Kzmn 4.c ya gn iin fikirlerinize ihtiyacm var canlarm

Kapı süsü
fairylandbirthdayparty_1.jpg

Masa dekoru
fairylandbirthdayparty_2.jpg

fairylandbirthdayparty_5.jpg

hediyelerin toplandığı sehpa
fairylandbirthdayparty_6.jpg

hatta oraya küçük bir defter koyabilirsin arkadaşları ona bugünün anısı için bir şeyler çizebilirler
kaynak:hostessblog.com

partide değişik bir fikir olur diye bu detayları da ekliyorum.birsürü fotoğraf çekilecektir şu fikir çok hoş rahatlıkla da yapabilirsin hem eğlencelide
emptyscreennew.jpg

DSCN3585.JPG

DSCN3583.JPG

DSCN3587.JPG

DSCN3591.JPG

DSCN3603.JPG

DSCN3605.JPG

DSCN3609.JPG

DSCN3614.JPG

DSCN3610.JPG

emptyscreennew.jpg

şunlara bak ne sevimli olmuşlar 
Picnik+collagetoprow.jpg

Picnik+collagebottomrow.jpg

switch2new.jpg

bir masa dekorasyonu daha:
DSCN3618spreadnew.jpg

Picnik%2Bcollagetoprowfood.jpg

Picnik%2Bcollagebottomrowfood.jpg

meyve salatası güzel fikir partide birsürü çocuk olucaktır.
Kaynak: thisblessednest.blogspot.com

Şimdiii dekor için balondan çiçek yapabilirsin o da şöyle yapılıyor:
babyshower_flower_balloon_m.jpg

flower_1_m.jpg
flower_2_m.jpg

flower_3_m.jpg
flower_4_m.jpg

flower_5_m.jpg
flower_6_m.jpg

flower_7_m.jpg
flower_8_m.jpg

flower_9_m.jpg
flower_10_m.jpg

babyshower_flower_main_l.jpg

birkaç balonu böyle de süsleyebilirsin
ft_spr05msk18_l.jpg

bu dekorda çok hoş muffinleri böyle yapabilirsin ki birazdan çok şık muffin tarifleri vericem
flower_cupcakes_l.jpg

kaynak:marthastewart

parti süslemeleri
il_430xN.62477530.jpg

il_430xN.85172258.jpg

il_430xN.84760430.jpg

il_430xN.84760244.jpg

etsy.com

eğer aldığın hediyeleri kendin süslemek istersen onun içinde birkaç fikir veriyim.bu mesela çok basit ve uğraştırı gerektirmeyen bir süs.lazım olan şey ise renkli birkaç model kağıt kek kalıpları.üst üste koyup yanlardan kesince ortasınada güzel küçük bir çiçek koy işte sana hediye paketi süsü.kekleri kendin yapıcaksan artanları böyle değerlendirebilirsin.
cupcake-flower-materials-300.jpg

cupcake-flower-materials-1-300.jpg

cupcake-flower-gift-topper-on-package-600-copy.jpg

kaynak:gabrieladelworth.com
bak bu süs de kek kalıbından yapılmış
ft_0505_papercarn_l.jpg

Şimdilik bunlar aklıma geldi bende böyle fikir vereyim dedim.bütün tariflerin altında kaynağı eklenmiştir onlardan tariflere bakabilirsin.başka fikirler bulursam yine eklerim canım kolay gelsin sana:1hug:a.s.

tatlışım şimdiden güzeller güzeli tuanamın doğum gününü kutlarım daha nice mutlu yıllara sağlık sıhhatle inş. şimdilik pek aklıma farklı bişey gelmiyo gelirse yazıcam şimdiden kolay gelsin canım (deniz yıldızı arkadaşın verdiği fikir süper )bu arada

Canım tuanamın doğum gününü şimdiden kutluyorum iyiki doğurmuşsun senin gibi güzel bir annesi we babası ona bir hediyedir

Çocuklar palyocoardan çok hoşlanır birisi warsa partide onları eğlendirir we oyunlar oynatır
Süsler güzel şekilli kurabiyeler balonlar
Aile resminizden yapboz yaptırabilirsin birlikte yapması eğlenceli olur inş yardımcı olmuşumdur

Rabbim hayırlı ömür wersin ailesiyle birlikte mutlu bir ömür geçirsin inşallaha.s.

böyle güzel ve hayat dolu bir annesi oldugu için tuana çok şanslı
bir düşünelim bakalım neler olabilirrr
tatlı kızımıza da şimdiden hayırlı yaşlar diliyorummm

canım istersen onun için dönen akvaryum havası veren bir gece lambası al. daha sonraki haftalarda da onun odasını deniz mavisine boya, duvara balık falan as ve o gece lambası döndükçe odayı gerçekten denizin içinde gibi hissettirsin.eğer yapabilirsen doğumgünüden önce bile çok güzel olur.umarım fikrimi beğenirsin

canım benim allah kızına uzun ömür versin inşallah

kızına peri kıyafeti giydirebilirsin elindede yıldızlı sopası sırtında kanatları olur
evin 2 katlıymış merdivenleri pembe ve beyaz tüllerle süsleyebilirsin
bide bir oda dolusu balon olabilir

fikirleri kızımdan çaldım onun hayal gücü daha geniş benim aklıma gelmedi resmen beynim durdu kaydirigubbakcemile3

canım benim allah kızına uzun ömür versin inşallah

kızına peri kıyafeti giydirebilirsin elindede yıldızlı sopası sırtında kanatları olur
evin 2 katlıymış merdivenleri pembe ve beyaz tüllerle süsleyebilirsin
bide bir oda dolusu balon olabilir

fikirleri kızımdan çaldım onun hayal gücü daha geniş benim aklıma gelmedi resmen beynim durdu kaydirigubbakcemile3

içi şeker ve çikolata dolu büyük bir balon yaptırıp balonlarla dolu odaya koyabilirsin

şimdiden tuana hanıma mutlu yaşlar canım
tam cimcime yaşı ve değişik sürprizler bekliyordur annesinden ve eminim çok güzel sürprizler hazırlayacksındır güzel kızına bende aklıma geldikçe yazarım canım çok öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hihoyyyt alkisalkisalkis Şimdiden tuana hanıma mutlu huzurlu yıllar. hihoyyyt alkisalkisalkis
Annesinden sımsıcak bir kucaklama onun için en güzel hediyedir zaten.
Benim kızın doğum günüde 23.10. ama benimki daha bir yaşına gircek. :emir_bebek:
Aklıma geldikçe bişiler yazarım hem burdan kopya çekeyim benim oğlanda 29.10. doğumlu oda tam 6 olcak. Bende senin sayende fikir alayım bare :jeyyar:

27352560.jpg
pinataYabancı filmlerde sık sık görürüz.Kağıttan yapılmış objeleri çocuklar sopalarla kırıp içinden saçılan şekerlemeleri kapışırlar.Çocukların bahçe partilerinde yada doğum günlerinde kullanılabilecek değişik bir 'aksiyon',siz içine para,minik oyuncaklar, yada kız çocukları için minik takılar bile koyabilirsiniz..

Malzemeler

ince uzun kesilmiş gazete kağıtları

büyük bir balon

2 bardak su ,1 bardak un

yapıştırıcı ,süslemek için renkli krapon kağıtları

kalın bir ip,makas ve balonu oturtacak büyüklükte bir kase

Yapılışı

Balon şişirilip kaseye oturtulur.Su ve un karıştırılıp içine batırılan gazeteler ile balon tamamen kaplanır.Bir kat kuruduktan sonra ikinci kat gazete ile kaplanır kurumaya bırakılır.Tamamen kuruduktan sonra içindeki balon kesilerek yada havası alınarak çıkartılır.

Oluşan kasenin yüzeyi istenilen şekilde süslenir , içi yine istenilen malzeme( şekerleme,sim,vs.) ile doldurulur. kenarlarından delikler açılıp ip ile yüksek bir yere sağlam bir şekilde bağlanır..Pinatamız sopalanmaya hazırdır..:)

annekaz.com alıntıdır

alkisalkisalkisbunu düsünüyodum zaten hazirini alicakdim ama sen yapilisinida koymussun cok cok tskler canimalkisalkisalkis

Tatlim önceliklle Tuana nin simdiden dogum gunu kutlu olsun.. Kizin cok sansli senin gibi bi anneye sahip oldugu icin.. Canim simdilik aklima bisey gelmiyor yeni fikirler geldiginde yazarim dusunup, arastiracam melegin icin umarim unutulmaz bi dogum gunu olur opuyorumnanaktanhihoyyyt

:kedi:canimsin sen cok cok tskler:kedi:
:Saruboceq:insallah canim:Saruboceq:

anim benim simdiden yavrunun dogumgununu kutlarim,nice yillar hep beraber saglikla mutlulukla yasayin iyisallah,,,,,
inanirmisin hatta gecengun dogumgunu cizelgeni gorunce dedimki,yakimmis dogum gunu unutmasamda tebrik etssem diyodumki,boyle bi konu oldu,,,,,,,,
bende kizimin ve oglumun her dogum gunlerinde evi suslerim,kizimin gunduz arkadaslari gelir,gecen dogum gununde MC DONALS a gidilmisti,bu dogumgununde ise yuzme havuzuna goturmek istiyo arkadaslarini,,aksam ise dedesi ,babanesi,2 amcasi ve biz,,,,bu kadar bizdeki kalabalik,sevdigi seyleri yaplarim,ozellikle kurabiye cok severde,,,ama pastami hic kendim yapmadim(kendime olan guvensizligimden)hep ozel yaptirmistir babasi,,,,,,,,,fakat bu dogum gununde kendim yapmayi dusunuyorum,kalp pasta istiyo benden,,,
fakat en onemlisi oglum cunku 28 agustos oglum 3 olucakgamyoncuiremsuve ben kendisine araba pastasi yapmayi dusunuyorum,simdiden telas sardi hatta korku bile var,ya beceremezsem diye(ALLAH utandirmasin)yapmaya alisicam bakalim,

ben kendimi anlattim pek fikir cikicagini sanmiyorum sana,ama bizde dogum gunu boyle,,,,,,,
umarim hersey kucuk prensesin istedigi gibi gonlunce olur,,,,,daha nice yaslar diliyorum guzeller guzeli TUANA yaŞenizhihoyyyt:nazar::Saruboceq:

opuyorumnanaktaniyikide kendinizdende anlatmissin canim cok cok saolasinopuyorumnanaktan
kizima ileride bende mc donaldsda düsünüyorum krese yada ana okuluna bi baslasin arkadaslariyla aktiviteler olsun istiyorum cünkü
Şenizcok tskler paylasimlarin icinŞeniz

nice yıllara birtanem. allah analı-babalı sağlıkla uzun bir ömür nasip etsin. çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım ama ben çikolata şelalesi ve pinyata öneririm. çok farklı şekilde hazır pinyatalar ordada mutlaka vardır. kızım daha çok küçük diye pinyata olayına girmedik biz. ben kızımın doğumgününde kendim magnet hazırlayıp konuklara barbieli poşetlerde hediye etmiştim. kısaca tarif edeyim. fotosunu oval kesip kenarlara kurdeleden güller yapıp yapıştırdım arkasınada mıknatıs çok güzel olmuştu.

opuyorumnanaktantskler canim fikir ve önerilerin icin miknatisli hediyede süperrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Back