• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kyk ya başvuru yapabilen var mıı ?

benm düne kadar baska okul adı cıkıyodu ögrenim bilgilerinde şimdi de boş hiç bişy yazmıo

:D
gerci sasırmıyorum artık
düzeltrler umarım bi an önce...

başvuru tarihinin son günü gelicek ozmn düzeltirler anca :D ve bu süre içinde haliyle başvuru yapamayan bi cok ögrenci siteye yüklencek 25inde saat 2e kdr bşvuru yapabln yapıck gibi görünüyo bu kdr kastıklarına göre :kızgın: alt tarafı bi site yani bişeyi yapamadı beceriksizler!

ya arkadaşım smdi bz basbakanlık bursuna ve krediye bsvursak dyelm bsbakanlık bursuda kredide cıktı bz istesek krediyi iptal ettireblr myz burs vr diye

Bildiğim kadaryla krediyi istemiyosan hiçbi işlem yapmıosun imzaydı falan filan gibi dolayısıyla kredi almamış oluosn cnm iptal ettirmenede gerek kalmıyo

Çok şükürr bende başvurumu yapabildim sorunsuz bi şekilde üzerimden bi yük kalktı ya :emir_bebek:

kızlar ben de bugün başvurumu yapcam bi sorun çıkmazsa tabiii bu başvuruyu yaptıktan sonra çıktı alınıyor mu kartuşum bitti de eğer çıktı alınıyorsa gidip kartuşumu doldurtcam

Ben daha evvel üniversite bitirdiğim için benim başvurum kabul edilmiyorumuş, yok hayır yani o zaman burs falan almadım keşke alsaymışım zamanında, çok sinirliyim çok!!!

sadece burs seçeneği yok mu yaa fisfisfis geri dönüşümlü kredi falan almamam lazım :çok üzgünüm:
evet ya gerçekten sadece burs seçeneği yok bende öğrenim kredisi almak istemiyorum ama yinede ikisinin olduğu seçeneği işaretledim sanırım kredi çıkınca iptal etme almama şansın oluyomuş bildiğim kadarıyla

evet ya gerçekten sadece burs seçeneği yok bende öğrenim kredisi almak istemiyorum ama yinede ikisinin olduğu seçeneği işaretledim sanırım kredi çıkınca iptal etme almama şansın oluyomuş bildiğim kadarıyla

Evet cnm oluyo tabi burs cıkmayıp ögrenim kredisi cıkarsa eğer okuluna gelen kağıtlara hiç bi işlem yapmazsan imza falan atmazsan ögrenim kredisini almamış oluyosun bi zorunluluk yok :1rolleyes:

Back