2013 mezunuyum henüz ödemeye başlamadım bile. Hiç de bir şey olmadı.
Her sene yapılandırma geliyor zaten faizler için. Endiselenme
Astocum vergi dairesine iletilmis mi odeme? Eger iletilmisse ilgili vergi dairesine gidip memurla gorus mutlaka. Beni onlar yonlendirmisti zamaninda. Ama gisedeki anlamaz,ust yonetimdekilerle gorusmen lazim aklinda olsun.
Cevremdeki çoğu insana mezun olduktan 2 sene sonra, kredi borcu geldi. Ama tanıdığım kişiler ödemeye başlarken yapılandırma yaptılar o sayede gecikme faizi kaldırıldı. Yapılandırma yaparsanız faizi siliniyor ama ödemeye başlamanız gerekecek diye biliyorum.
Hmm o zaman daha vergi dairesine devredilmemis,haciz falan da yok. Acaba kykya gidip konussan mi bilemedimYa korktum ne bileyim, her ay 350 yatırmak şu an beni biraz zorlar ama icra gelecekse de yatırırım borç harç ne yapayım?
Nerede yazıyor vergi dairesine yönlendirildiği onu göremedim. Bir aydır yatırmamışım ona da 0.33 gecikme faizi uygulanmış sadece.
Hmm o zaman daha vergi dairesine devredilmemis,haciz falan da yok. Acaba kykya gidip konussan mi bilemedim
İcra geleceğini sanmıyorum kimisi yıllarca ödemiyor herhangi bir sıkıntı yaşamıyor . Bir komşumuz vardı yıllardır ödememiş bir sıkıntı olmamış ama bir arkadaşıma da bir kaç ay gecikmeden dolayı yazi gelmişti. Nasıl işliyor sistem bilemiyorum ben de. Benimki de yakında başlar , takip edeyim konuyu bilenler varsa.İşte ne kadar süre içinde ödemem lazım, mesela 3 ay üst üste yatırmazsam icra gelir mi maaşıma falan ondan endişelendim.
Ya korktum ne bileyim, her ay 350 yatırmak şu an beni biraz zorlar ama icra gelecekse de yatırırım borç harç ne yapayım?
Nerede yazıyor vergi dairesine yönlendirildiği onu göremedim. Bir aydır yatırmamışım ona da 0.33 gecikme faizi uygulanmış sadece.
ohoo sen daha yolun başındasın ne bu telaş:))
bekle yapılandırma çıkınca ödersin. hem elinde bollaşmış olur.
2009 mezunuyum.2014e kadar yatiramadik,esimle ikimizin sadece faizi 2000 kusurdu. Sonrasinda yapilandirinca faiz silindi,borcu da toplu ödemistik
Mutlaka ise yararİşe yararsa gideyim, e-devlet üzerinden erteletmeye çalıştım kabul etmedi.
Çalışıyorduk canım. Icra durumu olmadiÇalışıyor muydunuz peki bu sırada, icra falan gelmedi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?