Bence 1 ay evlilik hayali kurmak vs için çok erken bir dönem, biraz daha tanıyın ve ayrıca eski kız arkadaşıyla birlikte olmuş, sen bunun olmayacağını, usanmaz mısın dediğinde bilmyorum zaman gösterecek demiş bu konu hakkında biraz düşünmek lazım, ve onu başka türlü tatmin etmek de ne demek yani bir insanı kaybetmemek için birşeylerin yapılması yanlış.. Bu yüzden daha fazla dikkatli olmanız lazım, şuanda adeta üzerinize titremesi gayet normal henüz çok yenisiniz çünkü. Umarım istediğiniz ve düşlediğiniz bir ilişki olur sizin için..
Şuan için herşey yolunda gibi duruyor ama iş cinselliğe gelince sanki orada kilitleniyor gibi algıladım yani senin açından. O zaman bekleyip göreceksin, eğer yıkılmaz tabuların varsa yıkmasına izin vermeyeceksin ki zaten kendisi de saygı duyuyorum demiş, ama ilk aylardan bunların konuşulması ne bileyim bana uygun gelmedi.Evet zaman gösterir fakat ben elimden geleni yaparim dedi. Ayrica baska türlüde oluyor bu isler illa öyle olmasi sart degil dedi.
Baska türlü derken cinsel iliski degilde iste baska yöntemlerle. Eski nisanlima bakarsam o okadar üzerime titremiyodu okdar arayip
Sormuyodu bu daha bir baska. Beni seviyor gibime geliyor gözlerinin ici gülüyor cünkü. Fakat su cinsel yönden iste sorunlar cikarmi bilemem
Bizde dügünden önce olmaz öyle sey. O yüzden beklemek zorunda. Kendisi bana cinsel iliskininde beraberligin bir parcasidir dedi fakat senin kararina
Saygi duyuyorum bem beklerim dedi.
Şuan için herşey yolunda gibi duruyor ama iş cinselliğe gelince sanki orada kilitleniyor gibi algıladım yani senin açından. O zaman bekleyip göreceksin, eğer yıkılmaz tabuların varsa yıkmasına izin vermeyeceksin ki zaten kendisi de saygı duyuyorum demiş, ama ilk aylardan bunların konuşulması ne bileyim bana uygun gelmedi.
Bence 1 ayda ciddi düşünüyorum sözlerine kapılma bazıları da malesef elde etmek için ciidiyet lafını çok kullanıyorayrıca sana ilgi göstermesi çok normal hem daha çok yenisiniz ve hemen teslim olmamışsın emin ol uğraşmak heyecanlı gelir ona. Sen onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsin bunu söylemesi hoş değil. Ben çok güvenilir bulmadım bence sende duygularında acele etme temkinli ol
Aradan biraz zaman geçtikten sonra ne olacak, tavırları davranışları aynı olacak mı çok merak ediyorum açıkcası, yanlış anlamayın ama yine de temkinli olmak da fayda var bu arada yaşlarınız kaç?birde sunu belirteyim, hep alttan alan o. Ben kizinca gelir özür diler. Pesimden kosar. Arar sorar yani gurur yapip sallamaz.
ikimizde 27 onu bende merak ediyorumAradan biraz zaman geçtikten sonra ne olacak, tavırları davranışları aynı olacak mı çok merak ediyorum açıkcası, yanlış anlamayın ama yine de temkinli olmak da fayda var bu arada yaşlarınız kaç?
Fakat en önemli noktada su ki kendisiyle birlikte olmadigim icin onu baska türlü tatmin etmemi istiyor (simdi acikca belirtemyim burda ayip olur).
bence böyle bir şey yapmayın.... inancınızdan dolayı beraber olmuyorsanız tabi..
hahaha kusura bakmada gülerim ben buna
1- ilk bir ay ilişkinin en cıvık sevgi dolu ayıdır o aylar gelir geçer geriye saygı kalır
2- bir önceki konuda da söyledim bir aylık bir ilişkide cinsellik konuşulması iyi niyetli olmaz normal değildir !
3- Senin onu başka yollarla tatmin etmeni istemiş diye sana cinsel bi istek teklif etmemiş mi oluyor anlamadım ben ?
4- haydar dümen cevabı gibi olucak ama kaç kızım arkana bakmadan kaç
seven insan yapar mıaslinda seven insan yapar fakat inancimdan dolayi icimde kötü hiss olusur
ya erkekleri elinde tutmak icin bazi seyleri yapmak gerekiyor diye biliyordum
yada seven bekler sabredermi demeliyim?
bizim iliskimizi bir tuhaf zaten birden bire basladi ve cok cabuk gelisti hersey
o cok sevdigini söylüyor beni bende ona bilmiyorum ya ama ask var sevgi var
benim acimdanda var onun acisindanda var gözlerinden görüyorum mutlulugnu
Erkekleri elde tutmak nedir ? Bişey yapacaksan istediğin için yapacaksın. Eğer inancın yada başka bi sebepten ötürü erteliyorsan seven erkek saygi duyup bekler. Beklemezse zaten o ilişki olmasın.ya erkekleri elinde tutmak icin bazi seyleri yapmak gerekiyor diye biliyordum
yada seven bekler sabredermi demeliyim?
bizim iliskimizi bir tuhaf zaten birden bire basladi ve cok cabuk gelisti hersey
o cok sevdigini söylüyor beni bende ona bilmiyorum ya ama ask var sevgi var
benim acimdanda var onun acisindanda var gözlerinden görüyorum mutlulugnu
Ailesine söylemesi sana güven vermesin adam gelmiş 27 yaşına gizli saklı ilişki yürütmez ailesi de merak eder seninle oturur güler konuşur ama yarın bi gün senden ayrıldığında kimse oğlum kıza yazık demez sevgilisiydi ayrıldı daha iyilerine layık benim oğlum derHaklisin ama elde etmek istese sadece ailesine söylemez diye düsünüyorum. Sülalesine söylemis gördüm duydum yani. Hatta kuzeni ve esiylede tanistim beni yemege davet ettiler. Cok iyiler. Evlilikten bashediyor hepside. Dügününüz söyle olur böyle olur diyerekten annesi beni sorusturmus ne biliyim yani sirf yataga atmak amacli olsa kendi halinde halleder ailesini sülalesini karistirmaz diye düsünüyorum?
Bir ayda bu kadar baglanmasi garip ama ilkl kez böyle oluyor dedi daha önceleri ask degilmis diyor, senin icin degisrim herseyi yaparim diyor. Genel anlamda cok cabuk ilerledi bizde hersey bende kapildim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?