- 11 Şubat 2023
- 9.715
- 1
- 21.218
- 268
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Faizlenecegini düşünemedin mi gerçekten ?Ben ödedim direkt mezun olduktan 2yıl sonra ödeniyor dendi ben hemen ise girdim ödedim ilkleri, sonra baktım kimse ödemiyor sadece ben ödüyorum dedim ki bari ben de ödemeyeyim ilerde maasım artınca daha rahat öderim, simdi zaten yeni mezun maas cok az. Ah ama haciz gelirse cok sıkıntı eve kağıt gelmesin de ailemle yaşıyorum bilmiyorlar borcum olduğunu duysalar kalp krizi geçirirler. Yaşları büyük ama okuma yazmaları var yani.
Af çıksa bile ana parayi alıyorlar diye biliyorumödeyin borclarınızıııenayi miyim ben ödedim
zaten olmaz kimse gelip evine haciz getimez ama sigortalı işe girsen, kredi çekmek istesen hep önüne engel. bir de faiz işliyor. ne gerek var ayol. aylık 500 tl de ödenir yaniBenim arkadaşımın arabasını çekti polisler. Kimlik kontrolünde yakalandı kız. Üzerine mal mülk yoksa sorun olmaz bence.
evet ben de 2 bayağı ödedikten sonra af çıkmıştı lanet olasıAf çıksa bile ana parayi alıyorlar diye biliyorumbenimki karsiliksiz burstu ama eşim faizi ve üstüne yapilandirdigi için taksit faiziyle birlikte ödedi tam borç bitti af çıktı,sadece anaparayi ödeyin dediler ama artık çıkmaz ,seçim yok
Arkadaşım kredi kartını ödememiş. Hacze düşmüş bankanın avukatı vs aramış demiş ki hangi işe basvurursaniz vurun , hangi bankaya giderseniz gidin bu durumdan dolayı önünüze engel çıkacak. Değer mi ?evet ben de 2 bayağı ödedikten sonra af çıkmıştı lanet olasıhe çok da düsmedi. 700 olan taksitlerim 500 oldu artık çok zor af çıkması.
aynen öyle. hiç uğrasılmaz. taksitler yüksel değil yaniArkadaşım kredi kartını ödememiş. Hacze düşmüş bankanın avukatı vs aramış demiş ki hangi işe basvurursaniz vurun , hangi bankaya giderseniz gidin bu durumdan dolayı önünüze engel çıkacak. Değer mi ?
Benim e devlette vergi borçlarımda bir şey gözükmüyor kihayır aramadılar. e develtte aslında vergi borçlarımda görünüyormus ama saf ben hiç aklıma gelip bakmadım. direkt postaneden bi zarf geldi gecikmis vergi ödemesi diye. 2019da mezun oldum. tüm ziraat hesaplarınıza bloke konuluyor. benim maas hesabım da ziraatteydi o dönem ama dediğim gibi gecikmis taksitlerin hepsini tek seferde ödedim. bir de faiz uygulanıyor geciken aylaraqnb finanstan o dönem kredi çekmek istedim bilgisayar almak için ve vergi borcumdan dolayı kredi çıkmadığını söylediler. ama onun dısında yapıkredi hesap kartımı ve kredi kartımı kullandım hep. onlarda bir sorun olmadı
Faizlenirse faizlensin. Ben bu sekilde ödemek istiyorum sonrasında??Faizlenecegini düşünemedin mi gerçekten ?
çıkıyor. ilk görsel e devlette, ikinci fotoğraf gib sisteminden. bu arada 4 taksidim kalmis ben 6 sanıyordumBenim e devlette vergi borçlarımda bir şey gözükmüyor ki
Bankadaki altinlarina Parana haciz gelsin de gör o zaman faizi.Faizlenirse faizlensin. Ben bu sekilde ödemek istiyorum sonrasında??
çıkıyor. ilk görsel e devlette, ikinci fotoğraf gib sisteminden. bu arada 4 taksidim kalmis ben 6 sanıyordum
Pat diye oluyor valla. Hiç anlamıyorsun. Arkadaşım market kasasında ödeme yapamayınca öğrendi mesela.Haciz ne zaman gelir? Ne zaman bloke koyulur bi bilgisi olan var mı ya?
yok nerde bende o şansHavadan iki ayın ödenmiş olmasın ?
Aaa bende yokçıkıyor. ilk görsel e devlette, ikinci fotoğraf gib sisteminden. bu arada 4 taksidim kalmis ben 6 sanıyordum
Kes ya. Dilan polatı ağzından salya aka aka izleyen gelip burada 2gram altını olanlara laf söylüyor. Akıl yok ki işte.Bankadaki altinlarina Parana haciz gelsin de gör o zaman faizi.
Dilan polati örnek almışyok nerde bende o şans
SEN DİLAN POLATI ÖRNEK ALMIŞSIN daha okuduğunu anlayamıyorsun. İkizsiniz galiba? Hayatım boyunca hiç o tarz kadınları örnek almadım çok şükür zekam var kendi başıma iyi yerlere geldimDilan polati örnek almışboşuna akıl veriyorsun. Bırak odemesin.
SEN DİLAN POLATI ÖRNEK ALMIŞSIN daha okuduğunu anlayamıyorsun. İkizsiniz galiba? Hayatım boyunca hiç o tarz kadınları örnek almadım çok şükür zekam var kendi başıma iyi yerlere geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?