operasyondan bahsettiler cunku..ama doktorum saolsun bana bi çok seyin gerek olmadığını söyledi diğerlerinin aksine ve tek operasyona ikna etti. Doktorunu iyi seç çünkü çoğu doktor para tuzağı işinde deneymli olması bu işi para için yapmaması çok önemli

Bende aylardır doktor araştırıyorum esra demir yüzlerde karar kıldım ve yarın görüşmeye gideceğim. Esra cabuk cömerti bazı tavırları ve burdaki olumsuz yorumlar yüzünden eledim.. doktora karar verme kısmı en zor olanıymış. Umarım yarın aradığımı bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…