kyk burs/öğrenim kredisi

papillon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
49
0
86
Ankara
merhabalar arkadaşlar benim öğrenmek istediiğim bi kaç sorum olacak.

burs çıktığı zaman yıl sonunda allttan dersin kaldığında bursun kesiliyormuş gerçekten öylemi??

zirraattan biz mi hesap açtırtırıyoruz yoksa bize açılmış oluyormu adımıza bunu da öyle duydum??
bana yardımcı olabilicek arkadaşlar var mı:)??

Hayır her yıl başvurulmuyor. Bir kere kazandın mı okul bitene kadar alırsın. (Burs-kredi almaya aykırı olmayacak durumlar dışında)

Bu arada sonuçlar açıklandı

ya arkadaslr benimde bir sorum oluck... sonuçlar açıklandı benimkin de öğrenim kredisi ve katkı kredisi kazanamadız 1. tahsisde burs kazandınız diyo bunun anlamı basbakanlık bursu mu oluyo bn anlayamadm cvp verirseniz çok sevinirimm.

eskiden başbakanlıktı şimdi adı KYK bursu. yani diğer kredi alan öğrenciler gibi ayın 7sinde 240 liranızı alacaksınız. siz okul bitince geri ödemeyeceksiniz fark bu.

Arkadaşlar,
Bursu bilmem ama kredileri mümkünse almayın. Öderken imanınız gevriyor hem de kol faiz bindiriyorlar. ben bin pişman oldum keşke almasydım diye.

Tebrikler burs kazanmışsın Kime sorsam geri ödemeli çıkmıştı, sonunda birini gördüm burs kazanan.

Arkadaşlar,
Bursu bilmem ama kredileri mümkünse almayın. Öderken imanınız gevriyor hem de kol faiz bindiriyorlar. ben bin pişman oldum keşke almasydım diye.

Aynı şekilde düşünüyorum. Arkadaşlar 'Alalım ya ne olacak' diyorlar da, hayata kaç bin lira borçla başlıyorsun

Bana da kredi çıktı çok tedirginim
Bunu 2. ya da 3.sınıftan sonra almama gibi bir şansımız yok mu?
Bu sene alayım daha sonraki yıllarda almayayım diye düşündüm ama
Mümkün mü ki ?

Evet istediğin zaman kesebiliyormuşsun ben de kredi çıksaydı 2 sene falan alıp sonra kesmeyi düşünüyordum araştırdım öyle bir şey varmış

banada çok şükür burs çıktı:))) burs çıkanlar da mı senet falan imzalıyor arkadaşlar bi tanıdık aradıda senet imzalamayı unutmasın dye??:S...

Evet istediğin zaman kesebiliyormuşsun ben de kredi çıksaydı 2 sene falan alıp sonra kesmeyi düşünüyordum araştırdım öyle bir şey varmış

Teşekkür ederim
Öyle yapayım o zaman

banada çok şükür burs çıktı:))) burs çıkanlar da mı senet falan imzalıyor arkadaşlar bi tanıdık aradıda senet imzalamayı unutmasın dye??:S...

Senet değildir büyük ihtimalle evraklardan bahsediyordur

arkadaşlar bana öğrenim kredisi çıktı da neyi nasıl yapacam hiç bilmiyorum. notere gidip ben kredi için senet mi imzalayacam diyecem sadece sonra o senedi ne yapacam nereye verecem?:44:

arkadaşlar bana öğrenim kredisi çıktı da neyi nasıl yapacam hiç bilmiyorum. notere gidip ben kredi için senet mi imzalayacam diyecem sadece sonra o senedi ne yapacam nereye verecem?:44:

kyk dan kazandı belgeni çıkatıyormuşşsun onu alıp noterde onaylatıyormuşsun sonrada yurt bölge müdürlüğüne gidiyormuşsun şehrindeki.. (((eğer yoksa ankaara cebeciye gönderiyormuşsun)))
oraya veriyormuşsın onaylattığın belgeyi ayın 6 sındanda ilk paranı alıyorsun elden.. daha ayrıntılı bilgi için kyk nın sitesine bakabilirsinizz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…