- 6 Haziran 2009
- 163
- 1
- Konu Sahibi karazeytin
SELıN: (Tür.) Ka. 1. Gür akan su. 2. Orta Asya'da yetişen, bodur, sürekli yeşil kalan bitki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İPEK: (Tür.) Ka. İpekböceği denilen ve dut yaprağı ile beslenen kurdun ördüğü koza çözülerek elde edilen, kumaş dokumada kullanılan parlak ve ince tel.
ZEYNEB: (Ar.) Ka. Değerli taşlar, mücevherler. Zeyneb binti Cahş: Peygamberimiz (s.a.s)' in hanımlarından.
ELA: (Ar.) Ka. Sarıya çalan kestane rengi, göz rengi.
PINAR: (Tür.) Ka. Yerden kaynayıp çıkan su, kaynak, çeşme. Bir suyun çıktığı yer, su başı. Kaynak suyunun devamlı aktığı yer.
(Adan Zye İsimler listesini isterseniz size de gönderebilirim...)
şimdi yazdıklarına bakcek olursak
zeynep değil o zaman zeyneb olmalıymış o zaman türkçe yazı karekteriyle söylemek de olmas
selin ismini bi önerem eşime bakam ne diyecek
aycım güsel aydınlatmışsın da bi de bunlardan tercih yapsaydın cnmopuyorumnanaktan
ay ne zor iş yaaaaa ağlayacamırmak öykü en yakın arkadşın isimleri-helin akrabada var
bereni bizde düşünmüştük pek tutulmadı diye iptal ettik
idil ve duru hoş geliyor bunların için de
he bizim de olmuy
ancak pın-ar sondaki a benim baş harfim r de eşimin baş harfi oluyy
zor ya sıkıldım bu işten halbuki kzıım olmasına pek sevinmiştim
önce erkek dediler erkek de az seçenek vardı bizde o kolaydı kız ismi daha zor geldi şincik
ipek ismini yeni ekledik cnm
ipek nasıl sence
opuyorumnanaktanPinardan sonra en güzeli bence Ipek.
Zarif bir isim.
melis ,iren ,sıla ,ecrin,mislina ,ceyda, ceylin, nur su beren ,ceren , lara olabilir ama sizinkilerden seçmek gerekirse kesinlikle( ipek)
bu topikte sana yardımcı olur belkim bi göz at istersen cnm
gerçi cinsiyeti ne olcek bilmiyorum ama
yardımcı oluruz sen yiterki isteopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
tesekku ederim canım.. insalah sende bebişine en yakısna izmi bulursun kısa zamanda..bende bır bulsam...
opuyorumnanaktan saol cnm.hayırlısı bakalım
mislina ne demek canımmelis ,iren ,sıla ,ecrin,mislina ,ceyda, ceylin, nur su beren ,ceren , lara olabilir ama sizinkilerden seçmek gerekirse kesinlikle( ipek)
mislina ne demek canım
tesekkur ederim...canım....mislina es'habül kefh (yedi uyurlardan ) birinin adı + bereket duasında geçiyor + arkadaşımın kızının adı + muhteşem benzeri bir anlamı varmış . Aslında o hep söylüyor bende hımmm gerçekten güzelmiş diyorum ama hep o en güzel anlamı unutuyorum :))))))))) Lina :tek başına hurma fidesi kuranda öyle geçiyormuş. farsça ise canayakın ;sevimli ve küçük çağlayan gibi bir anlamı varmış
umarım yardımcı olabilmişimdir
PINAR çok güzel bir isim....tınısı güzel, çağrıştırdığı güzel.....benim önerim tek olarak PINAR....
ve de ne hikmetse bu ismi taşıyanlar çok güzel oluyor.....gerek kişilik olarak gerekse görsel olarak....