kyk ya başvuru yapabilen var mıı ?

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
kyk ya başvuru yapabilen var mıı ? sitemi çöktü noldu ne zmn düzelcek acaba ben saat 2 den beri ugraşıyorum bi taraflarım tutuldu pc başında oturmaktan kaydirigubbakcemile3 var mı siteye girebilenn?

acılmıyooooooo :1shok:
int. haricinde basvurma gbi bi şansımz da yok deil mi CADIARZU
of yaa düzelsin su site klava:
ne biçim iş bu yaaaklava::enbuyukkk:

canım milletvekilleri bile arıyomuş kyk yı arkadaş söyledi keşke gidip başvurma şansımızda olsa form falan doldursak sinir oldum bende 2 gündür bilgisayar başındayım klava:

tc mi girebiliyodum eskiden oraya kdr gelebiliyodum şimdi sayfayı bile açamıyrm bu tc ve baba adını girdikten sonrasına geçebilmek mümkün değil klava:

kızlar merak etmeyin bu yogunluk sürer biraz sayfa açılmaz falan..bi süre sonra rahatlar sizde başvuruyu yaparsınız..

canım gece yarısından sonra girin mümkünse..kyk nın sürücüsü eski sürüm oldugundan kitleniyo sürekli..gece yarısı az giriyo insanlar internete rahat acılıyor kyk..

ben onuda denedim cnm dün gece girdim sabah 7 de girdim site açılıo hemen ama tc kimlik nodan sonraki sayfa yine görüntülenemiyor diyo yani forma bi türlü ulaşamıyorumm :umursamaz: hayır bir an önce başvursam üstümden yükü kalkıcak en azından çabalayıp duruyorum 2 gündür :bbo:

Hala başvuru yapabilmiş değilim site tamam cok güzel açılıo artk fakat ögrenim bilgilerimm cıkmıooo kafayıı yicemm yaa bşy ypcklar onuda dogru düzgün ypsalar bari lmaz: Arkadaşımda ögrenm bilgilerim t.c kimlik numaramda cıkar nası olsa boş olsada bşy olmaz die düşünerekten bütün formu doldurup kaydet demiş fakat doldurduğu bütün alanlar birden boşalmış ! ve snrm öyle kaydolmuş çünkü yazdırma sayfası falan cıkmış ! Anlamıorum ya başvuru tarihleri arasında bu normal bşymi ! önlemlerini ne die başvuruyu başlatmadan önce almıyolarsa anlamıyorum! Yazıkk yaaa

ya bende kaç gündür uğraşıyom bunun için ama açılmıyo sayfayı açtım bilgileri yazıyom gerizakalı şey sayfaya erişilemiyo diyoooo... önceden ne kolaydı ya form al işaretle bitiyoduuu.. valla parmaklarım koptu psikolojim bozuldu yaaaaaa lmaz: mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…