Labiaplasti/Labioplasti Dr.Özgür Kartal

Bu sanıyorum anatomik yapı ile ilgili de bir durum. Ama söylediğiniz konu daha ziyade ödemle ilgili olabilir diye tahmin ediyorum. benim 20. gün sonrasında azalmaya başladı. Başlangıçta söylediğiniz gibi epeyce şişlik oldu.

evet ilk günlerde o açıklık çok daha fazlaydı. şu anda biraz daha azaldı ama bazı kişilerde hiç olmamış sanırım anatomik bir durum. benimkinde de herhalde tamamen kapalı olmayacak. 1,5 ay geçtikten sonra tam şekli oturur diye tahmin ediyorum çünkü hala batmalar ve acıma hissi var. dikişler tamamen düşmedi

Evet şuan süreciniz oldukça normal bence. 17 gün henüz çok yeni. ortalama bir ay içerisinde daha rahat oluyor. Bende dikiş alma işlemi olmadı. Epey zaman sonra düşüyor. Dediğiniz gibi 1.5 ay sonra daha sağlıklı biçimde fikir sahibi olunabiliyor ama yine de iyileşme süreci devam ediyor diye düşünüyorum.

benimde dolgun değil ama hood yapılmadı.. şiştir. Benimde ilk 3 veya 4 hafta daha aralıklıydı.. şimdi daha iyi.. sanırım size hood yapıldı diye şiştir. şişliğin tam geçmesi 2/3 ayı buluyormuş. Benim 5 hafta oldu .. hafif bir hashaslık dışında bir şeyim kalmadı.. şiş var mı bilmiyorum bu halı ile memnunum daha da küçülürse de ola bilir

Özgür beyin bir yazısını okumuştum da o açıklığın zamanla tamamen normale döneceği yazıyordu

20.günden sonrada şişlik azalmaya devam ediyormu yani?

Acaba nasil oldu simdi sekli gorseli

merhaba sanırım şiş gitti.. ben çok memnunum bu halı ile.. daha da küçülürse hayır demem ))))
Yeni yaptrdgm icin anlyorm benmki baya şiş sizinki daha cokkk iner oraya rahatca dokunup artik oldu dedgnz zaman gorselide herseyide mukkemmel olur umarm benm sis hali bile guzel ama inince insallah cok guzel olcagini dusunuyorm :) ustten gordum mukemmel duruyo :) şişimin inmesini sabrsizlikla bekliyorm :)

Özgür beyin bir yazısını okumuştum da o açıklığın zamanla tamamen normale döneceği yazıyordu
Bencede benimde acik suan ama sislikten sebep dye dusnyorum vajinamz hamur gibi et sonucta parca aldirdik şiş şuan iyilesince seklini alir aciklik kapanir insallah merkbetmeyn

Bende dun oglen oldum benmkide aralik suan zamanla duzelir insallah daha yeni

bende bu ameliyati olmayi dusunuyirum süreçle alakali beni bilgilendirebilir misinuz ? Bjrde şehir dışından gideceğim.

Merhaba bende ameliyat olmaya karar verdim fakat doktor seciminde zorlaniyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
ben doktorumdan çok memnunum. 2 ay oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım. Muayene ücretsiz gidip görüşmenizi tavsiye ederim. Çok mütevazi, bilgili saygılı ve esprili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…