L- carnitine ve diyetle zayıflama

linessa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
3
0
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üyeyim. Buradaki üyelere çok güveniyorum. Sizden deneyim ve bilgilerini paylaşmanızı rica ediyorum. L carnitine kullanmayı düşünüyorum sipariş verdim. Kullanıp yararını gören varmı acaba ?

bacım ben lisedeyken atletizm sporuyla uğraşıyordum biraz kilom olduğu için antrenörüm bana l carnitie kullandırtmıştı.. ama çok ağır spor yaparken bile sadece günde bir kez spordan önce veriyodu... sadece tempolu spor yapıyorsan bu ilacı kullan çünkü vücudunda mazallah hasara yol açabilir... bu ilaç spor yaparken misal 3 gr yağ yakacaksan bunu 2 katına çıkarıp sana 6 gr yağ yaktırıyor ve tabi sende daha enerji dolu hissediyorsun kendini vücudu daha hızlı çalıştırıyor... ama spor yapmadan kullanma hem yararı olmaz üstüne zararı olur... ::::)

Bilgi için çok teşekkür ederim :) 1 buçuk aydır diyet yapıyorum 8 kilo verdim ama artık veremiyorum. Her sabah kahvaltı öncesi 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum ürünle birlikte. twistte yapıcam tabi. sıvı olanından alıyorum spor öncesi 1 kapak spor sonrası 1 kapak al dendi. Gerçekten yağ yakıyormu bir çok yorumda işe yaramıyo demişler moralim bozuldu boşunamı sipariş verdim diye (

işe yarıyor tabikide... spor yapmadan kullanırsan tabi işe yaramaz... ama spor yaparak kullandığında sana hem daha çok dinçlik veriyor daha enerji dolu hissetmeni sağlıyor hemde yağ yakımını daha hızlı yapıyor... işe yarıyor bacım sen spor yaparak kullan yeter :)

çok teşekkür ederim vallaa içim rahatladı 3 gündür araştırıyorum adam gibi bi yanıt bulamamıştım :)) sporsuzz kullanmayı düşünmüyorum zaten nişanıma b buçuk ay kaldı son 10 kiloyu bu zaman zarfında vermek için elimden geleni yapıyorum :) Ayça kaya diyetiyle 1 ayda 8 kilo verdim ama duraklama sıktı beni 5 gün bozdum diyeti ve kiloyuda geri almadım.bugün hiç bozmamış gibi devam ediyorum :) Ara vermem belki iyide olmuştur savunmadan çıksın artık şu vücut

Evet gercekten l carnitine cok ise yariyor normalde kostugumdan 10 dk daha tempolu kosuyorum onu ictigimde.

Ama eger tempolu spor yapmazdan kalbinde ritm bozuklugu yaratabilir.ben icip spor yapmadigim zamanlar cok kotu hissettim fiziksel olarak kalp krizi bile gecirtebilir insana dikkat edilmezse

Ben L-carnitine in kalp krizi falan geçirteceğini düşünmüyorum çünkü tek yaptığı yağ hücrelerini seyrelterek enerji olarak kullanımlarını sağlamak eğer l-carnitine içip spor yaparsan yağ hücrelerini yakarsın yapmazsan seyrelen yağ hücresi tekrar eski haline döner bu da parayı çöpe atmaktan başka sonuç doğurmaz. zaten riskli birşey olsa başka birçok faydası için kullanımı da olmazdı. şeker kemik erimesi vs. bence de çok etkili spor öncesi kullanıyorum wieder bence en güzeli.

buradan l-carnitinle ilgil bilgi alabilirsin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yeni uyeyim. L-carnitine hapini bircok marka cikariyor. Hepsi de ayni etkiyi mi gosteriyor. Kullanan uyelerden bilgi alabilir miyim lutfen?

kızlar lutfen cok para vermeyın.... bırsuru marka var ve cok pahalılar
ben eczaneden alıyorum 15 tl ye ve ılac fırmasının... bu yontemı tavsıye ederım en guvenılırı bu. ama pek kımse bılmıyor

kızlar lutfen cok para vermeyın.... bırsuru marka var ve cok pahalılar
ben eczaneden alıyorum 15 tl ye ve ılac fırmasının... bu yontemı tavsıye ederım en guvenılırı bu. ama pek kımse bılmıyor

Canim valla gunlerdir helak oldum hangi marka alacagimi bilmiyorum. Solgar ve gnc arasinda kaldim cok pahali ama en azindan tanidik marka dedim. Ama butcemi cok zorlucak (( hala siparis veremedim. Senin markasi ne kac tane var falan en azindan denerim

ozellıkle solgar iyi marka .. ama pahalılar.. burada yazmam dogru olmaz sanırım. ama eczaneye gıt ve bı ılac fırmasının karnıtını varmıs de.. zaten tek bır urun var. kırmızı beyaz kutusu.. çiğneme tableti, berbat bır tadı var ama dayanıyorum

içinde 10 tane çiğneme tableti var. ben ikiye boluyorum boylece 500 mg alıyorum. Ama mutlaka spor şart, başka turlu etkısı olmuyor
Etkılerıne gelınce spora başlamadan 45 dk- 1 saat once alıyorum, kosu bandında normalde yorulsam bıle artık hıc enerjım dusmuyor. Asırı terleme ve susuzluk hıssı oluyor, çok su ıcıyorum. Eskısı kadar uyumuyorum . Bırde bagırsak hareketlerını hızlandırıyor.
Şimdilik bu şekilde , kilo verme olayını henuz net soylıyemıyorum cok yenı kullandıgım ıcın. baslangıc kılomu bılıyorum 1 hafta sonra tekrar yazarım.
baska bı sorunuz olursa cevaplarım

Benim cok kilom yok. Ama vucut yag oranim yuksek. Bingil bingil yagim ve selulit baslangicim var. 3 haftadir yediklerime asiri dikkat ediyorum beyaz ekmek yok, seker gunde belki bi kesme seker. Tuz ekstra hic kullanmiyorum. Asla yagli seyler yemiyorum cok sagliklo besleniyirum aksamlari ekmek yok. Buna ragmen bir kilo falan gitti ama gobegim baya sondu tuvalet duZenim siklasti. Soyle bisey var ben isten gelince kolumu kaldiramiyorum. Yuruyus yapicam 15 dk da kesiliyorum. Bu ilaci ozellikle enerji vermesi icin istiyorum zaten spor yapinca eminim hem sikilasirim hem yag oranim duser. Ben dayanamayip internetten verdim. 100 tablet 500 mg lik. Yaninda hediye olarak icecegi de vardi 69 tl ye aldim.
Mesela haftada 4-5 gun spor yapicam diyeyim sadece spor yapmadan 1 saat once mi iceyim bi tane. O ertesi gune de enerjik hissettirir mi. Ben aksamlari spor yapacagim icin soruyorum.
Ayrica az uyumak da super olucak halsizlikten kendimi 11 de yatakta buluyorum (

L carnitine konusunda sorusu olan varsa cevaplayabilirim kizlar.
KEndim kullaniyorum .

Merhaba,
Ben de buL-carnitine i yeni duydum.hangi marka kullanıyorsunuz siz? ne şekilde kullanıyosunuz ve faydasını gördünüz mü?
hı bide ne kadar zamana?

Kizlar bikac aydir ben de carnitin kullanyrm
Tv de izlediniz mi adamn teki spor salonundayken kosu bandinda dusup oldu.
Carnitinden dolayi mi acaba o
Siz de izlediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…