LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.225 112 158 İzmir 19 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papillon #41 mervemervemerve .!.: hadı ya ankara yanı h.)gazi iibf çeko bende kcıncı sınıf cnm hangı bolum Genişletmek için tıkla... Sosyoloji 1.sınıfım yeniyim daha Ankara'da :)
mervemervemerve .!.: hadı ya ankara yanı h.)gazi iibf çeko bende kcıncı sınıf cnm hangı bolum Genişletmek için tıkla... Sosyoloji 1.sınıfım yeniyim daha Ankara'da :)
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 113 19 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papillon #42 LadyEvil .!.: Sosyoloji 1.sınıfım yeniyim daha Ankara'da :) Genişletmek için tıkla... ben zaten burada oturuyorum cnm nerden geldın bırıncı sınıf mı ben de ıkı memnun oldum vala .)
LadyEvil .!.: Sosyoloji 1.sınıfım yeniyim daha Ankara'da :) Genişletmek için tıkla... ben zaten burada oturuyorum cnm nerden geldın bırıncı sınıf mı ben de ıkı memnun oldum vala .)
LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.225 112 158 İzmir 19 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papillon #43 mervemervemerve .!.: ben zaten burada oturuyorum cnm nerden geldın bırıncı sınıf mı ben de ıkı memnun oldum vala .) Genişletmek için tıkla... İzmir'den geldim Ben de
mervemervemerve .!.: ben zaten burada oturuyorum cnm nerden geldın bırıncı sınıf mı ben de ıkı memnun oldum vala .) Genişletmek için tıkla... İzmir'den geldim Ben de
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 113 19 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papillon #44 LadyEvil .!.: İzmir'den geldim Ben de Genişletmek için tıkla... gıtmıstım bı defasında ızmıre harıka bı yer bence .) ordan geldıgıne gore buralarda bıraz sıkılıyo olmalısın :) yurttam ıkalıyosun pekı
LadyEvil .!.: İzmir'den geldim Ben de Genişletmek için tıkla... gıtmıstım bı defasında ızmıre harıka bı yer bence .) ordan geldıgıne gore buralarda bıraz sıkılıyo olmalısın :) yurttam ıkalıyosun pekı
P pinkmask Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2011 22 0 36 Ankara 23 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papillon #45 pessimist .!.: peki bu burslar kaç ay veriliyo yani yaz tatilindede veriliyomu kredi 12 ay biliyorumda burs nasıl acaba Genişletmek için tıkla... evet canım 12 ay boyunca veriliyor
pessimist .!.: peki bu burslar kaç ay veriliyo yani yaz tatilindede veriliyomu kredi 12 ay biliyorumda burs nasıl acaba Genişletmek için tıkla... evet canım 12 ay boyunca veriliyor
yesil_87 Guru Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.865 183 363 27 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papillon #46 kızlarr kardeşime kyk bursu çıktı ama şimdi öğrendikki tev de çıkmış . sanırım ikisi aynı anda alınmıyor ne yapalım
kızlarr kardeşime kyk bursu çıktı ama şimdi öğrendikki tev de çıkmış . sanırım ikisi aynı anda alınmıyor ne yapalım
LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.225 112 158 İzmir 9 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi papillon #47 yesil_87 .!.: kızlarr kardeşime kyk bursu çıktı ama şimdi öğrendikki tev de çıkmış . sanırım ikisi aynı anda alınmıyor ne yapalım Genişletmek için tıkla... Ben de ikisi birden alınmıyor diye biliyorum İkisinin miktarı da aynı mı?
yesil_87 .!.: kızlarr kardeşime kyk bursu çıktı ama şimdi öğrendikki tev de çıkmış . sanırım ikisi aynı anda alınmıyor ne yapalım Genişletmek için tıkla... Ben de ikisi birden alınmıyor diye biliyorum İkisinin miktarı da aynı mı?