Doğuma Hazırlık Kzma isim aryorum. Fikirlerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

daphneIsLife

..hem uzak hem yakın..
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
2.679
7
40
kızlar kısmetse 22 eylül (40.hafta olursa) doğum tarihim. isim konusu en zor iş bence. alternatiflerimiz var ama sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

DEFNE, MELıS, EYLÜL, ÖZGÜ, ECE, EZGı, DURU, VS...

Son düzenleme:
eylül yada özgü hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben kızımın ismine doğum sırasında sancı çekerken karar verdim tam 40 haftalık doğdu 40 haftada karar verememiştik eşimle :KK70:

ben de eylül isim tarafındayımyerimseniben,ilerde kimse hangi ayında doğum günü olduğunu unutmazkaydirigubbakcemile3,özelikle eşler,aaa senin bu ayın doğum günüydu demez:eek:lmaz:,hemde çok güzel isimopuyorumnanaktan,benim kızım olsa eşim isim koyacaktı:rüya istiyordukaydirigubbakcemile3,ama iki oğlu var,ben onlara adları koydum:enbuyukkk:, eylül alkisalkisalkiseylül alkisalkisalkiseylülalkisalkisalkis:nazar:

defne ve duru ismi de güzel ama akranlarıyla okula giderken 10 kızdan 9 kızın ismi duru ya da defne olur.ismim esra ve en az 3 esra ile okudum her okulda,sinir bozucu açıkçası...

kızlar bu isim işi gerçekten zor. hepinizin yazdıklarını okudum, ama gelin görün hemen karar veremiyor insan. farklı isim alternatifleri de olabilir. fikirlerinizi paylaşmaya devam edin lütfen :1hug:

isim konusunda bende ayniyim canim.. benimde agutosta dogacak hayirlisiyla ama esim elif ve ebru diyor baska düsün deyince sen koy o zaman dedi topu bana atti simdi isim diye kivraniyorum Bu is hic kolay degil yaaa...mafoldumben

Canım ben minasu, öykü ve naz isimlerini beğeniyorum herkeste olan isimler olmasın bence belki bi fikir olur diye yazmak istedimvereliniortak

Canım demin bi arkadaş ilerisini düşünmüş ve okula giderken sıkıntı yaşayabileceğinden bahsetmiş. Ben de katılıyorum arkadaşa.. Defne, Duru, Ecrin bunlar hakkaten bu yıl en çok koyulan isimler. Ben de kız bebek bekliyorum Ağustosta. Ben Hande babası Özge koydu. Hande Özge kızımın adı. Defne benimde beğendiğim isimlerdendi. Ama bir çok şeyi düşünmek lazım isim koyarken...

eylül güzel canim benim
bi arkadasimda eylül nisa koymusdu kizina

rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah

darisi isteyen herkezin basina

X