- Konu Sahibi levestoriy21
-
madem bu durumdasınız ikinci cocuğu ne için yapıyosun oda sizle beraber sürünsün diyemi olan hep çocuklara oluyo zaten kusura bakmayın çok sinirlendim
madem bu durumdasınız ikinci cocuğu ne için yapıyosun oda sizle beraber sürünsün diyemi olan hep çocuklara oluyo zaten kusura bakmayın çok sinirlendim
bende sizin bu tavrınızabu yorumunuza çok ama çok şaşırdım bir okadarda üzüldüm..
insanlar başına ne geleceğini asla ama asla bilemez her ne kadar ikinci çocuğu yanlış olarak düşünüp yazdıysanızda kimseyi bu şekilde rencide etmeye hakkınız yok kusura bakmayın ama sizden yardım isteyen bi allah kulunun hayatını yargılamak ne sizin nede benim haddime düşmez...
Bunun için yönetimle görüşüp izin almanız gerekiyor bildiğim kadarı ile..
Ona göre adres veriliyor,yardım kampanyaları düzenleniyordu önceleri..
Bu şekilde ne kadar başarılı olursunuz bilmiyorum..
Allahım yardımcınız olsun inşallah
bende sizin bu tavrınızabu yorumunuza çok ama çok şaşırdım bir okadarda üzüldüm..
insanlar başına ne geleceğini asla ama asla bilemez her ne kadar ikinci çocuğu yanlış olarak düşünüp yazdıysanızda kimseyi bu şekilde rencide etmeye hakkınız yok kusura bakmayın ama sizden yardım isteyen bi allah kulunun hayatını yargılamak ne sizin nede benim haddime düşmez...
bitanem ben maddi yardım talebinde bulunmuyorum cnm sadece kullanılmayan kıyafet bebek eşyası göndermek isteyen olursa diye yazdım
tabikide insanlar başına ne geleceğini bilemez ama durumuda ortadaysa bile bile lades demek olmaz
çünkü benim için önemli olan çocuklar
herşeyden önce onların ruh halini düşünürüm büyük kız komşuda gördüğü bir oyuncak için ağlıyomuş inanın bu cümleyi okuyunca benimde gözümden yaş geldi hiç bir çocuğun üzülüp ağlamasına dayanamam
o yüzden biran sinirlendim
ama arkadaşın durumu farklıymış zevkinden doğurmamış sağlık sorunu olduğu için dr tavsiyesiyle dünyaya getirmiş kızını ilk yazısındada bunu belirtseydi asla öyle bir yorum yapmazdım
o yüzden şimdi birşey diyemiyorum
allah yardımcısı olsun keşke izmirde olsa da gidip elimden geleni yapabilseydim
dövseydin bari arkadaşı...
bu şekilde acımasızca eleştirmeye hakkınız yok...yasakkelime
bu zamanda iki çocuk ne ki...
arkadaşım sen üzülme bebeği veren rabbim rızkınıda verir...
bağlı bulunduğunuz belediye,sosyal kurum vs...tarzında size yardım edebilecek kimse yok mu?
çok üzüldüm ya kıyamam valla ben de kendi dertlerimle depresyona giriyodum sizinkini okuyunca utandım kendimden bunun yanında benimki dert mi...
allah yardımcınız olsun
siz adresi bildirin elimizden geleni yaparız
Kızlarınızda o kadar tatlılarkii allahım sen onların yüzünee qüll =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?