• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzm yatlarndan ok uzun benimle ayn durumda olan var m?

DOGA6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
579
2
96
Konya
Kızım 6 yaşında ama ilkokul 4. 5. sınıf öğrencisi gibi.nerdeyse benimle aynı boyda ve 36 kilo bu durumda olan varmı ne yapmalıyım

Benim kizimda yasitlarina gore baya uzun..Daha carsamba doktoruna gittik henuz 6 yasini bitirmedi 126 cm boyu var..Yasitlari omzuna geliyor ancak...Kilosu yok ince uzun birsey bernim kizim..Ben boy konusuna takmiyorum zaten uzun olsun seviniyoruz hatta... :)) Gerci bizde kisa yok... :))

masallah :nazar:
benim oglus 4 yasinda ama masallah 7 yasindaki cocuklarla ayni :nazar:
kilosuda yasina uygun ...

gorenler diyor ilkokula mi gidiyor diye ..: )
yani eger doktorunuz bu konuda anormal birsey gormiyorsa sorun yok bence ...

genetik yerimseniben

kız çocugu olduğu için ve cok hızlı uzadıgı için erken ergenliğe girer diye endişeleniyorum benim kızım 136 cm

canım arkadaşım endişe edilecek bir durum yok gayet normal bence kısa olmamasından iidir dimi allah bağışlasın yavrunu arkadaşım:lepi:
kız çocugu olduğu için ve cok hızlı uzadıgı için erken ergenliğe girer diye endişeleniyorum benim kızım 136 cm

Bende sizin çocuğunuz gibiydim. beni ilk okul önlüğüyle gören anneme kaç yıl sınıf ta kaldığımı sorarlardı oysaki ben çok başarılı biriydim sadece boyum çook uzundu.
orta okul 2. sınıfta bütün arkadaşlarım boy attı. Ama ben yine aynı boyda kaldım. Şuanda hala kısa boyluyum...

:)) benim ilkokul fotoğrafımda bir sıra önde diz çökmüş arkada sıranın bir ucunda ben varım direk gibi diğerleriyle aramda 50cm fark var. lisede lakabım mankendi. gıcık olanlar da leylek derdi:)) gerçi öylee çook uzun sayılmam 1.75 boyum.
şimdi kızım 3.5 yaşında oda 5 yaşındakilerke aynı boyda. doğduğunda 52cm di.

erken boy atma erken gelişmenin sebebidir bunun altında çeşitli sebepler olabilir bu ailesi de aynı şekilde gelişmiş çocuklarda problem olmayabilir ama diğer çocuklarda daha sonraki devirlerde büyümenin yavaşlamasına sebep olabilir bunun için çocuğunuz belli yaşa gelince kemik filmi çektirip doktora gösterin derim bebeği ve ufak çocuğu olanlara gelince bebeğinizi olabildiğince hazır mamalarla hormonlu gıdalarla beslemeyin derim

benim kızım da 5,5 yaşında ama 7 yaş kıyafetleri alıyoruz ben boyundan ziyade ayaklarının büyüklüğüne takılıyorum. şimdiden 31 numara:1shok:

bak cnm bende ilköğretimdeyken çok uzundum.yaşıtlarım benim yanımda çok kısa kalırlardı.ama onlar adetini 6. 7. 8. sınıfa başlarlarken görmüşlerdi. ben ise lisedeyken adet görmüştüm.
bende önce boy uzamaya başladı. ince uzun biçimsiz bişeydim. boy uzamasını tamamladıktan sonra vücudum şekillendi.göğüslerim dolgunlaştı. bacaklarım kalçalarım şekillendi.
büyüdüklerinde daha güzel olucaklardır. uzun boylu alımlı bir hanımefendi:) korkacak birşey yok cnm

canım bizim cocuk yok ama anne gıbı yakın oldugum yegenler var...

eger cocuk uzunsa doktor da bir sorun yok diyorsa..
hiç üzülmeyın ben de uzun bır kızdım ama 16 da durdum ve sonra hıc uzamadım...

cocuklarınıza cok uzun oldugunu hissettırmeyın onlara normal olduklarını söyleyin...
ben cocukken üzülürdüm bana dha ne kadar uzayacaksın derlerdii...

sagolun kızlar korkuyorum yinede işte ilkokula başlayacak dışlarlarmıki

benimde kız kardeşim çok uzun :nazar:
2 sınıfa gidiyor ama maşşallah 5 gidiyo gibi bizde erken ergenliğe girmesinden korkuyoruz umarım öle bişey olmaz cnm niye dışlasınlar ki öle bişey olacağını zannetmiyorum

Back