Kyk oda arkadaşı ile ilgili sorun

Neyi ezberliyo her gün? Ders çalışmak böyle bişey değil. Kelimesi kelimesine her gün ezberlemesini gerektiren şey nedir ya? Bir bok öğrenmeden papağan gibi ezber yapan zihniyetin hiç bişeye faydası yok. Hangi bölümde bu kız?

Yani yurt şartlarını kurallarını bilemiyorum ama imkan varsa, odanızı değiştirin.
Eğer oda değişimi olayı olmuyorsa, kızla tekrar konuşun ya da direkt yönetime şikayet edin
Maddi imkanınız varsa ve aileniz destek çıkabilirse ayrı eve çıkmaya çalışın

Bende öyle rahatsızlık yok ama kimsenin o şekilde sesini çekmek zorunda değiliz. Kulak tıkacı alabilirsin. Bizim kyk yurdunun kütüphanesi vardı sizin yurtta yok mu? Odamızın içinde masa da vardı sizde olmaması kötü olmuş oda değiştirmeye çalış saatlerce çekilir gibi değil.

Yurtta çalışma odaları var sadece ama o kız odaya öyle kurulmuş ki hiç çıkmıyor ders çalıştığında birde biz ses çıkartınca trip atıyor saçma sapan

Yurtta çalışma odaları var sadece ama o kız odaya öyle kurulmuş ki hiç çıkmıyor ders çalıştığında birde biz ses çıkartınca trip atıyor saçma sapan
Sizden yüz buluyor başkaları olsa kavga kıyamet git kütüphanede yap sesini derdi. O ders çalışırken siz de film dizi sesi açın rahatsız olur öyle gider belki

Bizim yurtta öyle tartışmalar olurdu ki ne biri atıldı ne bisey oldu uyarı akıl geçtiler ben ses çıkarmadım ama pişmanım sesini çıkar onu bezdir belki o gider sen yerinden olma

Onun gitceğini sanmıyorum ya öyle bi yerleşmiş ki ama haklısın gerçekten kimseyi atmıyorlar

Yönetime şikayet et onlar bir şey yapmazsa müzik de değil aç sesli bi kitap belgesel filan bağırt tepesinde. O uyurken çarp dolaş kapısını anlasın uyurken ses yapmayı. Benim rahatsızlığım var filan diye kibarlık yapma bunlar kibarlığı zayıflık sanır. Ben haklıyım sen haksızsın insan içinde yaşamayı bilmiyorsun kabasın medeniyetsizsin diye tepesine bin ciddi söylüyorum başka türlüsünden anlamaz

Gıcık oldum o kıza. Kaç yaşına gelmiş koca kız olmuş "ortak alanda" yaşadığı arkadaşlarını rahatsiz etmemeyi öğrenememiş. Bir de böyleleri okuyor hukukçu, eğitimci, sağlıkçı oluyorlar ama yaşadığı yerin kurallarına uymayı bilmiyorlar.

Yine iyi dayanmışsın, ben olsam asla bu kadar sessiz kalamazdım. Şikayet et o kızı oda ya da yurt değiştir, olmadı ev arkadaşı arayan birinin yanına yerleş.

Hayır benim anlamadığım o gıcık kız nasıl bir aile ortamının içinde büyümüş de kalacağı yurdun kurallarını bilmeden yaşıyor. İnsan da biraz görgü saygı akıl mantık olur. Sanki mağarada büyümüşler, hiç mi toplumsal kuralları bilmez insan.

Evinde isterse takla ata ata okusun sana ne bundan orası ev mi toplu yaşama alışsın bi git şikayet et

Ahahah odada başka biri yokmuş gibi yaşayan nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kız hangi hadle seninle dalga geçiyor ? Evde sesli tekrar ya da her ne istiyorsan yapabilirsin ama burası ortak yaşam alanı. Bu yaşta da nerde nasıl davranmak gerektiğini öğrenmelisin ve başkalarını rahatsız etmemelisin. derdim ben olsam

Ay yurt anılarım depreşti.. maalesef burada size ne denilirse yapınız sakin biri olduğu için muhtemelen yapmak zor gelecek oda değiştirin bence.
Gürültü yapma rahatsız oluyorum ortak alan diye çıkışmanız gerekiyordu huzur bırakmamalıydınız ama o sizle dalga geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…