- Konu Sahibi incitanemtuana
alkisalkisalkisharikasin cimcimem kostüm partisi süper bir fikiralkisalkisalkis
tsklerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
rica ederim bebegimŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkisalkisalkisharikasin cimcimem kostüm partisi süper bir fikiralkisalkisalkis
tsklerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
canım benim allah kızına uzun ömür versin inşallah
kızına peri kıyafeti giydirebilirsin elindede yıldızlı sopası sırtında kanatları olur
evin 2 katlıymış merdivenleri pembe ve beyaz tüllerle süsleyebilirsin
bide bir oda dolusu balon olabilir
fikirleri kızımdan çaldım onun hayal gücü daha geniş benim aklıma gelmedi resmen beynim durdu kaydirigubbakcemile3
pinataYabancı filmlerde sık sık görürüz.Kağıttan yapılmış objeleri çocuklar sopalarla kırıp içinden saçılan şekerlemeleri kapışırlar.Çocukların bahçe partilerinde yada doğum günlerinde kullanılabilecek değişik bir 'aksiyon',siz içine para,minik oyuncaklar, yada kız çocukları için minik takılar bile koyabilirsiniz..![]()
Malzemeler
ince uzun kesilmiş gazete kağıtları
büyük bir balon
2 bardak su ,1 bardak un
yapıştırıcı ,süslemek için renkli krapon kağıtları
kalın bir ip,makas ve balonu oturtacak büyüklükte bir kase
Yapılışı
Balon şişirilip kaseye oturtulur.Su ve un karıştırılıp içine batırılan gazeteler ile balon tamamen kaplanır.Bir kat kuruduktan sonra ikinci kat gazete ile kaplanır kurumaya bırakılır.Tamamen kuruduktan sonra içindeki balon kesilerek yada havası alınarak çıkartılır.
Oluşan kasenin yüzeyi istenilen şekilde süslenir , içi yine istenilen malzeme( şekerleme,sim,vs.) ile doldurulur. kenarlarından delikler açılıp ip ile yüksek bir yere sağlam bir şekilde bağlanır..Pinatamız sopalanmaya hazırdır..:)
annekaz.com alıntıdır
Tatlim önceliklle Tuana nin simdiden dogum gunu kutlu olsun.. Kizin cok sansli senin gibi bi anneye sahip oldugu icin.. Canim simdilik aklima bisey gelmiyor yeni fikirler geldiginde yazarim dusunup, arastiracam melegin icin umarim unutulmaz bi dogum gunu olur opuyorumnanaktanhihoyyyt
anim benim simdiden yavrunun dogumgununu kutlarim,nice yillar hep beraber saglikla mutlulukla yasayin iyisallah,,,,,
inanirmisin hatta gecengun dogumgunu cizelgeni gorunce dedimki,yakimmis dogum gunu unutmasamda tebrik etssem diyodumki,boyle bi konu oldu,,,,,,,,
bende kizimin ve oglumun her dogum gunlerinde evi suslerim,kizimin gunduz arkadaslari gelir,gecen dogum gununde MC DONALS a gidilmisti,bu dogumgununde ise yuzme havuzuna goturmek istiyo arkadaslarini,,aksam ise dedesi ,babanesi,2 amcasi ve biz,,,,bu kadar bizdeki kalabalik,sevdigi seyleri yaplarim,ozellikle kurabiye cok severde,,,ama pastami hic kendim yapmadim(kendime olan guvensizligimden)hep ozel yaptirmistir babasi,,,,,,,,,fakat bu dogum gununde kendim yapmayi dusunuyorum,kalp pasta istiyo benden,,,
fakat en onemlisi oglum cunku 28 agustos oglum 3 olucakgamyoncuiremsuve ben kendisine araba pastasi yapmayi dusunuyorum,simdiden telas sardi hatta korku bile var,ya beceremezsem diye(ALLAH utandirmasin)yapmaya alisicam bakalim,
ben kendimi anlattim pek fikir cikicagini sanmiyorum sana,ama bizde dogum gunu boyle,,,,,,,
umarim hersey kucuk prensesin istedigi gibi gonlunce olur,,,,,daha nice yaslar diliyorum guzeller guzeli TUANA yaŞenizhihoyyyt:Saruboceq:
nice yıllara birtanem. allah analı-babalı sağlıkla uzun bir ömür nasip etsin. çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım ama ben çikolata şelalesi ve pinyata öneririm. çok farklı şekilde hazır pinyatalar ordada mutlaka vardır. kızım daha çok küçük diye pinyata olayına girmedik biz. ben kızımın doğumgününde kendim magnet hazırlayıp konuklara barbieli poşetlerde hediye etmiştim. kısaca tarif edeyim. fotosunu oval kesip kenarlara kurdeleden güller yapıp yapıştırdım arkasınada mıknatıs çok güzel olmuştu.