Doğuma Hazırlık Kzma isim aryorum. Fikirlerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
defne , duru , eylül ve ece bizim için de alternatifler arasındaydı. ama biz Defne sectik.. 32. haftadayız.. kızımız defneyi heyecanla bekliyoruz.. sende en cok ısındıgın ve sana sıcak gelen ismi sec canım.. bu isimlerin hepsi cok güzel bence.. :)

Biz de Ela koyduk. Pek çok alternatif arasından bize en sıcak geleni seçtik.
Eylül de çok güzel isim. Ama bebeğin Eylül'de doğması gerek :) Bizimki Ekim bebeği kısmetse :)

bebeğimiz kısmetse eylül de doğacak. ama sırf bu yuzden eylul ismini de seçmek istemiyorum CADIARZU
anlamı çok onemli bence ismin, o yuzden de hala karar veremedik. farklı isim alternatiflerine de açığız. önerilerinizi bekliyorum kızlarrr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
idil,pelin ve ceyda isimlerini çok beğeniyorum ben.

sagol canım. idil ismini kuzenim yeni koydu onu eliyoruz yerimseniben diğerlerini listeye ekliyoruz kaydirigubbakcemile5

serra
betul
sevde
hale
şeyma
zulal
reyyan
eslem

tşk.ederim cnm. bunları da hemen listeme ekliyip bi anlamlarını araştırayım.kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar. ben de kısmetse ekim 10da kavuşacağım meleğime. isim beğenemiyoruz eşimle. annem ilk kız doğuran senmişsin gibi isim beğenmiyorsun diyor:) haklı hiç bir isim onu tarif edemiyor, ona yakışacak kadar güzel değil sanki:) eylül,ebru benim de aklımda. eylüle baya ısındım hayırlısı bakalım. işimiz çok zor:) öptüm hepinizi

defne ve duru ismi de güzel ama akranlarıyla okula giderken 10 kızdan 9 kızın ismi duru ya da defne olur.ismim esra ve en az 3 esra ile okudum her okulda,sinir bozucu açıkçası...

evet canım aynen öyle. benşm de adım esra. okurken de en az 3 esrayla okduum her sınıfta. şimdi okul bitti.öğretmen oldum. çalıştığım okulda da 3 tane esra isimli öğretmen var. valla ayşeden fatmadan bile daha fazla.

ahsen ,şimal,şevval rana,dilşad,berre sevde bende bunları beğeniyorum kızım isminide asude koyduk hayırlı doğumlar

valla kızlar 23+6 oldum ama isim bulamadık ya....ne kadarda zormuş...ama son zamanlarda rabia sena ismi hoşumuza gitmeye başladı...hakkımızda hayırlısı olur inş...hiç bir isim anlatmıyo sanki kızımı...

Benimde kızım olacak 23 haftalık hamileyim.. Oluşturduğum bir liste vardı paylaşmak isterim.. Biz büyük ihtimalle ECE koyacağız.. Eşim seçti.. Ceylin de çok hoşuma gidiyor ama bu yıl ecrin ve ceylin çok tercih edilenler arasında.. Yani okul zamanı geldiğinde bu isimde çok arkadaşı olabilir..

KIZ
Alara : Kırmızı süs anlamında bir tamlama
Asya : Yeryüzünün anakaralarından (kıta) birinin adı
Delfin : Yunus balığı
Irmak : En büyük akarsu, nehir
ılayda : Su perisi
Melis : Bal arısı
Tuana : Cennete düşen ilk yağmur damlası
Cemre
Cansu
Burcu
Lara = su perisi
Ceyla
Gülru = gül yüzlü
Lalin : değerli kırmızı taş
Derin
Rana ;yüz güzelliği
Ece : Kraliçe
Ceylin : Cennete açılan kapı
Ecrin : Allahın lütfu
Azra : Bakire, el değmemiş

Benimde kızım olacak 23 haftalık hamileyim.. Oluşturduğum bir liste vardı paylaşmak isterim.. Biz büyük ihtimalle ECE koyacağız.. Eşim seçti.. Ceylin de çok hoşuma gidiyor ama bu yıl ecrin ve ceylin çok tercih edilenler arasında.. Yani okul zamanı geldiğinde bu isimde çok arkadaşı olabilir..

KIZ
Alara : Kırmızı süs anlamında bir tamlama
Asya : Yeryüzünün anakaralarından (kıta) birinin adı
Delfin : Yunus balığı
Irmak : En büyük akarsu, nehir
İlayda : Su perisi
Melis : Bal arısı
Tuana : Cennete düşen ilk yağmur damlası
Cemre
Cansu
Burcu
Lara = su perisi
Ceyla
Gülru = gül yüzlü
Lalin : değerli kırmızı taş
Derin
Rana ;yüz güzelliği
Ece : Kraliçe
Ceylin : Cennete açılan kapı
Ecrin : Allahın lütfu
Azra : Bakire, el değmemiş

tşk.ederim canım çok güzel bir liste olmuş.
biz de seçenekleri eledik eledik. Melis ve Defne kaldı.
bakalım hangisi olacak..

merhaba arkadaşlar ben de 37. haftadayım. Eşime isim beğendiremedim. Klasik isimlerden olsun istiyordum. O hiç birini beğenmedi. En son dalgasına Defne dedim. O da tmm bu olsun işte demişti. Açıkcası forumu okuyunca acayip ötesi soğudum. Moda isimmiş. Galiba biz ismi hastanede koyacağız. Bana da yardım eder misiniz?
eşim;
duru dedim bulanık oldu
melek dümbelek
defne define
serra serrrra
reyyan reyhan
deva dev A
sevde sevdA
liste uzayıp gidiyor. ne zor bir adam yahu!

X