Evet gercekten l carnitine cok ise yariyor normalde kostugumdan 10 dk daha tempolu kosuyorum onu ictigimde.
Ama eger tempolu spor yapmazdan kalbinde ritm bozuklugu yaratabilir.ben icip spor yapmadigim zamanlar cok kotu hissettim fiziksel olarak kalp krizi bile gecirtebilir insana dikkat edilmezse
kızlar lutfen cok para vermeyın.... bırsuru marka var ve cok pahalılar
ben eczaneden alıyorum 15 tl ye ve ılac fırmasının... bu yontemı tavsıye ederım en guvenılırı bu. ama pek kımse bılmıyor
Canim valla gunlerdir helak oldum hangi marka alacagimi bilmiyorum. Solgar ve gnc arasinda kaldim cok pahali ama en azindan tanidik marka dedim. Ama butcemi cok zorlucak(( hala siparis veremedim. Senin markasi ne kac tane var falan en azindan denerim
Canim valla gunlerdir helak oldum hangi marka alacagimi bilmiyorum. Solgar ve gnc arasinda kaldim cok pahali ama en azindan tanidik marka dedim. Ama butcemi cok zorlucak(( hala siparis veremedim. Senin markasi ne kac tane var falan en azindan denerim
içinde 10 tane çiğneme tableti var. ben ikiye boluyorum boylece 500 mg alıyorum. Ama mutlaka spor şart, başka turlu etkısı olmuyor
Etkılerıne gelınce spora başlamadan 45 dk- 1 saat once alıyorum, kosu bandında normalde yorulsam bıle artık hıc enerjım dusmuyor. Asırı terleme ve susuzluk hıssı oluyor, çok su ıcıyorum. Eskısı kadar uyumuyorum . Bırde bagırsak hareketlerını hızlandırıyor.
Şimdilik bu şekilde , kilo verme olayını henuz net soylıyemıyorum cok yenı kullandıgım ıcın. baslangıc kılomu bılıyorum 1 hafta sonra tekrar yazarım.
baska bı sorunuz olursa cevaplarım
L carnitine konusunda sorusu olan varsa cevaplayabilirim kizlar.
KEndim kullaniyorum .