Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan 4 dersin olursa bursun kesilir ,hesabıda kendileri açıyorlar.
Alttan 4 ders olursa kesilir diye birşey yokmuş...
Bu durumu okul belirliyormuş...
Eğer okul bu öğrenci başarısız diye bildirmezse sınıfta da kalsa, alttan 10 dersi bile olsa kesilmiyormuş...
Benim alttan 2 dersim var ve kesildi (
kızlar bana da ogrenım kredısı cıktı bunu almak zorunda degılım dımı
banada burs çıktı
notere gidiliyomuş heralde bide ziraat bankasından hesap açılması lazım bu burslar aylık ne kadar bilen varmı geçen sene 240 mış galiba hala aynımı acaba
ya ben birşey sormak istiyorum. banada burs çıktı. ama şu an hazrlık okuyorum bidhaki dönem hzrlığı geçip bölümüme devam edebilme gbi bi ihtimalim var. yani direk birinci sınıfın ikinci dönemde olan derslerini alıcam.ama birinci dönemin dersleri bende eksik olmuş olucak. bu durumda bursumun kesilme ihtimali var mı :44::44:
cnm hesabı devlet kendisi açıyor zaten. 260-290 arası rakamlar dönüp duruyor. tebrkler bu arada
Değilsin tabi ki
Almayabilirsin ya da alıp iptal ettirebilirsin bir süre sonra
selam kızlar bilgisi olan lütfen cevap versin çok önemli... bana burs çıktı ancak ben üni ye devam etmiyorum ama 2.üniversite olarak açıköğretime kayıt yaptırdım ben bu bursu açıköğretim üzerinden alabilir miyim...örgünden kaydımı sildirdiğimde burs kesilir zaten sırf burs için kaydı aldırmayıp bursu almakta olmaz hak yemiş olurum... oyüzden açıköğretim sayesinde bursu alabilrimiyim 2 yıl okuduğum süre içinde ?
evet acık ogretıme burs yok cnm ama mesela sabancı bursları vs ozel burslar oluyo onlara da bı bak arastır bence cok ıhtıyacın varsa
Sabancı bursu vs gibi özel burslar belli bir puanın üzerindeki örgün eğitim öğrencilerine burs veriyor
Sabancı bizim okulda 460 ve üzeri alanlara burs veriyor
Devlet burslarından çok daha zor yani alabilmek
Sabancı bursu vs gibi özel burslar belli bir puanın üzerindeki örgün eğitim öğrencilerine burs veriyor
Sabancı bizim okulda 460 ve üzeri alanlara burs veriyor
Devlet burslarından çok daha zor yani alabilmek
bu arada hangı okula gıdıyosun cnm
Hacettepe
Sen hangi okuldasın?