l

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,
ben erkek arkadasimla 1 aydir cikiyorum, tabiki biz ciddi düsünerek cikmaya basladik. Kendisi bu zamana kadar böyle ciddi bir iliski yasamamis yani evliligi düsünmemis o kisilerde. Zaten benden önce 2 tane kiz arkadasi olmus. Size onun davranislarini vs. anlatiyim isterseniz belki siz disardan baktiginizda görebilirsiniz beni cidden sevip sevmedigini

- Sürekli whatsappde yazar hal hatir sorar saat basi veya her iki saate bir
- Sürekli telefonlasmak istiyor 3 saate bir falan konusuncada bayagi konusuyor hemen kapatmiyor
- Gece yatmadan kesinlikle telefon ediyor konusuyoruz
- Benim doktorda randevum vardi oda o sira isten cikmisti Beni görebilmek icin hiz yapti radara yakalandi Beni sadece 1 dakika gördü geldigime degdi dedi gitti
- Whatsappde resmimizi profil resmi olarak koydu ben söylemeden kendiliginden yapti
- Whatsappde durumu bizim cikmaya basladigimiz tarihi eklemis
- Beni telefonunda askim diye kayit etmis kalplerle birlikte
- Annesi babasi kardesleri hatta sülalesine anlatmis beni
- 1. Ayimizda bana hediyeler almis
- Kendiliginden gül aldigi da oldu
- Birlikteyken gözlerinin ici gülüyor (yada banami öyle geliyor?)
- Bana seni cok seviyorum diyor bir aydir beraber olmamiza ragmen
- Evlenince nerde otururuz diye soruyor veya evlilik planlari ypaiyor
- Bunun eski kiz arkadasalari bununla birlikte olmuslar bem olmam dügünden önce dedim bem beklerim dedi fakat bir yandanda sorunca usanmazmisin bekleye bekleye birgün dedim bilmiyorum zaman gösterecek diyor
- Icki iciyordu cooook nadir simdi tamamen birakti benim icin
- Dinine pek bagli degildi Benim icin ögrenecegini söyledi ilgisinin oldugunu söyledi
- Fakat en önemli noktada su ki kendisiyle birlikte olmadigim icin onu baska türlü tatmin etmemi istiyor (simdi acikca belirtemyim burda ayip olur).
Sizce bu cocuk cidden ciddimi?

Bence 1 ay evlilik hayali kurmak vs için çok erken bir dönem, biraz daha tanıyın ve ayrıca eski kız arkadaşıyla birlikte olmuş, sen bunun olmayacağını, usanmaz mısın dediğinde bilmyorum zaman gösterecek demiş bu konu hakkında biraz düşünmek lazım, ve onu başka türlü tatmin etmek de ne demek yani bir insanı kaybetmemek için birşeylerin yapılması yanlış.. Bu yüzden daha fazla dikkatli olmanız lazım, şuanda adeta üzerinize titremesi gayet normal henüz çok yenisiniz çünkü. Umarım istediğiniz ve düşlediğiniz bir ilişki olur sizin için..

Evet zaman gösterir fakat ben elimden geleni yaparim dedi. Ayrica baska türlüde oluyor bu isler illa öyle olmasi sart degil dedi.
Baska türlü derken cinsel iliski degilde iste baska yöntemlerle. Eski nisanlima bakarsam o okadar üzerime titremiyodu okdar arayip
Sormuyodu bu daha bir baska. Beni seviyor gibime geliyor gözlerinin ici gülüyor cünkü. Fakat su cinsel yönden iste sorunlar cikarmi bilemem
Bizde dügünden önce olmaz öyle sey. O yüzden beklemek zorunda. Kendisi bana cinsel iliskininde beraberligin bir parcasidir dedi fakat senin kararina
Saygi duyuyorum bem beklerim dedi.

Şuan için herşey yolunda gibi duruyor ama iş cinselliğe gelince sanki orada kilitleniyor gibi algıladım yani senin açından. O zaman bekleyip göreceksin, eğer yıkılmaz tabuların varsa yıkmasına izin vermeyeceksin ki zaten kendisi de saygı duyuyorum demiş, ama ilk aylardan bunların konuşulması ne bileyim bana uygun gelmedi.

Bence 1 ayda ciddi düşünüyorum sözlerine kapılma bazıları da malesef elde etmek için ciidiyet lafını çok kullanıyor ayrıca sana ilgi göstermesi çok normal hem daha çok yenisiniz ve hemen teslim olmamışsın emin ol uğraşmak heyecanlı gelir ona. Sen onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsin bunu söylemesi hoş değil. Ben çok güvenilir bulmadım bence sende duygularında acele etme temkinli ol

Evet is cinsellige gelince düsünceler ayri. Ben beklemeli bir kiz diyorum, o iki kisi birbirini seviyorsa yapmak isterlersede gayet normal diyor.
O yönde düsüncelerimiz cok farkli fakat dedigim gibi saygi duyuyorum kararina diyor. Haklisin cok cabuk gelisti bizde hersey cok baglandi gibi sanki bana birden bire kendiside diyor cok cabuk oldu hic böyle olmamisti ilk kez birkizi bu kadar cokseviyom bu kadar kisa zaman da dedi

Haklisin ama elde etmek istese sadece ailesine söylemez diye düsünüyorum. Sülalesine söylemis gördüm duydum yani. Hatta kuzeni ve esiylede tanistim beni yemege davet ettiler. Cok iyiler. Evlilikten bashediyor hepside. Dügününüz söyle olur böyle olur diyerekten annesi beni sorusturmus ne biliyim yani sirf yataga atmak amacli olsa kendi halinde halleder ailesini sülalesini karistirmaz diye düsünüyorum?
Bir ayda bu kadar baglanmasi garip ama ilkl kez böyle oluyor dedi daha önceleri ask degilmis diyor, senin icin degisrim herseyi yaparim diyor. Genel anlamda cok cabuk ilerledi bizde hersey bende kapildim acikcasi

birde sunu belirteyim, hep alttan alan o. Ben kizinca gelir özür diler. Pesimden kosar. Arar sorar yani gurur yapip sallamaz.

birde sunu belirteyim, hep alttan alan o. Ben kizinca gelir özür diler. Pesimden kosar. Arar sorar yani gurur yapip sallamaz.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra ne olacak, tavırları davranışları aynı olacak mı çok merak ediyorum açıkcası, yanlış anlamayın ama yine de temkinli olmak da fayda var bu arada yaşlarınız kaç?

Fakat en önemli noktada su ki kendisiyle birlikte olmadigim icin onu baska türlü tatmin etmemi istiyor (simdi acikca belirtemyim burda ayip olur).

bence böyle bir şey yapmayın.... inancınızdan dolayı beraber olmuyorsanız tabi..

ikimizde 27 onu bende merak ediyorum

aslinda seven insan yapar fakat inancimdan dolayi icimde kötü hiss olusur

hahaha kusura bakmada gülerim ben buna
1- ilk bir ay ilişkinin en cıvık sevgi dolu ayıdır o aylar gelir geçer geriye saygı kalır
2- bir önceki konuda da söyledim bir aylık bir ilişkide cinsellik konuşulması iyi niyetli olmaz normal değildir !
3- Senin onu başka yollarla tatmin etmeni istemiş diye sana cinsel bi istek teklif etmemiş mi oluyor anlamadım ben ?
4- haydar dümen cevabı gibi olucak ama kaç kızım arkana bakmadan kaç

ya erkekleri elinde tutmak icin bazi seyleri yapmak gerekiyor diye biliyordum
yada seven bekler sabredermi demeliyim?
bizim iliskimizi bir tuhaf zaten birden bire basladi ve cok cabuk gelisti hersey
o cok sevdigini söylüyor beni bende ona bilmiyorum ya ama ask var sevgi var
benim acimdanda var onun acisindanda var gözlerinden görüyorum mutlulugnu

aslinda seven insan yapar fakat inancimdan dolayi icimde kötü hiss olusur
seven insan yapar mı inançlı insan kendisini sakınır tabi siz bilirsiniz ben bir şey diyemem ... sadece hatırlatmak istedim
bunlar sizin tercihleriniz :)

niye erkekleri elimizde tutmak için çabalıyoruz ben onu anlamıyorum onlar çabalasın bizi elinde tutmak için bi sonraki konunda da açık giyinmemi istiyor yazmışsın gözünün içi kurduğu fantazilerden dolayı gülüyodur ben sana söyleyeyim. Öle bi dünya yok daha ilk aydan cinselliği konuşan açık giyin diyen erkekten sadece pişmanlık olur yobaz değilimdir ama kadınlara sadece dişiliği yönünden yaklaşan erkeklere bu fırsatıda siz tanıyosunuz ne demek elimde tutmak için bazı şeyleri yapmalıyım ay deliricem şimdi.

üç tane konu açmışsın üçününde ana teması cinsellik hayırdır bacım ne ayaksın sen ?

Erkekleri elde tutmak nedir ? Bişey yapacaksan istediğin için yapacaksın. Eğer inancın yada başka bi sebepten ötürü erteliyorsan seven erkek saygi duyup bekler. Beklemezse zaten o ilişki olmasın.

Ilk bi ay hiç bişeyin cevabını vermez bence. Seviyor olabilir, ciddi düşünüyor olabilir ama bakalım senin istediğin gibi biri mi? Ciddi olması için tanimaniz lazim birbirinizi.

Saka gibi
simdi bizim (4 yillik esimle) watssapp resmimiz birlikte degil
face deherkes ayri takilir ben soyadimi bile degistirmedim
daha baska neydi dur arada bir senin sevgilin kadar hic degil cicek alir bak bu siralar hic almadi
gun icinde nadir keyfii konusuruz oyle uc saatler nerdeee
dusundumde benim esim hic ciddi degil ayrilsam mi acaba
arkadasim senin son paragragin herseyi acikliyor zaten daha neyini dusunuyorsun. Cocuk sen evlenmeden olmaz mantiginda oldugun icin evlenmekten bahsediyor surekli. Eger gercekten evlilik dusunseydi bu kadar evlilikten bahsetmezdi zaten ilk bir ayda. Hadi ciddi evlenmeyi dusunuyor evlenecegi insandan akli basinda adam yok ters iliski yok oral yok baska yollar istemez yavrum kimse kusura bakmasin gozunu ac diye acik acik yaziyorum. senin icin dini ogrenecem demis din Allah icindir kulla Rabbinin arasindadir yasaminda uygulayabiliyorsa ne ala. Onun disinda kimse icin ogrenilmez. Duzelecem ogrenecem diyen insan da cinsellik adina baska yollar istemez bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama. Bosuna kendini kandirma amanseviyor ama ilgileniyorla ciddilik olmaz. Adam gibi adam erkek dedigin varsin bu sekilde ilgilenmesin ama ahlakli olsun akli basinda olsun . Bence kriterlerini degistirmen gerekiyor.
sakincssi yoksa yasini merak ettim

Ailesine söylemesi sana güven vermesin adam gelmiş 27 yaşına gizli saklı ilişki yürütmez ailesi de merak eder seninle oturur güler konuşur ama yarın bi gün senden ayrıldığında kimse oğlum kıza yazık demez sevgilisiydi ayrıldı daha iyilerine layık benim oğlum der o yüzden sen güvenmek için böyle şeylere aldanma. Güvenip yanlış bi adım atma derim ben samimi bulmadım ilk ayda kendini tatmin etmenin derdine düşmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…