effaclar temizleme jeli kullanıyorum 3. tüpüm çok memnunum arada köpüğünü aldım bir kere ama cildimi yeterince arındırmadı,jeli daha gzl
toniğini kullandım ama içeriğine bakınca alkolden başka birşey olmadığını farkettim bıraktım
effaclar matte nemlendiriciden 3 tüp bitirdim ,yağlı ciltler için çok gzl bir nemlendirici ama sonra doktorum da effaclar k kullan diyince effaclar kyı aldım şu an onu kullanıyorum.
active c göz çevresi kremini yeni kullanmaya başladım
anthelios ac spf 30 güneş kremini kullanıoyrum,yapısını sevmesem de daha iyisini bulamadığımdan kullanıyorum
daha önce 2 seneye yakın avene kullanmıştım,ondan da memnundum ama la roche posayden daha çok memnun kaldım.avenein pudralı toniğini seviyordum özellikle,mat tutuyordu,ama akneli ciltler için olan güneş kremi bile aşırı ağırdı,nemlendiricisi ve temizleyicisi ise güzeldi.bu arada ben avenede de cleanence serisi kullandım.avenein peelingini de bir tüp kullandım ama ben herhangi bir peelingden fark göremedim o kdr para değmez diye almadım bir daha.avene termal sudan da epilasyon sonrası kızaran bölgelere sıkıyorum ve de mineral makyaj yapmadan önce yüze bir fıs sıkılınca makyaj daha çabuk oturuyor.