Labiaplasti olan var mı?

Böyle bir sorunun psikolojik boyutu insanı derinden etkiliyor.Maddi anlamda insanı zorlayabilir fakat ihtiyaç duyuluyorsa da mutlaka yaptırılmalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Böyle bir sorunun psikolojik boyutu insanı derinden etkiliyor.Maddi anlamda insanı zorlayabilir fakat ihtiyaç duyuluyorsa da mutlaka yaptırılmalı diye düşünüyorum.Ben bu operasyondan çok memnun kaldım.Geciktirdiğim için de çok pişman oldum.Hiç korkulacak abartılacak bir şey olmadığını anlayacaksınız.Tatlıbadem; estetik görünümü de çok güzel oluyor.Kendinizi yenilenmiş gibi hissediyorsunuz.Ben izmir'de oldum.Doktorumu da isteyenlere tavsiye edebilirim.

evt cnm doktorun ismini alsak ..nbi zamet teşekürler
umarım bayandıryerimseniben

bu operasyonu gecırenlere sormak ıstıyorum
operasyondan sonrakı goruntu estetık oldumu yanı belırgın bır fark oldumu yoksa belırsız bır farkmı oldu

tatlı badem belirgın fark oldumu demıssın belirgın degıl ben kendımınkını tanıyamadım amelıyat sonrasında oncesınde bakmak ıstemedıgım organıma artık severek bakıyorum ınanılmaz moral verdı henuz ıyılesmedım ama ıyılestıkten sonra cok daha guzel olacak bende burdakı arkadaslardan cesaret alarak 4 gun evvel yaptırdım gercekten de dogru demısler oncelıkle psıkolojık acıdan mutlu hıssedıyorsun boyle bır seyı dert edenler cok daha ıyı anlar benı...

cnm doktorun adı levent yolleri celal bayar unıversıtesınde calısıyo telefon numarası XXXXXXXXXXXXXXXX dırek telefonu doktor bey acıyo zaten durumunu anlatırsın randevu alıp gıdersın ben cok memnun kaldım gıt bı gorus ıster umarıım senın ıcın hayırlısı olur

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlı Badem Belirgın Fark Oldumu Demıssın Belirgın Degıl Ben Kendımınkını Tanıyamadım Amelıyat Sonrasında Oncesınde Bakmak ıstemedıgım Organıma Artık Severek Bakıyorum ınanılmaz Moral Verdı Henuz ıyılesmedım Ama ıyılestıkten Sonra Cok Daha Guzel Olacak Bende Burdakı Arkadaslardan Cesaret Alarak 4 Gun Evvel Yaptırdım Gercekten De Dogru Demısler Oncelıkle Psıkolojık Acıdan Mutlu Hıssedıyorsun Boyle Bır Seyı Dert Edenler Cok Daha ıyı Anlar Benı...

Arkadaşim Bende Acayip Rahatsizim Bu Konuda Bakamiyorum Kendime Ve Ameliyat Olmayi Istiyorom Ve Konuşmalarin Beni Heveslendirdi Cesaret Verdi Bana Korkularimi Yenicem çünkü Sevdiğim Insanla Evlenmek Istiyorum Ama Sorun Işte Tek Bu Utaniyorum Ama Güvenebileceğim Ve Emin Olup Kesin Sonuş Alabileceğim Bi Dr.a Gitmek Istiyorum Bu Konuda Bana Yardimci Olur Musun Dr.un Ismi Nedir Ve Cidden Güzel Oldumu Verilen Paraya Değdi Mi Ve Korkulara..geçmişler Olsun Sana Arkadaşim Sağlikli Mutlu Günler............

arkadaşlar ankarada bu işi yapan bildiğiniz iyi bir doktor varmı? bir de yaptıranlar ameliyat parasını peşin mi ödüyo maliyeti biraz tuzlu gibi.

bence hiç utanılacak bişey değil
sonuçta kadın doğum doktoruna gitmek gibi gişey ve inanın doktorlar için bu çok olağan bir durum.ayda belki kaç ameliyat yapıyolardır

tatlı badem mesaj kutun özele acılmamış o yüzden sana mesaj atamıyorum...

labiaplasti ameliyatı çok cabuk iyileşme surecı olan bır amelıyat yarın benım 1 ayım dolmuş olacak ve ıyılestı sanırım 2 ayda da dıkıs ızlerı hıc bellı olmayacakmıs zaten dıkıs yerlerı ıc kısımda kaldıgı ıcın oturup ta kım ınceleyecek aa dur su amelıyatmı olmus dıye:uhm:su andaki gorumu cok estetik ve hos oldu olacak arkadaslar dusunmeden olabılır ilk 2 gun agrısı oluyor tabı kısıye gore dayanma derecesı fark edebilir zaten amelıyat esnasında hıc bır sey duymuyorsun...

banada yardımcı olurmusun bu konuyla ilgili ben çok çekiniyorum kimje gidicem ne dicem off nekadr ücreti

arkadaşlar lokal anestezi ile olan var mı? acı hissediliyor mu? bende iyi bir doktor bulmak istiyorum

kızlar bir arkadaşım 2 doğum yaptı ve bundan çok şikayetçi,

ama ev hanımı ve hiç birikmişi yok ,kocasıda buna asla izin vermez

uygun fiyatla ameliyat olmuş olan varmı yada taksitle felan

arkadaşlar bişe sormak istiyorum ya bu operasyonu normal bi doğum doktoru yapabilirmi sizce?hani güvenilir olurmu bende düşünüyorumda burdaki bi doğum uzmanına gidip muayene olmayı ve yaparsa aynı gün operasyon yaptırmay.yardımcı olurmusnuz teşekkürler

selam bayanlar.. bende aynı dertten muzdaribim ve henüz bebek sahibi değilim. acaba bebek yapmadan evvel bu operasyonu geçirmek mi yoksa doğumdan sonrayı mı beklemek daha mantıklı? bilgisi olan varsa şimdiden yardımları için teşekkürler. birde yaklaşık ne kadara mal oluyor bu operasyon?

selam bayanlar.. bende aynı dertten muzdaribim ve henüz bebek sahibi değilim. acaba bebek yapmadan evvel bu operasyonu geçirmek mi yoksa doğumdan sonrayı mı beklemek daha mantıklı? bilgisi olan varsa şimdiden yardımları için teşekkürler. birde yaklaşık ne kadara mal oluyor bu operasyon?

Merhaba bu operasyon için doğumu beklemene gerek yok canım.

Merhaba
görünüşe göre forumda labioplasti karşıtı tek kişi benim.

8 yıl önce oldum. cidi bir şikâyetim olmasada.
tuvalette işerken elimi öne koymadan işeyemiyorum
öne fişkırıyor. ve iç dudaklarım kısa olduğundan idrar
kalçalarımdan süzülüyor.

Labioplasti yaptırmayı düşünen ameliyatan sonra işerken idrarın öne doğru fışkıracağını unutmasın.

En iyi dileklerle Ece

Son düzenleyen: Moderatör:
Akrepece sen kafa karıştırıyorsun canım.Bizde olduk ama senin anlattığın olay tamamen farklı ve töresel bir yaklaşım.Açık anlatmak gerekirse küçük dudaklar büyüğü geçiyordu.İlişkide,temizlikte en önemliside görünümü kötüydü.Gördüğüm kadarıyla yukarıdaki küçük dudaklar tamamen alınmış.İşerken dışarı sıçrama gibi bir durum asla yok.Aksine uzunken sıçrıyordu.Allah aşkına bunlar son derece önemsiz konular.
Biz kadınlar cinsel organlarımızın görünümüne niye bu kadar çok önem veriyoruz?
Görüşüne katılmıyorum.Her kadın kendini mutsuz eden,rahatsız eden sorunlarını farkedip çözmek ister.Lütfen kendi açından düşünme canım.

X