Doğuma Hazırlık Kzma isim aryorum. Fikirlerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben oğlumu ismini doğduktan bir hafta sonra koydum o kadar kasmayın arkadaşlar doğmadan koyulcak diye...doğduktan sonra bakın bebeğinize ve içinizden geçeni koyun....

Ben 28+1 de erken doğum yaptım. kızıma Elif ıdil ismini koyduk.

" ılkim " de güzel isim bence. ılk bebekler için de anlamlı...

merhaba arkadaşlar ben de 37. haftadayım. Eşime isim beğendiremedim. Klasik isimlerden olsun istiyordum. O hiç birini beğenmedi. En son dalgasına Defne dedim. O da tmm bu olsun işte demişti. Açıkcası forumu okuyunca acayip ötesi soğudum. Moda isimmiş. Galiba biz ismi hastanede koyacağız. Bana da yardım eder misiniz?
eşim;
duru dedim bulanık oldu
melek dümbelek
defne define
serra serrrra
reyyan reyhan
deva dev A
sevde sevdA
liste uzayıp gidiyor. ne zor bir adam yahu!

canım moda veya degil, çok takılmamak gerekli. ben çok takıldım ama sonra vazgeçtim. ismim Tuba ve bu isimden de çok var ama hiç bir zaman rahatsız olmadım. bizim bebeklerimizde eger anlamı güzel ve kulaga hos gelen bir isim koyarsak eminim ileride memnuniyetsizlikleri olmaz. opuyorumnanaktan

bu arada arkadaslar topigi acan kisi olarak hepinize cok cok tesekkur ediyorum. a.s.
isim konusu cok onemli ve hepimiz bunun icin uzun uzun dusunuyoruz.
esim ve ben bu uzun fikir alisverisleri sonucunda anlami ve sicak geldigi icin kizimiza defne ismini koymaya karar verdik. :1hug:
allah hepimizin bebeklerine uzun ömurler versin ve saglıklı bir sekilde kucaklamayı nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

X