Doğuma Hazırlık Kzma isim aryorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım ukalalık ediyor gibi olmasın ama bence de zeynep ismi güzel. benim ismim de zeynep iyikide böyle olmuş :)

canım ukalalık ediyor gibi olmasın ama bence de zeynep ismi güzel. benim ismim de zeynep iyikide böyle olmuş :)

kesinlikle sana katılıyorum canım.ayrıca çok mübarek bi isim peygamber efendimiz (s.a.v.) '' üç kızı olupta birine zeynep adı koymayana gücenirim'' demiş. o kadar yani. ayrıca çok güzel bir isim bence. yüzyıllar geçmiş hala güzel :)) benim büyük kızımın adı zeynep sude, küçük kızımında suğra :))

zeynep ve ela diyorum ben de . benim de kızım olursa :) adı ela eylül olur büyük ihtimalle. bi de DİDE önerebilirim.anlamı gözbebeği demekmiş.

benım kızım 2009 martta dogdu kızımın adı zeynep etrafımdakıler nıye zeynep koydyn dedıler ama olsun o isim kızıma cok yakısıyo..
bır ısım arkadası daha olursa sevıncem o yuzden zeynep koy

benim kızımın adıda BERİN aslında anlamı çok güzel.şerefli soylu ulu anlamında ama ben orasını düşünemedim.insanlar telafuz edemiyorlar.berrin diyorlar genelde ama olsun ben kızımın adını seviyorum.bir tane daha kızım olursa gizem yada burcu koyucaz.kızım öyle istedi.birde İPEK adı çok hoşuma gidiyor.hiç modası geçmicek bir isim.bebekken de yakışır büyüdüğü zamanda İPEK HANIM.... bence çok güzel.ama benim en yakın arkadaşımın adı olduğu için ben koyamam maalesef..

Son düzenleme:
ela çok hoş bence .... alternatif olarak ta;
beren
sıla
mısra
öykü
meriç nil (kızımın adı)
kayramira (yeğenimin adı)
tuana
tual
şüheda (kızımın göbek adı,anlamı şehit kanı demek)

zeynep dila bencee cok hos bı ısım ben kızım olursa zeynep efsa koycam cunku gorumcemkoydu dılayı

X