• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlarm iin...

levestoriy21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
232
0
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar daha önceki mesajlarımdan az çok tanıyorsunuz beni eşimle ayrılığın eşiğine gelmiştik kuzenleri yüzünden kızlarım için son kez denemeye karar verdik.herşey okadar çok üst üste geliyorki anlatamam.ben diyorum buda bi sınav bunuda atlatıcaz.40 gün önce doğum yaptım eşim o ayki hiçbir faturayı ödememiş taksidi ödememiş.öyle hazır eve gelin gelmediğim için bütün eşyalarımızı taksitle evkur vs mağazalardan almıştık.hamileyken taksitleri bazen aksattığımız oldu.şimdi gırtlağa kadar borç.eve ihbarnameler gelmeye başalldı yakında icralık olursam şaşırmam.tüm bunların yanı sıra küçük kızımın tedavisi için para biriktirmeye çalışıyorum.onları yok sayıyorum çok az bi miktar daha biriktirmem lazım sonra tedavisi başlıycak.tüm bunlarla uğraşırken kızlarıma pek bişey alamıyoruz pek değil hiç bişey alamıyoruz.bu ayki bezini buradan bir arkadaşın sayesinde aldım.defolu bezlerden kullanıyorum paketi 4.5 tl 25 tane oluyor içinde sonuçta çöpe atılan şey öyle prima falan kullanamam dedim.elimizden geldiği kadar sıkıyoruz kemerleri ama olmuyor kızım artık büyüdü her gördüğünü istemesede artık oyuncak vs istiyor anne bundan alcanmı bana dediği zaman bitiyorum ya.geçen gün küçük kızımı hastaneye götürürken büyük kızımı komşuya bıraktım orda torununun oyuncak laptobuyla oynamış eve getirirken ağladı benim diye.anlatamıyosunki küçük çocuk dışarıya çıkıyoruz mağazaların vitrinlerinde birbirinden şeker kız çocuk kıyafetleri içim gidiyor eşime diyorum biz nezaman böyle alışveriş edicez.oda kırılıyor ama insan tuhaf oluyor işte.doğum yaptım eski kıyafetlerime sığamıyorum eşofmanlarla idare etmeye çalışıyorum. rabbim kimseryi çaresiz bırakmasın.her zaman yazdırdığımız akkal bu ay yazamıycanı söyledi halbuki eşim maaşını aldığı gün gider öderdi borcu hiç aksatmazdı bakkalın borcunu her zaman yazdırabilelim diye.tamam olurda bütün herşey bukadarmı üst üste gelir.arkadaşlar sizlerden ben bişey rica edicem ama inşalah yanlış anlaşılmam
kullanmadığınız kıyafet ayakkabı bebek eşyası olur ya vermek isteyipte ihtiyaç sahibi bulamayan çok.yeni doğmuş bebeğimin çok eksiği var kızım 3 yaşında ama kısa boylu ve zayıf 2 yaş hatta bazen 1 yaş kıyafeti bile oluyor geçenlerde eski komşum küçük kızıma hediye getirmiş elbise 1 yaşa uygun kızım ağladı giyicem diye giydirdik okadar şeker olduki anlatamam.ayak numarası 24 25.ben ince 38 bedenim küçük bebeğim biraz tombiş olduğu için yeni doğan kıyafetleri olmuyor artık 3 ve üstü kıyafetler oluyor.3.bebişi düşünmediğim için kızıma küçük gelenleride dönem dönem ihtiyaç sahiplerine vericem.ben çok iyi biliyorum çünkü bu duyguyu.inş beni yanlış anlamazsınız hanımlar bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama burada daha çok kişi görür diye düşündüm :1hug:a.s.

madem bu durumdasınız ikinci cocuğu ne için yapıyosun oda sizle beraber sürünsün diyemi olan hep çocuklara oluyo zaten kusura bakmayın çok sinirlendim

canım ALLAH yardımcın olsun gün doğmadan neler doğar hep böyle gidicek değil ya inş kısa zamanda borçlarınızdanda kurtulursunuz,herkesin başına gelebilir,eminim bebeği olan arkadaşlarımızda yardımcı olurlar canıma.s.

madem bu durumdasınız ikinci cocuğu ne için yapıyosun oda sizle beraber sürünsün diyemi olan hep çocuklara oluyo zaten kusura bakmayın çok sinirlendim

ah cnm keşke diğer üyeliğim yanlışlıkla silinmeseydide derdimi okusaydınızda sonra bu yorumu yapsaydınız doğru ilk olarak ben olsam bende böyle düşünürüdüm ama yaşım henüz 21 ve 19 yaşımda rahim ağzı kanserine yakalandığımı öğrendim ve tedavi oldum son smearım temiz çıktıktan sonra drum kızıma kardeş yapmamı istedi.çocuklarım için asla pişman değilim iyiki varlar onlar benim yaşama sebebim.bir kaç sene sonra rahmimin komple alınacağını biliyorum çünkü kanser tekrarlıycak ve bu defa sadece rahim ağzı alınarak kurtulamıycam.kızım içinde çok iyi oldu.inanın bana benim yerimde kim olsa 2. çocukmu aman aman derdi cesaret edemezdi çünkü ilk kızımda okadar çok badereler atlattık ki,.ama ilerde yeri geldiğinde dertlerini anlatacağı yeri geldiğinde başını omzuna yaslayıp ağlayacağı bir kardeşe ihtiyacı vardı ve şunada inanaın ben evlatlarımı asla ezdirmem hayat karşısında çünkü ben okadar çok ezildim ki onların ezilmesine asla ama asla izin vermem ömrüm yettiğince

bende sizin bu tavrınızabu yorumunuza çok ama çok şaşırdım bir okadarda üzüldüm..
insanlar başına ne geleceğini asla ama asla bilemez her ne kadar ikinci çocuğu yanlış olarak düşünüp yazdıysanızda kimseyi bu şekilde rencide etmeye hakkınız yok kusura bakmayın ama sizden yardım isteyen bi allah kulunun hayatını yargılamak ne sizin nede benim haddime düşmez...

Bunun için yönetimle görüşüp izin almanız gerekiyor bildiğim kadarı ile..
Ona göre adres veriliyor,yardım kampanyaları düzenleniyordu önceleri..
Bu şekilde ne kadar başarılı olursunuz bilmiyorum..
Allahım yardımcınız olsun inşallah

bende sizin bu tavrınızabu yorumunuza çok ama çok şaşırdım bir okadarda üzüldüm..
insanlar başına ne geleceğini asla ama asla bilemez her ne kadar ikinci çocuğu yanlış olarak düşünüp yazdıysanızda kimseyi bu şekilde rencide etmeye hakkınız yok kusura bakmayın ama sizden yardım isteyen bi allah kulunun hayatını yargılamak ne sizin nede benim haddime düşmez...

katılıyorum..:olmaz:
uslup çok acımasız..
yarının size ve bize neler getireceğini bilemezsiniz...şakkıdı

Bunun için yönetimle görüşüp izin almanız gerekiyor bildiğim kadarı ile..
Ona göre adres veriliyor,yardım kampanyaları düzenleniyordu önceleri..
Bu şekilde ne kadar başarılı olursunuz bilmiyorum..
Allahım yardımcınız olsun inşallah

bitanem ben maddi yardım talebinde bulunmuyorum cnm sadece kullanılmayan kıyafet bebek eşyası göndermek isteyen olursa diye yazdım

tabikide insanlar başına ne geleceğini bilemez ama durumuda ortadaysa bile bile lades demek olmaz
çünkü benim için önemli olan çocuklar
herşeyden önce onların ruh halini düşünürüm büyük kız komşuda gördüğü bir oyuncak için ağlıyomuş inanın bu cümleyi okuyunca benimde gözümden yaş geldi hiç bir çocuğun üzülüp ağlamasına dayanamam
o yüzden biran sinirlendim
ama arkadaşın durumu farklıymış zevkinden doğurmamış sağlık sorunu olduğu için dr tavsiyesiyle dünyaya getirmiş kızını ilk yazısındada bunu belirtseydi asla öyle bir yorum yapmazdım
o yüzden şimdi birşey diyemiyorum
allah yardımcısı olsun keşke izmirde olsa da gidip elimden geleni yapabilseydim

bitanem ben maddi yardım talebinde bulunmuyorum cnm sadece kullanılmayan kıyafet bebek eşyası göndermek isteyen olursa diye yazdım

Tamam arkadaşım yine de yönetimle görüşün..
Zaten yardım kampanyaları yine giysi ve oyuncak üzerine oluyor KK'da.

dövseydin bari arkadaşı...:kızgın:
bu şekilde acımasızca eleştirmeye hakkınız yok...yasakkelime
bu zamanda iki çocuk ne ki...
arkadaşım sen üzülme bebeği veren rabbim rızkınıda verir...

tabikide insanlar başına ne geleceğini bilemez ama durumuda ortadaysa bile bile lades demek olmaz
çünkü benim için önemli olan çocuklar
herşeyden önce onların ruh halini düşünürüm büyük kız komşuda gördüğü bir oyuncak için ağlıyomuş inanın bu cümleyi okuyunca benimde gözümden yaş geldi hiç bir çocuğun üzülüp ağlamasına dayanamam
o yüzden biran sinirlendim
ama arkadaşın durumu farklıymış zevkinden doğurmamış sağlık sorunu olduğu için dr tavsiyesiyle dünyaya getirmiş kızını ilk yazısındada bunu belirtseydi asla öyle bir yorum yapmazdım
o yüzden şimdi birşey diyemiyorum
allah yardımcısı olsun keşke izmirde olsa da gidip elimden geleni yapabilseydim

canım bende farkındayım zaten bilseydin bu yorumu yapmayacağının o yüzden açıklama yaptım.bende çok üzülüyorum ama olmuyor ogün ağladığında hemen sokağın başındaki bebek mağazasına gittim senetle taksit yapsaydı hiç düşünmeden alıcaktım ama senetle taksit yapamıyorumuş.olmayınca olmuyor işte yoksa ben istermiyim kızımı ağlatmayısenağlama

dövseydin bari arkadaşı...:kızgın:
bu şekilde acımasızca eleştirmeye hakkınız yok...yasakkelime
bu zamanda iki çocuk ne ki...
arkadaşım sen üzülme bebeği veren rabbim rızkınıda verir...

aradaşlar o yorumu görmezden gelelim lütfen arkadaş durumumu bilmediği için o anda öyle yazmış oda üzgün lütfen daha fazla üzmeyelim :1hug:

çok üzüldüm ya kıyamam valla ben de kendi dertlerimle depresyona giriyodum sizinkini okuyunca utandım kendimden bunun yanında benimki dert mi...

allah yardımcınız olsun

siz adresi bildirin elimizden geleni yaparız

Back