• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyk kredisi odeme emri geldii!

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Arkadaşlar bugün üniversite zamanında aldığım kredi için ödeme emri geldi. Fakat ben işsizim ve üzerimde herhangi bir malvarlığı yok. Mal beyanında bulunmam gerektiği yazıyor. Ben bunu nasıl erteleyebilirim.

Allah yardım etsin devlet 3 kuruş verdiğini 10 kuruş alıyor. Benim annem ödemişti tefeciden alsam o krediyi ancak o kadar faiz islerdi
Devlet bugün kaç tl kredi veriyorsa o kadar istiyor. Ben 600 aldım 660 ödedim. Paranın değeri aynı kalmıyor ki.

Ben de okuldan mezun olalı 3 yıl oldu. 3 yıldır da kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Ama benim geri ödemeli kredimden hiç ses yok. Ne ödeme emri neeve bir kağıt hiç bir şey. Bilgisi olan paylaşabilir mi. Normalde işe başlar başlamaz ödemen gerekiyor diye biliyorum

Ben de okuldan mezun olalı 3 yıl oldu. 3 yıldır da kadrolu öğretmen olarak çalışıyorum. Ama benim geri ödemeli kredimden hiç ses yok. Ne ödeme emri neeve bir kağıt hiç bir şey. Bilgisi olan paylaşabilir mi. Normalde işe başlar başlamaz ödemen gerekiyor diye biliyorum
Neden borcunuzu ödemek için borc verenin istemesini bekliyorsunuz?

Issızım işte ben benden ne alacaklar ki. Siz e devletten bakın orda vardır.

Mezun olduktan 2 yıl sonra odemeye baslamanız gerek. Calısıyor ya da calısmıyor olmanız onemlı degıl. Ben buyuk ihtimalle sizinki başlamıştır diye tahmin ediyorum, sistemden kontrol etmelisiniz. Bana da hiç bildirimde bulunulmamıştı, ben kendim takip edip ödemeye başlamıştım.

Back
X