Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir sorunun psikolojik boyutu insanı derinden etkiliyor.Maddi anlamda insanı zorlayabilir fakat ihtiyaç duyuluyorsa da mutlaka yaptırılmalı diye düşünüyorum.Ben bu operasyondan çok memnun kaldım.Geciktirdiğim için de çok pişman oldum.Hiç korkulacak abartılacak bir şey olmadığını anlayacaksınız.Tatlıbadem; estetik görünümü de çok güzel oluyor.Kendinizi yenilenmiş gibi hissediyorsunuz.Ben izmir'de oldum.Doktorumu da isteyenlere tavsiye edebilirim.
bu operasyonu gecırenlere sormak ıstıyorum
operasyondan sonrakı goruntu estetık oldumu yanı belırgın bır fark oldumu yoksa belırsız bır farkmı oldu
tatlı Badem Belirgın Fark Oldumu Demıssın Belirgın Degıl Ben Kendımınkını Tanıyamadım Amelıyat Sonrasında Oncesınde Bakmak ıstemedıgım Organıma Artık Severek Bakıyorum ınanılmaz Moral Verdı Henuz ıyılesmedım Ama ıyılestıkten Sonra Cok Daha Guzel Olacak Bende Burdakı Arkadaslardan Cesaret Alarak 4 Gun Evvel Yaptırdım Gercekten De Dogru Demısler Oncelıkle Psıkolojık Acıdan Mutlu Hıssedıyorsun Boyle Bır Seyı Dert Edenler Cok Daha ıyı Anlar Benı...
istanbul'da prof.dr deniz işcen çek yaptı operasyonu
çok da memnunum
selam bayanlar.. bende aynı dertten muzdaribim ve henüz bebek sahibi değilim. acaba bebek yapmadan evvel bu operasyonu geçirmek mi yoksa doğumdan sonrayı mı beklemek daha mantıklı? bilgisi olan varsa şimdiden yardımları için teşekkürler. birde yaklaşık ne kadara mal oluyor bu operasyon?