aynı şekilde bende daha önce yazmıştım lrp anth.30+ fluid güneş kremini aldım ve hiç memnun kalmadım kalıp gibi bembeyaz yaptı cildimi , ki benim cildim cok cok açık bugday.... ve de aşırı parlama yapıyodu. ben hiç memnun kalmadım şimdi avene e geçtim bundan cok daha memnunum , cildime uyum sağlayan bu oldu. cilt tipimi belirteyimki arkadaşlara daha çok yardımcı olsun; kuruya yönelik karma, aşırı hassas.
merhaba. . benim sivilce ve güneş lekerim var.. cildim de t bölgesi yağlı diyebilirim.. lekeler iin effaclar k ve duo önerilmiş hangisini almalıyım ?? yardımcı olursanız sevinirim..
forumda emilia adlı arkadas k yı onerdi lekeler için o kullanıyormus bende h ım bitince k almayı dusnuyorum
hangi ürünü tavsiye etti anlayamadım ? yazmamışsın.
bana aslında tavsiyede denilemez ben bir kaç krem saydım
oda la roche porsay olabilir dedi
bende bunu kullanıyorum dedi ama emin olamıyorum şimdi bir sürü para bay cildine iyi gelmesin napacagımı bilemiyorum yaaa
birde fdd ve uri age var bunuda daha önce bi dr söylemişti
aslında o kadar çok para değil. bence zaten hep ucuz die tercih edilen ürünler cildimizi bozuyor. ben de yeni başladım ama fayda gördüm gibi sanki sivilceden sonra kalano kırmızılıklar geçiyor.. ama yine de sen bilirsin tabi canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?