Doğuma Hazırlık Kzma isim aryorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ela
ipek bence bu ikisinden birini koy canım Allah analı babalı büyütsün inş

1. gülriz
2. gülce
3. gülseli
4. dila
5. öykü
6. derin
7. ayris
8. ceren
9. simre
10. yaren
11. elçin
12. selin
13. duru
14. helin
15. simay
16. doğa
17. zümra
18. zülal
19. beren
20. berfin

bunlarda derlediklerim başka önerileriniz var mı?

ben reyhan ela koyucam ınş .............ela adını begenıyorum...............tabı kacı kız olur bılemem..............bırının adı kesın.........sende ınş karar ver canım dila da guzel.............hayırlı ols

duru
öykü
doğa
bu isimlerde çok hoş ama eşim pek onaylamadığı için tercihlere koyamadık
ela da sadece göz rengi olması beni kararsızlaştıryo
şuan da aklımıza yatan ipek oldu
ilginiz için saolun

ne zor isim bulmak dimi ya hele kendi çoçuğunuz söz konusu olunca bizde yağmur nisa koymaya karar verdik uzun aramalar sonucu :))

merhaba öncelikle bebeğin şimdiden hayırlı olsun işallah evinize neşe mutluluk bereket katar. benim allah bağışlasın 3 tane ufaklığım var kızlarımın adı yağmur ile yaprak çok beğenerek tattım. ama Bade, duru, Suay, ipek beğendiğim isimlerden

Merhaba ben de 6 aylık hamileyim yaklaşık 3 ay sonra bizim de bi kzımız olacak inşallah. Biz de zeynep koymayı düşünüyoruz ama 2. bi isim daha arıyoruz şimdilik zeynep esila die düşünüyoruz. bize de yardımcı olun olur mu :)) esila nası dersiniz?

Merhaba ben de 6 aylık hamileyim yaklaşık 3 ay sonra bizim de bi kzımız olacak inşallah. Biz de zeynep koymayı düşünüyoruz ama 2. bi isim daha arıyoruz şimdilik zeynep esila die düşünüyoruz. bize de yardımcı olun olur mu :)) esila nası dersiniz?

Ben Esila ismini pek sevmiyorum açikcasi. Yapmacik bir isim olmadigini biliyorum, ama bana çok yapmacik geliyor. Sanki Elisa olacakmisti da Esila olarak yazilmis gibi duruyor.
Yinede en önemlisi anne ve babanin düsündükleri tabii! Ama fikirlerimizi sordugunuz için Esila hakkinda dusüncelerimi söyledim.a.s.

Yaren,hilal,eda,irem,bu isimler benim cok hosuma gidiyo allah nasip ederde bir kizim olursa ismini hilal koyucam

Canim kizinin ismine karar vermisin Allah anali babali buyutsun ismiyle uzuuun yilar yasamayi nasip etsin

X