Aman Allah aşkına hemen öde de bitsinKızlar hazır konu açılmışken ben de sorayım; geç ödemenin bir avantajı var mı peki? Benim de taksitlerim başladı biraz sıkıntılı ödüyorum. Eğer geciktirmenin avantajı varsa ben de erteleyeyim ödemeyi -_-;;
Aman Allah aşkına hemen öde de bitsin
6 sene öde öde bitmiyor
Biz eşimle ödememiştik baya faiz bindi
Yapılandırdık da ödeyene kadar öldüm.
İstifalı filan mısın bilmem de eğer çalışıyorsan ve çok zorda değilsen çok geciktirme bence faiz biniyor
Neyse o zaman takma tustan sonra inşallahmaalesef istifalıyım. Malum sınavı da bir türlü veremediğim için geçmiyor bu işsizlik dönemi debabama ödetince işte başka çareler var mı acaba diye bir sorayım dedim :/
Neyse o zaman takma tustan sonra inşallah
Çok faiz birikmez zaten biz baya ödememiştik
Şu an yapılandırma çıktı diye biliyorum. 27 ağustosa kadar yapılandırma yapılabilir.
Vergi dairesine gidersen yapılandırırsın sorun olmaz temmuz sonuna kadar ertelendi zaten yapılandırma işlemleri.
Sana taksitlendirme yaparlar hatta e devlet veya gelir idaresi başkanlığının sitesinden e devletle giriş yapıp vergi dairesine gitmeden bile yapabilirsin
Şimdiden kolay gelsin
Vergi borclarina yapilandirma geldi ya.. esim gitti kyk borcunu yapilandirdi. Iki ayda bir 450 odeyecek
Esim senelerdir odememis.Ben ödemeyeli 1 ay olmuş sadece yani hatta 1 ay bile değil, yine de yapılandırma gerekir mi? Yaparlar mı yani? Şu an her ay 350 ödemem gerekiyormuş bankaya.
2015 mezunuyum ödemeye başladım işim yok.İki ay ödemedim hemen vergi dairesine düşürdüler.Şimdi ordan ödemeye devam ediyorum.Merhaba kızlar, konu yanlış yerde mi bilemiyorum ama şu an benim için ciddi dert oldu. Zamanında aldığım KYK kredisinin geri ödemesi Temmuz'da başlamış meğerse benim haberim şimdi oldu, aptallığım yüzünden e-devlete yeni bakınca gördüm. Bakınca gecikme zammı uygulandığını gördüm, erteletme olanağım da yok sanırım. İşsizlik sebebiyle zaten erteletemem işsiz değilim, yüksek lisansa başlayacağım ama öğrenimime ara vermeden başlasaydım oluyormuş o da sanırım, mezun olmamın üzerinden 2 yıl geçti. Şimdi ben şu an artık ödemeye başlamak mı zorundayım, gecikme zammı uygulanmaya devam ederse hemen icra falan gönderirler mi ne yapmam lazım? Bilenler bana yol gösterirlerse minnettar kalırım.
2015 mezunuyum ödemeye başladım işim yok.İki ay ödemedim hemen vergi dairesine düşürdüler.Şimdi ordan ödemeye devam ediyorum.
Benimde arkadaşım aynı durumdan muzdarip, bildiğim kadarıyla 26 ağustosa kadar vergi dairesine gidip yapılandırmaktan başka bir çözüm görünmüyor. Onda da 2 ayda bir vadesi geçmiş olan ödemelerin ödüyorsun diye biliyorum. Eğer sigortalı olarak çalışmıyorsan erteleme yapabilirsin. Keşke yüksek lisansa başladığın anda erteleme talebinde bulunabilseydin, en güzeli vergi dairesine gidip daha sağlıklı cevap alabilirsin diye düşünüyorum. Onlar daha iyi yardımcı olurlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?