Kzmn 4.c ya gn iin fikirlerinize ihtiyacm var canlarm

fundym bunlar harika tatlım hepsi birbirinden güzel.belliki o gün allah izin verirse tuanacık ihya olacak..cnm benim yüreğine sağlık.inşallah rabbim içinize sindirsin cnm kardeşim..opuyorumnanaktan

:kedi::utangac:opuyorumnanaktan
tskler canim benim saolasin
insallah kizim mutlu hersey güzel olur o gün

yaaa arkadaşlar birde sizce dogumgunu hediyesi olarak en uygun ne olur ????????** bu arada topic süppper olmuş tuanacım yeni yaşın kutlu olsun simdiden kuzucum insallah bende kuzumun bu kadar büyüdügünü görürürm :)))

:kedi:ilk yas gününde hediye almayi unutmusduk heycandan ama getirenler hediye yagmuruna bogmusdu zaten:kedi:insallah gönlünce biseyler bulursunopuyorumnanaktantskler canimopuyorumnanaktan

canım,zuzuuum.ne zamandır aklımda buraya uğramak ama bitürlü kısmet olmadı.:kedi:bildiğin sebepler ve migrenim yüzünden uğrayamadım,çok üzgünüm canım.mafoldumben yoksa tuana meleğim için bende bişeyler yapmak isterdim elbette.şöyle bi taradım mükemmel fikirler var.lolipoplu kartlara bayıldım mesela.rabbim evladını size bağışlasın.tüm keder ve sıkıntılar sizden uzak olsun.neşeniz,mutluluğunuz,sağlığınız,bereketiniz artarak bol bol yerinde olsun.seni tanımakdan büyük mutluluk ve onur duyuyorum.yüreği,kendi güzel zuzum.
1228739iefa8b9lqf.gif
result3.jpg
1228739iefa8b9lqf.gif
1013851drbyftkon4.gif
resultr.jpg
1013851drbyftkon4.gif
x1pc_jqddVOWRmylZMSjY-KRQ45p3k5wyXrijKgNtK0l7ZTZX4MxoCBt3-9N2NJ19jy9ZWf26-Cuw2Al8rfUpwavq6IH88GwdxNx7P4beGNQw7xQ673S9OpzG2pNP1gw5it
result2.jpg
x1pc_jqddVOWRmylZMSjY-KRQ45p3k5wyXrijKgNtK0l7ZTZX4MxoCBt3-9N2NJ19jy9ZWf26-Cuw2Al8rfUpwavq6IH88GwdxNx7P4beGNQw7xQ673S9OpzG2pNP1gw5it
billed32oh.gif
x200908244a929386f304c6.png
billed32oh.gif
51605d1199262518-sarkac-gifler-s48-gif
tuana1jg5.gif

canım,zuzuuum.ne zamandır aklımda buraya uğramak ama bitürlü kısmet olmadı.:kedi:bildiğin sebepler ve migrenim yüzünden uğrayamadım,çok üzgünüm canım.mafoldumben yoksa tuana meleğim için bende bişeyler yapmak isterdim elbette.şöyle bi taradım mükemmel fikirler var.lolipoplu kartlara bayıldım mesela.rabbim evladını size bağışlasın.tüm keder ve sıkıntılar sizden uzak olsun.neşeniz,mutluluğunuz,sağlığınız,bereketiniz artarak bol bol yerinde olsun.seni tanımakdan büyük mutluluk ve onur duyuyorum.yüreği,kendi güzel zuzum.
1228739iefa8b9lqf.gif
result3.jpg
1228739iefa8b9lqf.gif
1013851drbyftkon4.gif
resultr.jpg
1013851drbyftkon4.gif
result2.jpg
billed32oh.gif
x200908244a929386f304c6.png
billed32oh.gif
tuana1jg5.gif

:kedi::kedi::kedi:
anca gördüm zuzum kusuruma bakma nolursun
sen varya sen meleksin ya
bayildim inanki
canimsin benim
emegine saglik
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben kızımın doğumgünü pastasının üzerine profiteroller sıralayıp üzerine dondurma külahından şapkalar yaptım yüz ifadeleri yapıp palyonço gibi yapmıştım..resimi bulursam ekliyeyim..
pastaya değilde düşünürsen profiterol yapıp onlara birde külah takar süslersin benm gibi çeşit olabilir..
ayrıca kirpi kurabiyemide eklicem inşallah:kedi:

canım ben kızımın doğumgünü pastasının üzerine profiteroller sıralayıp üzerine dondurma külahından şapkalar yaptım yüz ifadeleri yapıp palyonço gibi yapmıştım..resimi bulursam ekliyeyim..
pastaya değilde düşünürsen profiterol yapıp onlara birde külah takar süslersin benm gibi çeşit olabilir..
ayrıca kirpi kurabiyemide eklicem inşallah:kedi:

seninkide süper fikirmis balim
yaratici insansin vesellam masallah sana
:nazar::nazar::nazar:

ok canim fotolari bekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...imizin-dogum-d252nleri-icin-paylasalimmi.html

buraya eklersen daha kolay olur canim benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

tatlım bence kızına hayatı boyunca unutamayacağı bir doğum günü partisi yapmak istiyorsan --------------------------------------------------------------------------------

125 gr. margarin,
3 fincan pudra şekeri,
1 fincan sıvı yağ,
1 fincan süt,
1 tane yumurta,
Yarım paket kabartma tozu,
1 paket vanilin,
1 çorba kaşığı kako,
1 su bardağı nişasta,
Aldığı kadar un.
HAZIRLANIŞI:

Kako ve yumurtanın beyazı dışındaki bütün malzemeden hamur yoğurmaya başlayın. Yanlız hamur sertleşmeden limon büyüklüğünde hamur ayırıp yoğurmaya devam edin. Kulak memesi kıvamındakı hamuru biraz dinlendirin. Diğer ayırdığınız hamura kako ekleyip iyice özleştirene kadar yoğurun. Dinlenen hamuru merdane yardımı ile kurşun kalem kalınlığında açın ve çay bardağı yardımı ile yuvarlaklar çıkartın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralayın. Daha sonra kakolu hamurdan göz ve ağız için parçalar koparıp resımdeki gibi suratlar yapın. Yanlız kakolu hamuru beyaz hamura yapıştırmak için yumurta beyazına batırın. Daha sonra önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında hafıf renk değiştirene kadar bekletin. Ağızda dağılan ve gülücük saçan kurabiyelerinizi afiyetle yiyin...

ALINTIDIR

_AsO__
Kullanıcının Profilini Göster
_AsO__ kullanıcısına özel mesaj gönder
_AsO__ kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine _AsO__ üyesini ekle
Blog Yazıları

Konu Sahibi :incitanemtuana #6 16-08-2009, 00:23
incitanemtuana
ameliyat oldum geldim:)

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Güzellik Uzmanı
Yaşadığınız Yer: İsviçre Giriş tarihi: Dec 2007
Ruh Halim:
Blog Yazıları: 7
Yemek Tarifi: 71

neseli kurabiyeler Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: 25 dk
Malzemeler:

1 su bardağı (125 gr) un

5 kahve fincanı pudraşekeri

50 gr toz badem

1 çay kaşığı vanilya

125 gr tereyağı veya margarin

Bir tutam tuz

Üzeri için:

2 yumurta akı

3 su bardağı (450 gr) pudraşeker

Sarı turuncu ve kahverengi gıda boyası

Hazırlanışı:
* Un ve pudraşekerini hamur yoğurma kabına eleyin. Tuz toz badem ve vanilyayı ilave edip harmanlayın. Tereyağını ekleyip yoğurun. Hamuru merdaneyle 3 mm kalınlığında açın. 5 mm çapında yuvarlak bir kalıpla kesin. Hamurları yağlanmış fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. Tepsiyi fırından alıp soğumaya bırakın.

* Üzeri için; yumurta akını mikserle çırpın. Pudra şekeri ilave edip çırpmaya devam edin. Hazırladığınız karışımı dörde bölün. Bir parçasını beyaz bırakın. Diğerlerini sarı turuncu ve kahverengi gıda boyalarını ekleyerek renklendirin. Sarı turuncu ve beyaz karışımlarla kurabiyelerin üzerlerini kaplayıp kurumasını bekleyin.

* Kahverengi karışımı ince uçlu bir krema torbasına doldurun. Her bir kurabiyenin üzerine göz ve ağız çizin. Donuncaya kadar bekletin.

tatliaskim.com dan alintidir

--------------------------------------------------------------------------------

HAYATIMDA ALDIGIM EN GÜZEL HEDIYEM
BASIMA GELEN EN GÜZEL MUCIZEMSIN BIRTANEM

incitanemtuana
incitanemtuana kullanıcısına özel mesaj gönder
incitanemtuana kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine incitanemtuana üyesini ekle
Blog Yazıları

Konu Sahibi :incitanemtuana #7 16-08-2009, 00:28
incitanemtuana

Ruh Halim:

Mesaj Linki

panda kurabiye

Malzemeler;
*180 gr oda sıcaklığında tereyağı,
*80 gr esmer şeker ( tarifin orjinalinde Horlicks ?)
*200 gr kek unu,(ben aynen uyguladım ama çok yayıldılar. Siz kendi kararınızca bir miktar daha normal buğday unu ekleyin )
*25 gr mısır unu,
*25 gr süt tozu ( ben Coffie mat kullandım )
*Yeteri kadar damla çikolata,
*Yeteri kadar Nestle chocapic, kakaolu buğday gevreği.
Hazırlanışı;
1.Öncelikle tereyağı ve şekeri, şeker eriyinceye kadar çırpın.
2.Kek unu, mısır unu ve süt tozunu eleyerek birbirine karıştırın ve toz karışımları, yağın içine katarak yoğurun.
3.Hamuru rulo haline getirip, eşit ve ceviz büyüklüğünde parçalar koparın yada kesin.
4.Parçaları elinizde yuvarladıktan sonra damla çikolatalardan göz ve burun yapın.
5.Cocopiclerden ise kulak şekli vermek için hamurun iki yanına yapıştırın.
6.Kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş tepside ve önceden 160 derecede ısıtılmış fırında çok fazla kızarmalarına müsaade etmeden pişirin.

ufukmutfakta.blogspot.com dan alintidir

HAYATIMDA ALDIGIM EN GÜZEL HEDIYEM
BASIMA GELEN EN GÜZEL MUCIZEMSIN BIRTANEM

incitanemtuana
incitanemtuana kullanıcısına özel mesaj gönder
incitanemtuana kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine incitanemtuana üyesini ekle
Blog Yazıları

Konu Sahibi :incitanemtuana #8 16-08-2009, 00:35
incitanemtuana

Ruh Halim:

Mesaj Linki

srin pizzalar

Malzemeler:
*Ekmek
*Kaşar peyniri rendesi
*Sucuk ya da sosis
*Biber
*Domates

Hazırlanışı:
Ekmek dilimini çorba kasesini şablon kullanarak dairesel kesin ya da hazır hamburger ekmeği kullanın.
Ekmeğin üzerine önce kaşar rendesini serpiştirin.Ardından sucukla gözleri,domatesle ağzını,biberle saçını yapın.
175 derecede önceden ısıtılmış fırında kaşarlar eriyene kadar pişirin.
5 dakikalık çok basit bir tarif.Sabah kahvaltılarınızda hazırlanıcak pratik bir pizza.
Afiyet olsun ;)

bu tarifleri yapman gerek yerimseniben yerimseniben...

Back