• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bi bakar msnz???

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.629
114.822
1.223
benim 7 aylık bi oğlum var... normalde çok uslu, hiç eziyeti olmadı bugüne kadar... ama büyüyüp bişeyleri anlamaya başladıkça korkuyorum...
elinden bişeyi aldığımız zaman bağırmaya kendini sıkmaya başlıyo... başka şeylere kanmıyo...
biliyorum daha çok küçük ama endişeleniyorum... ya ilerde daha sinirli bi çocuk olursa diye...
sizce abartıyor muyum yoksa gerçekten endişelenip birşeyler yapmam gerekiyor mu... :uhm:

daha 7 aylık kızımın da öyle ellerini yumruk yapıp sinirlendiği çok oldu önceden..
çocuğunuza sakın bağırmayın ne olursa olsun..siz bağırınca o da bağırmayı öğrenir siz sinirlenirseniz o da sinirli olmayı öğrenir..ne olursa olsun sakin yaklaşın zamanla faydasını göreceksiniz..
tabi bunu babası yakınları da yapmalı....

daha 7 aylık kızımın da öyle ellerini yumruk yapıp sinirlendiği çok oldu önceden..
çocuğunuza sakın bağırmayın ne olursa olsun..siz bağırınca o da bağırmayı öğrenir siz sinirlenirseniz o da sinirli olmayı öğrenir..ne olursa olsun sakin yaklaşın zamanla faydasını göreceksiniz..
tabi bunu babası yakınları da yapmalı....

sağol canım...
geçenlerde çileden çıkardı alışık da değilim bu hallerine ya bağırıverdim...
dudaklarını büktü... sırtını döndü için için ağladı...
ama dayanamadım çok pişman oldum... senağlamasenağlama
ben de ağladımsenağlamasenağlama
bebek daha anlamaz diyoruz ama herşeyi anlıyolar ya...

Back