- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.533
- 28
- Konu Sahibi mickeymouse1
vergi dairesine gidip sorun. ya da ziraatte vergi borçlarınıza bakınAaa bende yok borçsuz gözüküyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vergi dairesine gidip sorun. ya da ziraatte vergi borçlarınıza bakınAaa bende yok borçsuz gözüküyorum
Yıllaaaaar önce benim arkadaşıma gelmişti. Hala var mı ya da ona rağmen ödemese takibi yapılır mıydı bilemiyorum.Merhaba, kyk borcum var haciz gelir mi? 2020-2021de mezun oldum, ilk ödemeleri yaptım düzenli olarak ama sonrasında ödeyemedim işten ayrıldığım için ve düzenli bir gelirim olmadığı için. Haciz gelme durumu olur mu direkt eve kağıt mı yollarlar? İnternetten mesaj vs atmazlar mı? Sms gibi. Bilgisi olan var mı çok önemli bir konu benim için.
Devlet 1 lira borcunu bırakmaz. Eninde sonunda karşısına çıkar. Ayrıca hangi işe girerse girsin hangi bankadan maaşı yatiyorsa o banka hesabına da bloke konulur ,maaşı haczedilir.suan çalışmıyorum hesabım ziraat dediği için o bankayı örnek verdikHiç bişey olmuyor korkmayın. Kâğıt gelse de korkmayın. Ziraat hesabı kullanmayıverin. Nerden biliyorsun diye de sormayın
Bu cekememezlik niye yaYazmayım yazmayım diyorum duramıyorum. Alırken almayı biliyorsunuz da öderken neden ödemiyorsunuz? O bu şu sizi ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur.
Bilmem kaç yılında mezun oldum ödemiyorum birşey olmuyor diyenler var bir de nasıl içiniz rahat ediyor?
Paranız var madem ödemek zorundasınız ve umarım bu ödemeyenlerden yüklü bir miktar faiz ile geri alırlar
Kıskanclıgınız midemi bulandırdıBiz eşek miydik de ödedik?
Bankadaki altınlarınızı paralarınızı bozdurun da ödeyin bir zahmet. Ne meraklısınız borçlu yaşamaya?
Hanımefendi ne gibi bir özel durumdasınız ki sizi çekemeyeyim ben ya çok komik oluyorsunuz.Bu cekememezlik niye ya
SANKİ NE YAPTIM ANNEMDEN BABAMDAN GİZLİ biliyorlar kyk aldığımı sadece tebligat gelir mi diye sordum, ne boş insanlarsınız mesainiz yok ev hanımı falansınız muhtemelenHanımefendi ne gibi bir özel durumdasınız ki sizi çekemeyeyim ben ya çok komik oluyorsunuz.
Borcunuz var eeee paranız da var ödeyin deyince çekememezlik mi oluyor benim devlete borcum yok kuruşu kuruşuna ödedim çekememezlik siz de olmasın. Ha bu arada annemle babamdan gizlide iş yapmadım
Dıtttt yanlış cevap ev hanımı değilimAnnenden babandan gizli
Sanki terbiyesizce bir şey yaptık ya, çok şükür alnımız ak, neyin kafasını yaşadığınız belli değil ev hanımları yazmasın
Neyinizi kıskandım ki, borçlu gezmenizi mi hak yemenizi mi? Utanç verici şeyler bunlar kıskanılacak yanı yokKıskanclıgınız midemi bulandırdı
Valla çoook yakından tanıdığım bir polis arkadaşım kyk borcunu ödemedi. Memurluğa başlayalı 6-7 yıl olmuştur herhalde. Hiç bişey de olmadı. He tabii ki ödenmesi lazım kimseye ödemeyin demiyorum da öyle dediğiniz gibi korkunç şeyler olmuyor. Hadi ben şu an ev hanımıyım da bişey yok diyelim. Çalıştığım dönemde de bişey olmadı. Bahsettiğim arkadaşa kağıt bile gitmemiş. Şans işi herhalde bu daDevlet 1 lira borcunu bırakmaz. Eninde sonunda karşısına çıkar. Ayrıca hangi işe girerse girsin hangi bankadan maaşı yatiyorsa o banka hesabına da bloke konulur ,maaşı haczedilir.suan çalışmıyorum hesabım ziraat dediği için o bankayı örnek verdik
Borç vergi dairesine düştüğü için iki kere kağıt gelmişti bana. İkinci gelen 15 gün içinde ödemezsem haciz gelecek bildirisiydi. Mezun olduktan 5-6 sene sonra ödedim sms mail falan gelmedi yani kağıt gönderdilerMerhaba, kyk borcum var haciz gelir mi? 2020-2021de mezun oldum, ilk ödemeleri yaptım düzenli olarak ama sonrasında ödeyemedim işten ayrıldığım için ve düzenli bir gelirim olmadığı için. Haciz gelme durumu olur mu direkt eve kağıt mı yollarlar? İnternetten mesaj vs atmazlar mı? Sms gibi. Bilgisi olan var mı çok önemli bir konu benim için.