Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerLa Roche Posay Ürünleri Kullananlarrr Biraz bilgi verebilir mi???
Ben güneş kremini kullanıyorum yüksek korumalı 50 faktörlü olan,şimdi de karma cltler için olan temizleyicisini kullanmaya başladım,cildim cok hassas,sizce nasıl bir etkisi olur?
ben makyaj çıkarıcı jelini(physıologıcal cleansıng gel) birde nemlendiricisini(hydreane legere) kullanıyorum çok memnun kaldım ikinci tüpü de aldım tavsiye ederim
ben makyaj çıkarıcı jelini(physıologıcal cleansıng gel) birde nemlendiricisini(hydreane legere) kullanıyorum çok memnun kaldım ikinci tüpü de aldım tavsiye ederim
la roche posay toleriane serisini aldım cildim çok hassas karma jeli kurutuyo güneş koruyucusu beyaz oluy cildde emmiyo nemlendiricisi emmiyo vıcık vıcık ya kötü tek kelimeyle