Doğuma Hazırlık Kzma isim aryorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar benim bebeğim yok ama hayırlısıysa kızım olmasını çok isterim.Hatta abartıp ikiz kızlar bile olsun isterim.Şimdiden isimler belli bizde belki aranızda koymak isteyen olur.Ela Naz ve Lal Deniz bu iki isim bizim favorilerimiz belki yardımcı olur size de:)

ela benimde sevdüğüm canım opuyorumnanaktan

zeynep sude
cevremdekı bebek ısımlerını dıyom hep valla:)..
ama en gzuel benım ıcın elif elanaz dır..

sorma valla bebegin cami degisti odasi alindi ismi konuldu, ne mübarek günmüs bugün
zeynep ela benimde hosuma gidiyodu ama yakin bi arkadas koymus yeni ondan vazgectik....
pinari annem rüyasinda görmüs daha ben hamiel degilken bi heves aradi hamilemisin yok dedim ozaman yakinda kalican hemde kizin olcak dedi adida pinar... iki ay sonra hamile kaldim .pinar benim hosuma giden bi isimdi zaten anneminde hatri girdi araya
nisa da ille kurandan bir isim olsun diye ben istiodum onuda ben sectim
esim begendi karar verdik nihayet
nisa pinarimiz geliyo
ama bisey daha varki hangi isim önce olsun ona karar veremedik:umursamaz:
nisa pinar sanki kulaga daha hos geliyo

Bence Pinar Nisa daha güzel!
Adiyla yasasin.

merhaba arkadaşlarhihoyyythihoyyythihoyyyt

Allah nasip ederse kasım ayında doğacak olan kızıma isim arıyoruz.:uhm:

belirlediğimiz birkaç ismi sizin tavsiyelerine sunuyoruz.

zeynep
başak
pınar
sude
ela
beren
ezgi

yukarıdaki belirtmiş olduğumuz isimler de sizlerin öncelikle tercihi ne olurdu.
bunların dışında söylenmesi kolay,anlaşılır ve anlamlı isimler önerirseniz seviniriz
(not: elif .esma ,eda ve ece birinci derece akraba da olduğundan dolayı koyamıyoruz:çok üzgünüm: )
cevaplarınızı bekliyoruz.

zeynep harika bi isim son dönemde popülaritesi geri dönen bir isim
başak anlamı güzel
pınar hayatta cocuguma koymayacagım bir isim :eek:klava:
sude cok var
ela güzel bende koymak istedim renk adı diye istemedi eşim
beren tınısı güzel
ezgide hoş

illa bu isimlerden tercih edeceksen zeynep güzel canım

bence en güzeli Zeynep

ne kadar eski olursa olsun cok güzel ve anlamli kalan isimlerden ve 7 den 70 e herkese yakisan bi isim

benim kizim olursa kesinlikle Zeynep koymak istiyorum insallah belki o zamana kadar degisir ama simdilik öyle :)

Peygamberimizin ilk kizinin ismide Zeynepti ve sonradan islami tercih eden kadinlarin cogunun ismini Zeynep diye degistirdi

bunlardan dolayi Peygamberimizin en sevdigi kiz ismi oldugunu düsünüyorum o yüzdende cok hosuma gidiyo

bence en güzeli Zeynep

ne kadar eski olursa olsun cok güzel ve anlamli kalan isimlerden ve 7 den 70 e herkese yakisan bi isim

benim kizim olursa kesinlikle Zeynep koymak istiyorum insallah belki o zamana kadar degisir ama simdilik öyle :)

Peygamberimizin ilk kizinin ismide Zeynepti ve sonradan islami tercih eden kadinlarin cogunun ismini Zeynep diye degistirdi

bunlardan dolayi Peygamberimizin en sevdigi kiz ismi oldugunu düsünüyorum o yüzdende cok hosuma gidiyo

teşekkürler cnm
çok güsel açıklamışsın
eşim zeynep ismini istiyorda ben de zeynepe altarnetif bulmaya çalışıyom işte
bakalım inşallah hayırlı güsel bir isimde karar veririz

zeynepciğim en azından sen yıne seceneklr belırlemısın benım dogum ekımde daha kafamda secenek bilem yok:KK43:

Zeynep Ela kulağa çok hoş geliyor, hem her iki isimden de çok güzel tanıdıklarım var, demek ki güzellere koyuyorlar bu isimleri CADIARZU

zeynepciğim en azından sen yıne seceneklr belırlemısın benım dogum ekımde daha kafamda secenek bilem yok:KK43:

bu topikte sana yardımcı olur belkim bi göz at istersen cnm
gerçi cinsiyeti ne olcek bilmiyorum ama
yardımcı oluruz sen yiterki isteopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Zeynep Ela kulağa çok hoş geliyor, hem her iki isimden de çok güzel tanıdıklarım var, demek ki güzellere koyuyorlar bu isimleri CADIARZU

opuyorumnanaktan saol cnm.hayırlısı bakalım

zeytincim
zeynep bana cok banal geliyor
ela da güzel değil mavi pembe gibi :uhm:
pınarıda beğenmedim onun yerine ırmak yada nehir daha güzel geliyo
beren güzel bir isim
ezgi ye bayılırım kızım olursa ezgi koyarım derdim eskiden ama cevremde cok var
duru cok hoşuma gidiyor ama bu ara oda cok var
bizde melisa ya karar verdik
adıyla yaşasın yavrucuklarımız :Saruboceq:

zeynep
başak
pınar
sude
ela
beren
ezgi

bunların dışında söylenmesi kolay,anlaşılır ve anlamlı isimler önerirseniz seviniriz
(not: elif .esma ,eda ve ece birinci derece akraba da olduğundan dolayı koyamıyoruz:çok üzgünüm: )

bu isimler arasından seçeceksem Zeynep'i seçerdim, modası hiç geçmeyen ve her yaşa yakışan bir isim ve bence yanına destek isim gerektirmiyor da
bunların dışında önerim Gökşin ve Beril, birincisi gökkuşağı anlamına geliyor, geçen gün öğrendim ve çok hoşuma gitti. ikincisi de yıllardır bildiğim ve sevdiğim bir isimdir, değerli bir taştır kendisi taşı da ismin tınısını da çok severim

her ne koyarsanız koyun allah ismiyle ve 4 gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin

zeytincim
zeynep bana cok banal geliyor
ela da güzel değil mavi pembe gibi :uhm:
pınarıda beğenmedim onun yerine ırmak yada nehir daha güzel geliyo
beren güzel bir isim
ezgi ye bayılırım kızım olursa ezgi koyarım derdim eskiden ama cevremde cok var
duru cok hoşuma gidiyor ama bu ara oda cok var
bizde melisa ya karar verdik
adıyla yaşasın yavrucuklarımız :Saruboceq:

evet cnm duruyu da eşim beğenmedi benimde çok hoşuma gidiyor
uzun harflerden oluşan isimlere de pek sıcak bakamıyorum
ırmak akrabada olduğu için pınarı tercih etmiştik
bakalım hayırlısı olur inşallah
senin kızın da adıyla yaşasın cnm öptümopuyorumnanaktan
bu isimler arasından seçeceksem Zeynep'i seçerdim, modası hiç geçmeyen ve her yaşa yakışan bir isim ve bence yanına destek isim gerektirmiyor da
bunların dışında önerim Gökşin ve Beril, birincisi gökkuşağı anlamına geliyor, geçen gün öğrendim ve çok hoşuma gitti. ikincisi de yıllardır bildiğim ve sevdiğim bir isimdir, değerli bir taştır kendisi taşı da ismin tınısını da çok severim

her ne koyarsanız koyun allah ismiyle ve 4 gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin

gökşinin anlamı güselmiş gerçekten
ama söylendiğinde kolay anlaşılır olsun istiyorum
opuyorumnanaktan
zeynep olabilir
hatta zeynep ela olabilir
diğerlerine göre canım

opuyorumnanaktan teşekkürler cnm

merhaba arkadaşlarhihoyyythihoyyythihoyyyt

Allah nasip ederse kasım ayında doğacak olan kızıma isim arıyoruz.:uhm:

belirlediğimiz birkaç ismi sizin tavsiyelerine sunuyoruz.

zeynep
başak
pınar
sude
ela
beren
ezgi

ipek

ipek ismini de ekledik

X