Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kzmn 4.c ya gn iin fikirlerinize ihtiyacm var canlarm
nice yıllara inş. inci cim hiç bişi de gelmiyo ki aklıma şu an da. sanırım çocuğu olan ark.lar daha çok yardımcı olacaktır sana.ama yine de aklımda olcak.ilginç güzel bi fikir gelirse aklıma paylaşırım cnm
canım tatlı kızının yeni yaşını kutluyorum daha nice nice senelere inşallah gelin olduğu günleride görürüz..:)
çocuklar her türlü dogum gününe bayılırlar..süpriz olsunda..
menü olarak açık büfe çok iyi bir tercih olur herşey bol bol olursa..
çocukların sevdigi münüler olabilir kurabiler. fln. işte..
bizde yapmıştık kızıma dogum günü ama ben sitede oturuyorum. komşular her biri birer çeşit yardım etmişti..
lokanta gibi bi yerde kutlamıştık..
eger imkanın varsa palyaço bul..
çocuklar çok seviyo ve çok egleniyolar..
şimdeden kutlarım.. yeni yaşını hanımefendinin.opuyorumnanaktan
Canım nasıl şeylerden hoşlanır neler sever sen daha iyi bilirsin ama biraz fikir vermeye çalışayım bende
kız çocukları o gün kendilerini prensen gibi hissederler ona o gün için özel bir kıyafet alabilirsin sonrada bir tac aynı prensesler gibi
En büyük süpriz arkadaşlarıdır eğer arkadaşlarını yada sevdiklri insanları görünce daha mutlu oluyorlar ve hediyer çok hediye olması ona mutluluk verir heyecanladırır.
Bir odanı süsle bolanlar sevdiği oyuncak resimlriye eve davet ettiğin herkesede tembihle süpriz diyerekten belli etmesinler o sizin unuttuğunuzu düşünmeli kendi odasına birşey almak için gönder misafirlerini de süslediğin odaya topla sonra geldiğinde sizi arasın sonra süprizzzzz dersiniiz .
Aklıma şimdilik böyle birşey geldi ama daha başka şeyler olursa yazarım opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktancok tsk ederim ilgine alakana ayirdigin zamana ve önerilerineopuyorumnanaktan
harika bir fikirmis cidden
ama evim iki katli
ve ne yazikki kapidan direk salonuma giriliyo
yukarisida yatak odalari
belki kizimi birine emanet edebilirim herkez toplaninca gelsin
yada babasiyla postalarim o gün onlari evden cok güzel ya begendim bu önerini saolasinopuyorumnanaktan
canım yaa inan bu konularda hiç te yaratıcı olduğum söylenemez.
benim oğlumunda 31 ekimde doğum günü bende düşünüyorum farklı bişeyler.
ama aklıma ilginç bir fikir gelirse mutlaka seninle paylaşacağım.
allahtan daha zamanımız var.:içelim:
ama ben şimdiden tuanamı kutlayıp tatlı yanaklarından öpüyorum.Şeniz
opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
bakarsin oglusun icinde fikirler cikar sana
ay ne güzel olur ya
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5aklina gelmeyen fikrin buysa bide gelse kim bilir e harika seyler üretirsin canimkaydirigubbakcemile5
tuttum ben bu fikri aklima yatti
kessinlikle yapicam
tskler
oyy kıyamam yaa tuanamız 4,yaş gününümü kutlıcaza...nice senelere canım kızına.beraber mutlu bir ömür gecirin.
acıkcası benımde düşünmem lazım ama arkadaşlarında dediği gibi anne kız şöyle süslü güsel bi kıyafet diktirin bir örnek...acık büfe fikrin süper zaten en güseli bu.heryeri güselce süslersın sen zaten o konuda sölicek bi şeyim yok canım.aldığın hediye veyahut hediyelrinizi biyere saklayıp onu bulmasını isteyebılırsın çok heyecanlı olur heralde...
başka aklıma gelmedi ama geldiğinde yazarım canım arkadaşım,bitanem...
çok öptümm senıııopuyorumnanaktan
ha buarada kızkardeşinede ömürboyu mutluluklar....opuyorumnanaktan
ev süslemesi falan sen en güzel şekilde yaparsın zaten ondan bşy sölememe gerek yok:):)çocukları mutlu eden şey yarışmalardır dogum gününde yapılan..yogurt yarışması,en iyi dans eden,kolbastı çocukların bu sıra en ilgi gösterdigi şey,tabi tüm yarışmaların ödüllleride olmalı:)çocuklar için ojeler rujlar satılıyorrrrr her biirnci olana bu rujdan ojeden verirsin..aklıma geldice yazarım cnmm:)
canım öncelikle kızının doğum günü şimdiden kutlu olsun.opuyorumnanaktan ben aşağıda gördüğün küçük kekleri kızının ve misafirlerinin çok seveceğine eminim.denemek istersen tarifi veriyorum. yeni fikirler aklıma geldikçe paylaşmaya devam edicem.
BABY CUP CAKE
Malzemeler: (12 adet)
2 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
3 çorba kaşığı kakao
½ paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 çay bardağı un
Yapılışı:
*Yumurtalar ile şeker mikser yardımı ile çırpılır.
*İçine süt, sıvıyağ, kakao ve vanilya eklenir.
*Hazırlanan karışımdan 1 çay bardağı ayırılıp kalanın içine elenen
kabartma tozu ve un eklenir.
*Cup cake kağıtlarından yerleştirilmiş muffin kalıbına karışım paylaştırılır.
*180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir.
(Kürdan testi yapabilirsiniz)
*Fırından çıkarıldıktan sonra ayrılan karışım bir tatlı kaşığı yardımı ile
keklere paylaştırılır. (karışımı iyice çekmesi için kürdan ile keklerin üzerine
birkaç delik delebilirsiniz.)
*Eğer isterseniz üzeri şeker hamuru yardımı ile süslenir.
alkisalkisalkisbu tarif süper dogum gününden önce denicem canim basarili olursam mutlaka yapicam insallah tskleropuyorumnanaktan
hatta iznin olmadan bu topigimde paylasdim:kedi:
tuanamızın yaş günü kutlu mutlu geçer inşallah. bu arada annemde 10. ayın 23ünde doğmuş yani aynı gün doğum günü sürprizleriyle uğraşcaz senle:)))
ben kkdan kelebek yaşpasta tarifi almıştım. çok şeker oluyo. bide çocuklara hitap eden renklerde süslersen minik hanım çok beğenir eminim. linkini bulup atayım sana.
başka şeylerde düşünelim tabi. aklıma geldikçe yazarım buraya.
haa ben bi yakınımızın bebişinin ilk yaş günüde. slayt hazırlamıştım. ilk doğduğu andan itibaren tüm fotolarından. tabi bu çocuktan çok annesine hediye oldu ama:)))
şimdi o bebiş büyüdü açıp açıp izliyo onu.
sende öle bişey hazırlayıp doğum günüde konularla birlikte izleyebilirsiniz.
opuyorumnanaktanannecigine kurban olurum cimcimemopuyorumnanaktan
Şeniztskler önerilerin icin pastayi siparis vericem
ama slayt fikri harika ya
cidden yatti aklima saolasinopuyorumnanaktan
Seker hamurundan pasta yaptir, yada kendin yap yaabilrsen, su an aklima fazla i sey elmio aksam gelirse daha da ayzarim canim, zaten cogu arkadas guzel yazmis .
canım öncelikle nice senelere kızzınla doğum g.partisini kalabalık bir şekilde yapıcaksan yani kızının bir çok arkadaşıda olacaksa bir palyaço çağırabilirsin netten araştır bütçen elverişliyse zaten aman aman da pahalı değil canım yada tanıdık biri palyaço olmakta isteyebilir yada kızına sevdiği bir karakterin kıyafetini giydirebilirsin evi bir güzel balonlarla süslersin her gelen çocuğa bir yılbaşı şapkası yada değişik bir aksesuar birde pasta ve hoplayıp zıplamaları için müzik oldumu daha ne isterlerki çocuklar canım kolay gelsin
Şenizcanım ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah evlendiğinide görürsün
arkadaşlar önerdimi bilmem ama ailece üçünüzün resmini pastaya koydursan diyorum şimdilik bu kadar öpüyorum nar tanesi nur tanesi annesinin birrr tanesi tuanaŞeniz
'Keşke istediğim hayal kahramanları doğum günümde benimle ve arkadaşlarımla oynasa...
Her yer rengarenk balon olsa,tabaklarım,bardaklarım ve masam resimleri ile dolsa...
En sevdiğim,tadına bayıldığım,rengarenk kurabiyeler,pastalar ve yemekleri yesem ... Annem ,babam ,kardeşlerim arkadaşlarım ve tüm büyüklerim de bu güzel günü benimle paylaşsa...
Öyle bir gün yaşasam ki hiç mi hiç untmasam,bi de bi de annem ve babam bu güzel günümde hiç yorulmasalar ,benim kadar doğumgünümün doya doya tadına varsalar...'
İncim dünyanın en güzel ve içten annesi yine iş başında..........Tatlı kızına şimdiden nice yıllar sağlıkla mutlulukla............Daha zaman varmış aklıma ilginçler geldikçe yazacağım cnm.opuyorumnanaktan
:gitme:ama ama ama can damarimdan vurdun be gülüm
en üstteki yazi duygulanmama aglamama sebeb oldu
allahim bana bu mucizeyi verdi
kizimi büyüttümde 4 yasina basicak beni 4yil öncesine götürdün resmen canimsin tskler
zaman nasilda su gibi akip geciyo
allahim isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu insallah:Saruboceq:
cevapların hepsini okumadım ancak çocukları eğlendirmek için çalışan animatörler var uygun fiyatlarla 1 2 saatliğine çağırabilirsin çeşitli kostümler giyiyorlar pamuk prenses micky mouse gb bence çocuklar için çok eğlendirici olur
opuyorumnanaktangüzel bir fikir canim tskler dil yönünden sorun yasanmasa hemen istiyorumda belki seneye anaokuluna basladiginda almancayi daha iyi anlar ve güzel egleniropuyorumnanaktan
ahhh canım arkadaşım sen ne kadar fedakar düşünceli özverili bir annesin daha minik prensesin doğum gününe bir hayli uzun zaman olmasına rağmen şlimdiden tatlı bir telaş sarmış ortalığı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne kadar şanslı bir prenses ki bu böylesine bir anneye sahipp ..alkisalkisalkis
gelecek yıllarda şanslı olduğunun daha da farkına varacak:lepi::lepi:
şu an için aklıma birşey gelmiyo ama bende diğer arkadaşlar gibi bi araştırıp buraya aktarım yaparım
:kedi::kedi::kedi:
canimsin ya cok tskler o sevgi dolu yüregin icin
ne dicemi bilemiyorum suan inanki
mest oldum sayende
saolasin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim Tuanamızın doğum gününü şimdiden kutluyorum ...nice mutlu sağlıklı yaşlar diliyorum ...
arkadaşlar okadar güzel fikirler vermişler ki ...onların içinde bana en hoş gelen seninle aynı kıyafeti giymesi...çocuklar bayılırlar anneyle aynı şeyleri giymekten...pernses kostümüde olabilir kabarık süslü bir kıyafet...hertarafı balonlarla süslersin rengarenk....palyaçoda çok güzel bir fikir...ama hazırlıkları yaparken ona hiç belli etmemen çok güzel olur...herşey hazır olduktan sonra görürse çok güzel bir sürpriz olur...sevdiği karakterin bir pastasını yaptırırsın...ama eminim senden çok daha güzel fikirler çıkıcaktır canım..heee birde onun bebekliğinden bu ana kadar olan resimlerini slayt yapabilirsin ...güzel bir müzik eşliğinde ....gerçekten çok güzel olur..daha aklıma farklı şeyler gelirse yazarım canım ...
canım maskeler alabilirsin değişik değişik... çoçuklara maskeli balo tarzında bişiler olabilir... gelen he çocuğa kapıdan girer girmez vererirsin. çok maliyetli olduğunu düşünmüyorum... hoşlarına gideceğine eminim... şimdilik bu geldi aklıma... daha yazarım...
tuana anaokuluna gidiyor mu ya da gidecek mi bilmiyorum ama ona okulunda kutlayacağı ve unutamayacağı bir doğum günü partisi düzenleyebilirsin mesela... öğretmeniyle işbirliği yapabilirsin.... :lepi: yine okula kocaman resminin olduğu bir pasta ve kekler, börekler vs. hazırlayabilirsin... cokacimcoook evde yapacaksan da arkadaşlarda çok güzel fikirler sunmuşlar... zemuszemus yine aklıma geldikçe yazarım canım.... a.s.
opuyorumnanaktantskler canimopuyorumnanaktan
yerimsenibenseneye artik cifte dogum günü kutlicam kizima biri ana okulunda biride evdeyerimseniben
aslinda bu yil krese baslicak
ay sonunda
ögretmeniyle konusur anlasirim
okeylersede yaparim
süper fikir tskler
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis