- Konu Sahibi incitanemtuana
beĞendıĞıne sevındım canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim tuanaya allah uzun ömür versin daha nice seneleri kutlamak nasip olur insallah.
canim ya cok güzel barbieli pasta yaprsan dikkatini ceker kiz cocugu sonucta .
evinizi cok güzel bi skeilde dekor verip süsleyebilirisn.
pastalar gelince kuruyemisler falan olsun meyveelri güzel sekilde yapip kürdana gecirebilirisn..krem santiyle tabaklra yazabilirsen iyiki dogdun tuana yazabilirsin.cokd egisik cok güzel olur..
cocuklar icin güzel kücük hdeiyler verbilirisn üstnde tuananin resmi olsun bence cok gzl olur tamam dogum günün tuananin ama cocuklarda sevnir tuanada mutlu olur.
pasta da dedigim gibi güzel ceistler var sen zaten ustasin canim bizler senin ynainda kücük kaliyoz kiss::))
ben sana vreirirm tarf eklerim sitey ebende olanlari tamam bitanem..biraz daha farkli seyler düsünüp fikirmi yazarim.
yavrum incim kesinlikle fikirlerimi yazacayrim:jeyyar:
su makyaj yarismasini bi aradan cikartak, uzun uzun konusuruk:lepi:
yalniz simdiden soleyim pastami isterim ona gore:jeyyar:
talım ne güzel çocuklarımızın yeni yaşlarını görmek
tuanamızın şimdiden yeni yaşını kutluyorum
aklıma orjinal fikirler geldikçe yazacağım canım
Doğum Günü Hediye Denizi
dogum gunu kutlu olsun cıcı kızının sıtede dogum tarıhını gırınce ılgınc verılere ulasıyorsun bır bak dedım ıste
ama dogum gunu ıcın ılgınc bıseyler gelırse aklıma yazarım sıradan seylerı zaten bılınıyor sevgıler...))
kızına o gun bı beyaz elbıse gıydırsen kelebek kanatları taksan:)..
pastası ıse buyuk bembeyaz bı kelebek olsa kızının resmıde ustunde:)..
nıce yılları olsun tuananın :)..daha fıkırler beyan edıcem sana canım..
cnm benim simdiden mutlu yıllar ben bir düsüneyim aklıma bisiler gelirse yazarım mucuk
İncim mesajını şimdi aldım saksıyı çalıştırayım biraz anam sana yazarım şöle ilginç şeyler filan kaydirigubbakcemile3
Tuanayi tebrik ediyorum simdiden...
Ben oyle party-de,dekorasyonda falan basarili degilim,ama bir kac bisey soyleyebilirim.arkadaslar soylemisler zaten dekorasyonda bol bol balon kullan diye.ben de tabiki katiliyorum bu fikre.ayrica balonlarla kucuk oyun da yapabilirsiniz mesela.cocuklar toplanir,ve sirayla balon patlatirlar:) ama onceden balonlarin icine kagitta biseyler yazarsin...meselaa,sarki soyle,siir oku ve s iste bunun gibi seyler.bence enteresan olur.cocuk dogumgunulerinin vazgecilmezi de palyaco.herhalde palyaco olucak.bu oyunu palyacoyla oynasalar cok cok cok guzel ve ilginc olur bence.
ama yine aklima biseyler gelirse yazarim canimopuyorumnanaktan
dogum günü kutlu olsun Tuana´mizin hihoyyyt
canim benim arkadaslarla ayni fikirdeyim,keske palyaco bulabilsen..
birde aklima su geldi
isvicrede suan nasil bilmiyorum ama burda her sehirde kirmesler var..
cocuklar icin biliyorsun en keyifli alanlardan biridir lunapark.
evde ilk kutlamayi yaptiktan sonra hepberaber cocuklari böyle bir lunaparka götürüp,eglencelerine ortak olabilirsiniz..
hani evlenen yada dogum günü kutlayan gencler farkli farkli kostümler giyip egleniyorlar ya,sende tuanaya kocaman bir kelebek kanadi,yada melek kanadi takip kendini özel hissetmesini saglayabilirsin..
nacizane fikrim simdilik bu tatlim :1rolleyes:
Yaşasın
Benim kızım da Ekim doğumlu..
28 inde;2 yaş bitecek inşaAllah :)
Türkiye'de olursak tam süper olacak ; çok istiyor herkes.Hayırlısı :)
Şimdii..
Gelelim Tuana ablamızın d.gününe..
Doğum günleri için özel animasyon firmaları var ; orada yok mu güzelim?
Çok eğlenceli oluyor... En ince detayına kadar düşünülüyor..
Çocuklar için harika..
Hem düzenli hem keyifli oluyor..
Aklıma çok şey geliyor benim.. Geldikçe not ediyorum defterime...
Bakar yazarım
mm...
nıce senelere öncelıkle :)
bır organızasyon sırketınden yardım alıp palyoco gıbı seyler getırtebılırsın
Tuanaya şimdiden nice yaşlar diliyorum, Fundacığım braundamıydı bilmem bir markada çikolata şelalesi diye birşey vardı, mademki partin kalabalık olacak bence çocuklar buna bayılır, birde evim iki katlı demişsin mutlaka merdiven korkuluklarını süslemelisin, beyaz tül en güzeli kanımca...yemekteyiz de biri süslemişti çok harika olmuştu.
kaydirigubbakcemile5aklina gelmeyen fikrin buysa bide gelse kim bilir e harika seyler üretirsin canimkaydirigubbakcemile5
tuttum ben bu fikri aklima yatti
kessinlikle yapicam
tskler