Kyk haciz

Merhaba, kyk borcum var haciz gelir mi? 2020-2021de mezun oldum, ilk ödemeleri yaptım düzenli olarak ama sonrasında ödeyemedim işten ayrıldığım için ve düzenli bir gelirim olmadığı için. Haciz gelme durumu olur mu direkt eve kağıt mı yollarlar? İnternetten mesaj vs atmazlar mı? Sms gibi. Bilgisi olan var mı çok önemli bir konu benim için.
Yıllaaaaar önce benim arkadaşıma gelmişti. Hala var mı ya da ona rağmen ödemese takibi yapılır mıydı bilemiyorum.

Eve haciz öyle kolay gelmez ama sonuçta ortada bu borç var hiç bir şekilde silinmeyecek elinde sonunda ödeyeceksiniz
ve günlük faiz işleyen bir borç vergi dairesi ödeme emri yollar ona cevap vermezseniz ( gidip mal bildirim yapılmazsa )
vergi dairesi bankaya yazı yollar hesaplara bloke koyar bu zamanda herhangi bir işte çalışıyorsanız firmaya maaş haciz yazısı gelir maaşınızdan kesinti yapılır . durumuzu bilmiyorum ama gidip taksit yaptırsanız tekrardan ödeme yapsanız hem faiz işlemez öder bitirsiniz :) siz nereye gitseniz borç bulur sizi

Yazmayım yazmayım diyorum duramıyorum. Alırken almayı biliyorsunuz da öderken neden ödemiyorsunuz? O bu şu sizi ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur.
Bilmem kaç yılında mezun oldum ödemiyorum birşey olmuyor diyenler var bir de nasıl içiniz rahat ediyor?
Paranız var madem ödemek zorundasınız ve umarım bu ödemeyenlerden yüklü bir miktar faiz ile geri alırlar

evime kağıt gelmişti. bi süre ödeyip sonra işsiz kalınca ödeyememiştim. birikince eve kağıt geldi. neyseki bitirdim borcu ödeyin kurtulun

dilan polat laylaylom diyorsunuz ama siz de küçük bir dilan polatsınız ve imkanınız olsa siz de o kadar çalardınız öyle görünüyor ki. başta işim yoktu filan diye yalan söylüyorsunuz, işiniz de paranız da varmış ve muhtemelen kredi aldığınızdan ailenizin haberi bile olmamış ki 3 yılda ödemediniz diye bu kadar tutuşmuşsunuz.

borç borçtur, alacaklı devlet ve devlet benim diye borçsuz olmazsınız. devletin öğrencisine borç vermesini doğru bulmuyorsanız da en başından hiç almazsınız. son zamanlarda takibi epey sıkı yapılıyor, haciz gelmez ama eve tebligat yollanır

Hiç bişey olmuyor korkmayın. Kâğıt gelse de korkmayın. Ziraat hesabı kullanmayıverin. Nerden biliyorsun diye de sormayın 😅😅😅
Devlet 1 lira borcunu bırakmaz. Eninde sonunda karşısına çıkar. Ayrıca hangi işe girerse girsin hangi bankadan maaşı yatiyorsa o banka hesabına da bloke konulur ,maaşı haczedilir.suan çalışmıyorum hesabım ziraat dediği için o bankayı örnek verdik

Yazmayım yazmayım diyorum duramıyorum. Alırken almayı biliyorsunuz da öderken neden ödemiyorsunuz? O bu şu sizi ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur.
Bilmem kaç yılında mezun oldum ödemiyorum birşey olmuyor diyenler var bir de nasıl içiniz rahat ediyor?
Paranız var madem ödemek zorundasınız ve umarım bu ödemeyenlerden yüklü bir miktar faiz ile geri alırlar
Bu cekememezlik niye ya

Bu cekememezlik niye ya
Hanımefendi ne gibi bir özel durumdasınız ki sizi çekemeyeyim ben ya çok komik oluyorsunuz.
Borcunuz var eeee paranız da var ödeyin deyince çekememezlik mi oluyor benim devlete borcum yok kuruşu kuruşuna ödedim çekememezlik siz de olmasın. Ha bu arada annemle babamdan gizlide iş yapmadım

Hanımefendi ne gibi bir özel durumdasınız ki sizi çekemeyeyim ben ya çok komik oluyorsunuz.
Borcunuz var eeee paranız da var ödeyin deyince çekememezlik mi oluyor benim devlete borcum yok kuruşu kuruşuna ödedim çekememezlik siz de olmasın. Ha bu arada annemle babamdan gizlide iş yapmadım
SANKİ NE YAPTIM ANNEMDEN BABAMDAN GİZLİ😂😂😂😂 biliyorlar kyk aldığımı sadece tebligat gelir mi diye sordum, ne boş insanlarsınız mesainiz yok ev hanımı falansınız muhtemelen

Devlet 1 lira borcunu bırakmaz. Eninde sonunda karşısına çıkar. Ayrıca hangi işe girerse girsin hangi bankadan maaşı yatiyorsa o banka hesabına da bloke konulur ,maaşı haczedilir.suan çalışmıyorum hesabım ziraat dediği için o bankayı örnek verdik
Valla çoook yakından tanıdığım bir polis arkadaşım kyk borcunu ödemedi. Memurluğa başlayalı 6-7 yıl olmuştur herhalde. Hiç bişey de olmadı. He tabii ki ödenmesi lazım kimseye ödemeyin demiyorum da öyle dediğiniz gibi korkunç şeyler olmuyor. Hadi ben şu an ev hanımıyım da bişey yok diyelim. Çalıştığım dönemde de bişey olmadı. Bahsettiğim arkadaşa kağıt bile gitmemiş. Şans işi herhalde bu da

Merhaba, kyk borcum var haciz gelir mi? 2020-2021de mezun oldum, ilk ödemeleri yaptım düzenli olarak ama sonrasında ödeyemedim işten ayrıldığım için ve düzenli bir gelirim olmadığı için. Haciz gelme durumu olur mu direkt eve kağıt mı yollarlar? İnternetten mesaj vs atmazlar mı? Sms gibi. Bilgisi olan var mı çok önemli bir konu benim için.
Borç vergi dairesine düştüğü için iki kere kağıt gelmişti bana. İkinci gelen 15 gün içinde ödemezsem haciz gelecek bildirisiydi. Mezun olduktan 5-6 sene sonra ödedim 😑🤣 sms mail falan gelmedi yani kağıt gönderdiler

X