Merhaba bugün 3 cü günüm. Özgür bey çok ince ip kullanıyor. Normal dikiş ipi değil. 3 cü günüm olmasına rağmen oturup kalkmam gayet iyi. 2 günden sonra banyo serbest demişti bugün banyoda yapacağım. Sertlik hakkında şimdilik birşey diyemem ama teknik olarak çok başarılı. Muayene ücretsiz kesinlikle görüşün derim. Ben 10 yıl boşu boşuna erteledim.merhaba öncelikle geçmiş olsun dikiş izi kalıyormuymuş yada derinizde sertlik nasıl rahat hareket ediyor musunuz oturup kalkarken
çok teşekkür ederim bilgilendirme için gidip görüşeceğimMerhaba bugün 3 cü günüm. Özgür bey çok ince ip kullanıyor. Normal dikiş ipi değil. 3 cü günüm olmasına rağmen oturup kalkmam gayet iyi. 2 günden sonra banyo serbest demişti bugün banyoda yapacağım. Sertlik hakkında şimdilik birşey diyemem ama teknik olarak çok başarılı. Muayene ücretsiz kesinlikle görüşün derim. Ben 10 yıl boşu boşuna erteledim.
çok teşekkür ederim bilgilendirme için gidip görüşeceğim
işten izin alacağım sizce kaç gün izin alayım rahat bir şekilde çalışabilmem için izin sonrasıMerhaba bugün 3 cü günüm. Özgür bey çok ince ip kullanıyor. Normal dikiş ipi değil. 3 cü günüm olmasına rağmen oturup kalkmam gayet iyi. 2 günden sonra banyo serbest demişti bugün banyoda yapacağım. Sertlik hakkında şimdilik birşey diyemem ama teknik olarak çok başarılı. Muayene ücretsiz kesinlikle görüşün derim. Ben 10 yıl boşu boşuna erteledim.
Eminim pişman olmayacaksınızçok teşekkür ederim bilgilendirme için gidip görüşeceğim
O yapılacak olan tıp ameliyat bağlı. Bende tip2 tip 3 yapıldı galiba. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama galiba 3-5 gün yeter. Ama özgür bey anlatır sizeişten izin alacağım sizce kaç gün izin alayım rahat bir şekilde çalışabilmem için izin sonrası
O yapılacak olan tıp ameliyat bağlı. Bende tip2 tip 3 yapıldı galiba. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama galiba 3-5 gün yeter. Ama özgür bey anlatır size
rica ederim size mesaj attım. Kendim karar vermekte çok zorlandığım için yardımcı olmak isterimteşekkürler inşallah
Merhaba ne durumdasınız acaba merakla takip ediyorum surecinizi bu operasyon ve doktor seçimi daha sonra pişman olmamak için çok önemli görüş bildirirseniz çok yararlı olacaktır.dün akşam ve bu sabah dikişlerin eridiğini fark ettim. Erken mı ? zamanında mı bilmiyorum. Şişlik biraz daha azaldı. Morarmalar hergün hafifliyor. İyiyim .. çarşamba 1 hafta olacak.
Merhaba bugün 8 çi günüm. Gayet rahat geçiyor. Morarmalar gitmek üzere.. Dikişler erimeye başladı. Sadece iç dudaklarine doğru yapılan dikişler biraz hashas siş var ama bayağı bir azaldı. Gece hafif dikiş batması oluyor. Destek dikişlerimde eridi. Görüntüden şimdilik çok memnunum. Bence kesinlikle gidip görüşmelisiniz. Şimdi ahhh keşke çok önce olsaymışım diyorum. günlük yaşantima 4 cü günden itibaren devam ettim. Kimse yorum yazmayınca ilgilenen yok sanıp günlük yazmadım. Ama siz isterseniz paylaşırım.Merhaba ne durumdasınız acaba merakla takip ediyorum surecinizi bu operasyon ve doktor seçimi daha sonra pişman olmamak için çok önemli görüş bildirirseniz çok yararlı olacaktır.
Paylaşirsaniz çok sevinirim uzak bir şehirdeyim oyuzden hemen gidip görüşemiyorum araştırmaya da yeni başladım ama Özgür beyin adını duyuyorum hep doktor bulup seçmekçok zor ve en önemli şey yardımcı olursanız sevinirim.Merhaba bugün 8 çi günüm. Gayet rahat geçiyor. Morarmalar gitmek üzere.. Dikişler erimeye başladı. Sadece iç dudaklarine doğru yapılan dikişler biraz hashas siş var ama bayağı bir azaldı. Gece hafif dikiş batması oluyor. Destek dikişlerimde eridi. Görüntüden şimdilik çok memnunum. Bence kesinlikle gidip görüşmelisiniz. Şimdi ahhh keşke çok önce olsaymışım diyorum. günlük yaşantima 4 cü günden itibaren devam ettim. Kimse yorum yazmayınca ilgilenen yok sanıp günlük yazmadım. Ama siz isterseniz paylaşırım.
Özgür bey ile isterseniz Instagram dan yazışabilirsiniz. Bende öyle yapmıştım. Gerekli bilgileri paylaşıyor. Link gönderiyor. Ben sekreteri ile öncesinden resim paylaştım. Bence iletişime geçin. Daha çok bilgi edinirsinizPaylaşirsaniz çok sevinirim uzak bir şehirdeyim oyuzden hemen gidip görüşemiyorum araştırmaya da yeni başladım ama Özgür beyin adını duyuyorum hep doktor bulup seçmekçok zor ve en önemli şey yardımcı olursanız sevinirim.
Bende bu ay ameliyat oldum. Açıkçası ameliyat izi yok denecek kadar az.. Ki daha izlerin geçmesi için süre olduğu halde şimdiden belli olmuyor.merhaba öncelikle geçmiş olsun dikiş izi kalıyormuymuş yada derinizde sertlik nasıl rahat hareket ediyor musunuz oturup kalkarken
ne kadar oldu ameliyat olalı.. ?Bende bu ay ameliyat oldum. Açıkçası ameliyat izi yok denecek kadar az.. Ki daha izlerin geçmesi için süre olduğu halde şimdiden belli olmuyor.
Evet net kararımı verince dediginiz gibi yapabilirim aşırı korkuyorum arkadaşların olumsuz deneyimlerini okudukça doktora çok önem veriyorum uzak bir şehirde olmasam gidip görüşme de yaparım da çalışınca imkanın olmuyo mecbur uzaktan araştırmak zorunda kalıyorsun. Deneyim sürecini istediğin gibi olup olmadığını paylaşırsan çok sevinirim bir kaç doktor var aklımda biri de Özgür bey.Özgür bey ile isterseniz Instagram dan yazışabilirsiniz. Bende öyle yapmıştım. Gerekli bilgileri paylaşıyor. Link gönderiyor. Ben sekreteri ile öncesinden resim paylaştım. Bence iletişime geçin. Daha çok bilgi edinirsiniz
sorun değil paylaşırım elbette. Bende burayı okuyarak karar vermiştim ..Evet net kararımı verince dediginiz gibi yapabilirim aşırı korkuyorum arkadaşların olumsuz deneyimlerini okudukça doktora çok önem veriyorum uzak bir şehirde olmasam gidip görüşme de yaparım da çalışınca imkanın olmuyo mecbur uzaktan araştırmak zorunda kalıyorsun. Deneyim sürecini istediğin gibi olup olmadığını paylaşırsan çok sevinirim bir kaç doktor var aklımda biri de Özgür bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?