l

aslinda seven insan yapar fakat inancimdan dolayi icimde kötü hiss olusur
Bu nedir ya seven insan yapar. Ne yapar seven insan. Yapmayin Allahaskina. Nolur biraz magrur durun su erkeklere karsi. Seven insan katlanir
Seven insan ceker
seven insan susar
seven insan yapar diye diye bu hale geldik
yaaa nolur kendinize gelin. Inancimdan dolayi kotu oluyorum demissin madem icinde boyle bir duygu var bence aklini da basina al.
yasinizi sormustum ben kucuk oldugunu dusunmustum 27 hic kucuk bir yas degil

Ailesine söylemesi sana güven vermesin adam gelmiş 27 yaşına gizli saklı ilişki yürütmez ailesi de merak eder seninle oturur güler konuşur ama yarın bi gün senden ayrıldığında kimse oğlum kıza yazık demez sevgilisiydi ayrıldı daha iyilerine layık benim oğlum der :KK62: o yüzden sen güvenmek için böyle şeylere aldanma. Güvenip yanlış bi adım atma derim ben samimi bulmadım ilk ayda kendini tatmin etmenin derdine düşmesini:KK62:
ooo ben neler duydum neler
annemin arkadaşlarının oğulları kızlardan elimin kiri o kız anne ya diye bahsediyormuş
deme oğlum öyle diyormuş
o da napıyım onlar da kendisini kullandırmasın
bu kadar yani insanalrın gözünde böyle değer oluyor aslında
biz fedakarlık yaptık sanıyoruz seviyoruz o mutlu olsun vs diyoruz onlar neler düşünüyor
o yüzden hiçbir zaman kendi kişiliğimizden ödün vermeden ilişki yaşamamız lazım bence...

Bu nedir ya seven insan yapar. Ne yapar seven insan. Yapmayin Allahaskina. Nolur biraz magrur durun su erkeklere karsi. Seven insan katlanir
Seven insan ceker
seven insan susar
seven insan yapar diye diye bu hale geldik
yaaa nolur kendinize gelin. Inancimdan dolayi kotu oluyorum demissin madem icinde boyle bir duygu var bence aklini da basina al.
yasinizi sormustum ben kucuk oldugunu dusunmustum 27 hic kucuk bir yas degil

Buraya elestirilerini yazanlar siz esinizle veya nisanlinizla veya sevgilinizle eskiden evlenmeden önce hicmi birsey yapmadiniz? Herkes namuslu kesildi basima. Hickimse kötü brisey yapmiyosa nerden cikiyor böyle ahlaksizliklar onu cözemedim dogrusu! Sanki el ele tutustunuz sirf….

Herkes namuslu oldu bakiyorumda eskiye dönüp bir bakin siz neler yapmistiniz acaba?

gençkız, buraya bu konuları açtıysanız eleştirilere de açık olmanız gerekir. kimse sizi yargılamıyor, aşktan görmeyen gözünüzü açmaya çalışıyor ve emin olun iyiliğiniz için..
adam daha ilk ayda cinsellikten bahsediyor, tabii ki şaşırıp kalacağız.
Allah pişman olunacak şeyler yaşatmasın ne diyelim. Herkes kaderini kendi çizermiş...

niye erkekleri elimizde tutmak için çabalıyoruz ben onu anlamıyorum onlar çabalasın bizi elinde tutmak için bi sonraki konunda da açık giyinmemi istiyor yazmışsın gözünün içi kurduğu fantazilerden dolayı gülüyodur ben sana söyleyeyim. Öle bi dünya yok daha ilk aydan cinselliği konuşan açık giyin diyen erkekten sadece pişmanlık olur yobaz değilimdir ama kadınlara sadece dişiliği yönünden yaklaşan erkeklere bu fırsatıda siz tanıyosunuz ne demek elimde tutmak için bazı şeyleri yapmalıyım ay deliricem şimdi.

çok güldüm yorumunuza ya :)) :KK9::KK9::KK9:

Daha cooook yenisiniz tabi ilgi gostericek hele biraz zaman gecsin..

Back