• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyk Bursları

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar şehir dışında istediğim bölümü kazandım çok şükür rabbime ama maalesef imkanlarım kısıtlı. Ha diyince şehir dışında bir okulda okuyamam maalesef. Kyk burslarına başvurmak istiyorum. Sitesinde başvurularla ilgili birşey göremedim. Nasıl yapıcaz arkadaşlar?

öncelikle tebrik ederim canım... hangi üniversiteyi kazandn, eger şehr hakkında blgm varsa aydınlatırım seni.... burs için başvuruları kyknın sitesinden yapıyorusun... yurt da çıkar heralde, herkese çıkıyor hemen hemen....

Arakadaslar bende marmara üni maliye kazandım ama yurt çıkarmı sizce çook kokuyorum?imkanlarım kıstlı eve çıkma şansım yok merk ediyorum ist okicam birde yardımcı olurmusunuz sizcde çıakrmı devlet yurdu?

şimdi yurt ile burs basvuruları ayrımı yapılcak birmi bilgisi olan paylassın lutfen birde devlet yurtları kotuymus diolar bilgisi olan varmı?

yurtlar genelde herkese çıkıyor,iyi yurt da var kötü yurt da genel olarak pek iyi sayılmazlar,sanırım her ikisinin başvuru tarihi aynı olacak o konuda tam bilgim yok

Evet ikisinin de başvuruları aynı zaman da yapılıyor, yurtlara başvurular hemen açıklanıyor.

Şimdiden söylüyorum; yurt başvurularınızın sonuçları açıklandığında YEDEKlerde çıkarsanız üzülmeyin, sıra kısa bir sürede gelecektir. Önemli olan yurda girebilmek.

Herkesin bölümü hayırlı olsun ben Bursa'dayım buraya geleceklere yardımcı olabilirim.

son basvuru tarihi ne zaman eminmisiniz simdi yurt basvurusunu yapınca burs basvurusunudamı yapmıs oluyoruz birde yurtlar nasıl bilgisi olan varmı?

Bende kyk dan burs aldım kızlar üniversite basvuru yaparken burs ve kredi istiyorum diye bir bölüm vardı orasını işaretledim sonra okuldan bilgilendiriyorlar bursun elinize geçmesi subatı buluyor,3 zayıf olması halinde burs krediye cevriliyor bnim zayıfım yoktu neyse ki zemuszemussuanki sistem nasıl bilmiyorum ben mezun olalı 2 yıl oluyorbilmiyorumkismile

bu basbakanlık bursu nedir tam olarak ben de bilmiyorum bide kızlar karşılıklı karşılıksız burslar varmış bildiğim kadarıyla benim bölümümde meb bursu yazıodu 60 kontenjanda 8 kişiye çıkar mı bilmem ya da cıksa tercih yerleştirme sonucumda yazar mıydı onu da bilmiyorum bilgilendirir misiniz . kyk dediğiniz kredisiz geri ödeme yapılmayan bi burs mudur o tarihler dısında burs basvurusu yapsak kabul edilmio mu yani ?

Back