Kızlar La Roche'un yüz için olan güneş koruyucusunu aldım bugün.Kıvamı süt gibi yani o alıştığımız krem kıvamı değil.Normalinde böyle midir merak ettim? Bide yüzüme sürer sürmez emdi ve sanki yüzüme hiç krem sürmemişim gibi hissetmemi sağladı.Eee daha ne istiyorsun diyorsanız akannehir alışkın olmadığım için psikolojik olarak rahat edemedim.Sanki cildiem nüfuz etmemiş ve korumayacakmış gibi geldibilmiyorumkismile
Kullananlara sorum kıvamı süt gibi midir?Yani aldığımda bir bozukluk mu var.?
Ve cilde nüfuzu ve etkisiyle ilgili neler dersiniz?
Bende effaclar je, duo, antiheios 30 güneş kremi kullanıyorum 4 aydır ama jeli birdaha almıcam yüzümü çok hassaslaştırdı, tolerine jel düşünüyodum bende neden memnun kalmadın acaba merak ettim. benim yanaklarım kuru t bölgesi yağlı acaba tolerine crem temziliyici daha mı iyi???
Temizlemiyormuş yapış yapışmış gibi hissettim ben. Şampuan gibi bir yapısı var. Ben sevemedim ama belki sizde işe yarar.Bende effaclar je, duo, antiheios 30 güneş kremi kullanıyorum 4 aydır ama jeli birdaha almıcam yüzümü çok hassaslaştırdı, tolerine jel düşünüyodum bende neden memnun kalmadın acaba merak ettim. benim yanaklarım kuru t bölgesi yağlı acaba tolerine crem temziliyici daha mı iyi???
bende yaklasık 10 aydır la roche kullanıyorum. roaccutane tedavısınden sonra basladım kullanmaya. effaclar serısının yuz yıkama jelını, tonıgını ve effaclar k yı kullanıyorum. effaclar k muhtesem bır urun ben bole bsy gormedım, tek gecerımherkese de gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum. avenenın urunlerıne gelınce de sadece gunes koruyucusunu kullanıyorum ama bır an once bıtmesı ıcn dua edıyorum gunes koruyucusunda da la roche a gecmek ıstıyorum. avenenın kremı yogurt gıbı almayın derım...
Akşam yatmadan önce yüzünü temizledikten sonra temiz cildine uygulayabilirsin. Açıkçası ben gündüz dışarı çıkacaksam eğer kullanmıyorum micro soyucu özellikli olduğu için.effaclar k nasıö kullanıyorsunuz arkadaslar ben bugun aldımeczanedekı kadın sabah aksam nemlendırıcı gıbı sur dedı ama bı zararı olurmu kı kullanana varsa yardımcı olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?