Kzmn 4.c ya gn iin fikirlerinize ihtiyacm var canlarm

canim benim tuanaya allah uzun ömür versin daha nice seneleri kutlamak nasip olur insallah.
canim ya cok güzel barbieli pasta yaprsan dikkatini ceker kiz cocugu sonucta .
evinizi cok güzel bi skeilde dekor verip süsleyebilirisn.
pastalar gelince kuruyemisler falan olsun meyveelri güzel sekilde yapip kürdana gecirebilirisn..krem santiyle tabaklra yazabilirsen iyiki dogdun tuana yazabilirsin.cokd egisik cok güzel olur..
cocuklar icin güzel kücük hdeiyler verbilirisn üstnde tuananin resmi olsun bence cok gzl olur tamam dogum günün tuananin ama cocuklarda sevnir tuanada mutlu olur.
pasta da dedigim gibi güzel ceistler var sen zaten ustasin canim bizler senin ynainda kücük kaliyoz kiss::))
ben sana vreirirm tarf eklerim sitey ebende olanlari tamam bitanem..biraz daha farkli seyler düsünüp fikirmi yazarim.

tskler tatlim
barbili pastayi gecen yil yaptirdim
accayip sevinmisdi
meyveleri kürdana dizdirmek harika bir fikir ama son anda ayarlanmali dimi???
yoksa kararirlar sanirim
:kedi:estaffurullah ne ustasi balim benim benim daha 40 firin ekmek yemem lazim daha ciragim
hem senin tariflerine bayiliyorum biliyosunkicokacimcoook
yeni tariflerini mutlaka bekliyorum
cocuklarimiza hitap edicegini düsündüklerinide burda paylasirsan ayrica cok sevinirim inanki

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...erimizin-dogum-gunleri-icin-paylasalimmi.html

Tuanaya şimdiden nice yaşlar diliyorum, Fundacığım braundamıydı bilmem bir markada çikolata şelalesi diye birşey vardı, mademki partin kalabalık olacak bence çocuklar buna bayılır, birde evim iki katlı demişsin mutlaka merdiven korkuluklarını süslemelisin, beyaz tül en güzeli kanımca...yemekteyiz de biri süslemişti çok harika olmuştu.

yavrum incim kesinlikle fikirlerimi yazacayrim:jeyyar:

su makyaj yarismasini bi aradan cikartak, uzun uzun konusuruk:lepi:
yalniz simdiden soleyim pastami isterim ona gore:jeyyar:

kaydirigubbakcemile5istedigin pasta olsun tatlim lafimi olurkaydirigubbakcemile5
yerimsenibenok anlasdik canim bekliyorum önerileriniyerimseniben

Doğum Günü Hediye Denizi

dogum gunu kutlu olsun cıcı kızının sıtede dogum tarıhını gırınce ılgınc verılere ulasıyorsun bır bak dedım ıste

ama dogum gunu ıcın ılgınc bıseyler gelırse aklıma yazarım sıradan seylerı zaten bılınıyor sevgıler...))

opuyorumnanaktantskler canim paylasimin icinopuyorumnanaktan

kızına o gun bı beyaz elbıse gıydırsen kelebek kanatları taksan:)..
pastası ıse buyuk bembeyaz bı kelebek olsa kızının resmıde ustunde:)..
nıce yılları olsun tuananın :)..daha fıkırler beyan edıcem sana canım..

alkisalkisalkisbuda süper bir fikir canim cok tskleralkisalkisalkis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tuanayi tebrik ediyorum simdiden...
Ben oyle party-de,dekorasyonda falan basarili degilim,ama bir kac bisey soyleyebilirim.arkadaslar soylemisler zaten dekorasyonda bol bol balon kullan diye.ben de tabiki katiliyorum bu fikre.ayrica balonlarla kucuk oyun da yapabilirsiniz mesela.cocuklar toplanir,ve sirayla balon patlatirlar:) ama onceden balonlarin icine kagitta biseyler yazarsin...meselaa,sarki soyle,siir oku ve s iste bunun gibi seyler.bence enteresan olur.cocuk dogumgunulerinin vazgecilmezi de palyaco.herhalde palyaco olucak.bu oyunu palyacoyla oynasalar cok cok cok guzel ve ilginc olur bence.
ama yine aklima biseyler gelirse yazarim canimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktantskler canimopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisbalonla oynama fikrini tuttum cok begendim hatta icindeki notlarada bayildimalkisalkisalkis

dogum günü kutlu olsun Tuana´mizin hihoyyyt:nazar:
canim benim arkadaslarla ayni fikirdeyim,keske palyaco bulabilsen..
birde aklima su geldi
isvicrede suan nasil bilmiyorum ama burda her sehirde kirmesler var..
cocuklar icin biliyorsun en keyifli alanlardan biridir lunapark.
evde ilk kutlamayi yaptiktan sonra hepberaber cocuklari böyle bir lunaparka götürüp,eglencelerine ortak olabilirsiniz..
hani evlenen yada dogum günü kutlayan gencler farkli farkli kostümler giyip egleniyorlar ya,sende tuanaya kocaman bir kelebek kanadi,yada melek kanadi takip kendini özel hissetmesini saglayabilirsin..
nacizane fikrim simdilik bu tatlim :1rolleyes:

opuyorumnanaktancanim cok tskleropuyorumnanaktan
malum isvicrenin havasi genelde yagmurlu
ve o aylardada lunapark yok ne yazikki
ama süper fikirmis canim cok begendim saolasin

Yaşasın ;)

Benim kızım da Ekim doğumlu..

28 inde;2 yaş bitecek inşaAllah :)

Türkiye'de olursak tam süper olacak ; çok istiyor herkes.Hayırlısı :)

Şimdii..

Gelelim Tuana ablamızın d.gününe..

Doğum günleri için özel animasyon firmaları var ; orada yok mu güzelim?

Çok eğlenceli oluyor... En ince detayına kadar düşünülüyor..

Çocuklar için harika..

Hem düzenli hem keyifli oluyor..

Aklıma çok şey geliyor benim.. Geldikçe not ediyorum defterime...

Bakar yazarım ;)

mm...

:Saruboceq:libyanam insallah gönlünüzce olur sizinde hersey:Saruboceq:
canim öyle organisasyon yapanlar var arasdirdimda biraz ama maddi SIKINTIMIZDAN dolayi suan mümkün diil gibi
ama ileride insallah cok istiyorum cok heves ediyorum
palyacoyu türkce birini ayarlayabilirsem cok istiyorum söyle bir iki saatligine
bir arkadasimda yabanciydi
cogu cocuk almanca bilmeyince karsilikli cok zorlanildi malesef
yerimsenibenhep bekliyorum seni süper fikirlerinle libyanamyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...erimizin-dogum-gunleri-icin-paylasalimmi.html

cokacimcoookcocuklar icin menüyüde burda paylasirsan cok sevinirimcokacimcoook

Tuanaya şimdiden nice yaşlar diliyorum, Fundacığım braundamıydı bilmem bir markada çikolata şelalesi diye birşey vardı, mademki partin kalabalık olacak bence çocuklar buna bayılır, birde evim iki katlı demişsin mutlaka merdiven korkuluklarını süslemelisin, beyaz tül en güzeli kanımca...yemekteyiz de biri süslemişti çok harika olmuştu.

opuyorumnanaktancanimsin saolopuyorumnanaktan
o cukulata selalesi dedigin cukulatali fondü olsa gerek dimi
bizim buranin meshurudur
akan cukulataya meyve bandirilir
süper fikir
tskler
süslemede iyi fikir

27352560.jpg
pinataYabancı filmlerde sık sık görürüz.Kağıttan yapılmış objeleri çocuklar sopalarla kırıp içinden saçılan şekerlemeleri kapışırlar.Çocukların bahçe partilerinde yada doğum günlerinde kullanılabilecek değişik bir 'aksiyon',siz içine para,minik oyuncaklar, yada kız çocukları için minik takılar bile koyabilirsiniz..

Malzemeler

ince uzun kesilmiş gazete kağıtları

büyük bir balon

2 bardak su ,1 bardak un

yapıştırıcı ,süslemek için renkli krapon kağıtları

kalın bir ip,makas ve balonu oturtacak büyüklükte bir kase

Yapılışı

Balon şişirilip kaseye oturtulur.Su ve un karıştırılıp içine batırılan gazeteler ile balon tamamen kaplanır.Bir kat kuruduktan sonra ikinci kat gazete ile kaplanır kurumaya bırakılır.Tamamen kuruduktan sonra içindeki balon kesilerek yada havası alınarak çıkartılır.

Oluşan kasenin yüzeyi istenilen şekilde süslenir , içi yine istenilen malzeme( şekerleme,sim,vs.) ile doldurulur. kenarlarından delikler açılıp ip ile yüksek bir yere sağlam bir şekilde bağlanır..Pinatamız sopalanmaya hazırdır..:)

annekaz.com alıntıdır

Son düzenleme:
anim benim simdiden yavrunun dogumgununu kutlarim,nice yillar hep beraber saglikla mutlulukla yasayin iyisallah,,,,,
inanirmisin hatta gecengun dogumgunu cizelgeni gorunce dedimki,yakimmis dogum gunu unutmasamda tebrik etssem diyodumki,boyle bi konu oldu,,,,,,,,
bende kizimin ve oglumun her dogum gunlerinde evi suslerim,kizimin gunduz arkadaslari gelir,gecen dogum gununde MC DONALS a gidilmisti,bu dogumgununde ise yuzme havuzuna goturmek istiyo arkadaslarini,,aksam ise dedesi ,babanesi,2 amcasi ve biz,,,,bu kadar bizdeki kalabalik,sevdigi seyleri yaplarim,ozellikle kurabiye cok severde,,,ama pastami hic kendim yapmadim(kendime olan guvensizligimden)hep ozel yaptirmistir babasi,,,,,,,,,fakat bu dogum gununde kendim yapmayi dusunuyorum,kalp pasta istiyo benden,,,
fakat en onemlisi oglum cunku 28 agustos oglum 3 olucakgamyoncuiremsuve ben kendisine araba pastasi yapmayi dusunuyorum,simdiden telas sardi hatta korku bile var,ya beceremezsem diye(ALLAH utandirmasin)yapmaya alisicam bakalim,

ben kendimi anlattim pek fikir cikicagini sanmiyorum sana,ama bizde dogum gunu boyle,,,,,,,
umarim hersey kucuk prensesin istedigi gibi gonlunce olur,,,,,daha nice yaslar diliyorum guzeller guzeli TUANA yaŞenizhihoyyyt:nazar::Saruboceq:

nice yıllara birtanem. allah analı-babalı sağlıkla uzun bir ömür nasip etsin. çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım ama ben çikolata şelalesi ve pinyata öneririm. çok farklı şekilde hazır pinyatalar ordada mutlaka vardır. kızım daha çok küçük diye pinyata olayına girmedik biz. ben kızımın doğumgününde kendim magnet hazırlayıp konuklara barbieli poşetlerde hediye etmiştim. kısaca tarif edeyim. fotosunu oval kesip kenarlara kurdeleden güller yapıp yapıştırdım arkasınada mıknatıs çok güzel olmuştu.

Canım önce tuananın doğum gününü kutluyorum yanaklarından kocaman öpüyorum. Rabbim tuanana uzun uzun ömürler versin.Şimdi ben biraz düşüneyim daha doğum günü için vaktın var.Mesela sen süslemeleri kurabiyeleri hatta doğum günü pastasını bile hazırlayabilirsin hiç zor değil.Diğer detaylara ben girmiyorum arkadaşlar birbirinden güzel fikirler sunmuşlar palyaçolar,balonlar bunlar çok güzel.Bende diyorumki sana süsleme (bu süs işi masa yada ev dekorasyonu ile ilgili)kurabiye, pasta, hediye paketi süsü gibi fikirler söyleyeyim.Ben şimdi biraz işim var sana öğleden sonra detaylıca yazarım.a.s.

merhaba canım daha önce söylendimi bilmiyorum ama doğum günününde kızına en çok beğendiği çizgi film kahramanının kostümünü diktirebilirsin,ayrıca palyaço çağırabilirsin.yada çevren uyabilirsa çocuklarda kostümlü gelebilir.çok eğlenceli olur.başka fikirlerim olursa yazarımopuyorumnanaktan

Back