- Konu Sahibi levestoriy21
merhaba arkadaşlar daha önceki mesajlarımdan az çok tanıyorsunuz beni eşimle ayrılığın eşiğine gelmiştik kuzenleri yüzünden kızlarım için son kez denemeye karar verdik.herşey okadar çok üst üste geliyorki anlatamam.ben diyorum buda bi sınav bunuda atlatıcaz.40 gün önce doğum yaptım eşim o ayki hiçbir faturayı ödememiş taksidi ödememiş.öyle hazır eve gelin gelmediğim için bütün eşyalarımızı taksitle evkur vs mağazalardan almıştık.hamileyken taksitleri bazen aksattığımız oldu.şimdi gırtlağa kadar borç.eve ihbarnameler gelmeye başalldı yakında icralık olursam şaşırmam.tüm bunların yanı sıra küçük kızımın tedavisi için para biriktirmeye çalışıyorum.onları yok sayıyorum çok az bi miktar daha biriktirmem lazım sonra tedavisi başlıycak.tüm bunlarla uğraşırken kızlarıma pek bişey alamıyoruz pek değil hiç bişey alamıyoruz.bu ayki bezini buradan bir arkadaşın sayesinde aldım.defolu bezlerden kullanıyorum paketi 4.5 tl 25 tane oluyor içinde sonuçta çöpe atılan şey öyle prima falan kullanamam dedim.elimizden geldiği kadar sıkıyoruz kemerleri ama olmuyor kızım artık büyüdü her gördüğünü istemesede artık oyuncak vs istiyor anne bundan alcanmı bana dediği zaman bitiyorum ya.geçen gün küçük kızımı hastaneye götürürken büyük kızımı komşuya bıraktım orda torununun oyuncak laptobuyla oynamış eve getirirken ağladı benim diye.anlatamıyosunki küçük çocuk dışarıya çıkıyoruz mağazaların vitrinlerinde birbirinden şeker kız çocuk kıyafetleri içim gidiyor eşime diyorum biz nezaman böyle alışveriş edicez.oda kırılıyor ama insan tuhaf oluyor işte.doğum yaptım eski kıyafetlerime sığamıyorum eşofmanlarla idare etmeye çalışıyorum. rabbim kimseryi çaresiz bırakmasın.her zaman yazdırdığımız akkal bu ay yazamıycanı söyledi halbuki eşim maaşını aldığı gün gider öderdi borcu hiç aksatmazdı bakkalın borcunu her zaman yazdırabilelim diye.tamam olurda bütün herşey bukadarmı üst üste gelir.arkadaşlar sizlerden ben bişey rica edicem ama inşalah yanlış anlaşılmam
kullanmadığınız kıyafet ayakkabı bebek eşyası olur ya vermek isteyipte ihtiyaç sahibi bulamayan çok.yeni doğmuş bebeğimin çok eksiği var kızım 3 yaşında ama kısa boylu ve zayıf 2 yaş hatta bazen 1 yaş kıyafeti bile oluyor geçenlerde eski komşum küçük kızıma hediye getirmiş elbise 1 yaşa uygun kızım ağladı giyicem diye giydirdik okadar şeker olduki anlatamam.ayak numarası 24 25.ben ince 38 bedenim küçük bebeğim biraz tombiş olduğu için yeni doğan kıyafetleri olmuyor artık 3 ve üstü kıyafetler oluyor.3.bebişi düşünmediğim için kızıma küçük gelenleride dönem dönem ihtiyaç sahiplerine vericem.ben çok iyi biliyorum çünkü bu duyguyu.inş beni yanlış anlamazsınız hanımlar bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama burada daha çok kişi görür diye düşündüm :1hug:a.s.
kullanmadığınız kıyafet ayakkabı bebek eşyası olur ya vermek isteyipte ihtiyaç sahibi bulamayan çok.yeni doğmuş bebeğimin çok eksiği var kızım 3 yaşında ama kısa boylu ve zayıf 2 yaş hatta bazen 1 yaş kıyafeti bile oluyor geçenlerde eski komşum küçük kızıma hediye getirmiş elbise 1 yaşa uygun kızım ağladı giyicem diye giydirdik okadar şeker olduki anlatamam.ayak numarası 24 25.ben ince 38 bedenim küçük bebeğim biraz tombiş olduğu için yeni doğan kıyafetleri olmuyor artık 3 ve üstü kıyafetler oluyor.3.bebişi düşünmediğim için kızıma küçük gelenleride dönem dönem ihtiyaç sahiplerine vericem.ben çok iyi biliyorum çünkü bu duyguyu.inş beni yanlış anlamazsınız hanımlar bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama burada daha çok kişi görür diye düşündüm :1hug:a.s.