kızlar benimde karma alnım yağlı bir cildim var.lütfen kullananlar yada ürünlerden bilgisi olanlar hangi ürünlerini kullanmalıyım.yaşadığım yerde satılmadığı için gidip soramıyorumda mecburen internetten alıcam.bana yardımcı olursanız.
merhaba.ben bu gün cildiyeye gittim.cildim yağlı karma ve hassas.la rocoche posay effaclar jel tonik ve güneş koruyucu verdi.bu gün başladım sonucu yazarım merak ederseniz.bi çok ürün denedim ama bundan ümitliyim umarım iyi olur:)
bu efecclar k gerçekten lekelere işe yarıyor mu, şimdiye kadar lekelere yarayan bişey görmedim de.
evet işe yarıyo.geceleri sürülüyo mikro soyucu özelliği var fakat kullanırken mutlaka yüksek korumalı bir güneş koruyucu şart
50+ olmalı.evet sorun olmaz ben de şu an ilaç kullanıyorum o gece kullanılıyo diğer ilacı ne zaman sürdüğünüzede bağlı biraz.alırkende sorarsınız zaten.ben şimdi toniği ve yıkama jelinede başladım aynı serinin.doktor tavsiyesiyle
şu an güneş koruyucu yeterli dedi doktorum.geceleri effaclar k kullanıyorum.cilt soyucu özelliği var lekeler için.memnunum.ayrıca hemşehriyiz galiba karabüklüyüm bende:) ayrıca cildinizde leke sorunu yoksa vichy normaderm serisinin nemlendiricisini tavsiye ederi çok güzel yağsız ve sivilce kontrolü sağlıyo
ben yıkama jelini beğenmiyorum cildimi aşırı kurutuyor, ama tolaraine serisinin nemlendiricisi var ondan memnunum.
La Roche Posay Anthelios Fluid SPF 30 kullanıyorum başka bir ürününü denemedim henüz memnunum lekeler içinde effaclar k deneyeyim en kısa zamanda
talaycım la roche posay effaclar ı denediğimi söylemiştim henüz kullanmaya başlayalı 1 hafta bile olmadı fakat gözeneklerim acayi sıkılaştı ve cildim yağlanmıyo akneli ciltlere uygun olduğu için sivilce kontrolü sağlıyo en memnun kaldım açıkçası.umarım sende faydasını görürsün.nemlendirici sormuştun bide effaclar matt varmış bi araştır istersen.
tavsiyelerin için sağol.En kısa zamanda denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?