How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kyk burs-kredi nedir ?

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
34
İstanbul
bunlar nedir yani kimlere nasıl verilir ? 5bin tl alıp ilerde çalışınca geri mi ödüyoruz bilen var mı ?

Burs geri ödemesizdir.hoş bursun kimlere nasıl verildiği meçhul da. Krediyi okulun bittikten sonra geri öduyorsun taksit taksit.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üniversite yerleştirme sonuçlarından sonra burs başvurusu yapıyosun sanırım artık e devlet şifresiyle yapılıyormus şifreyi ptt lerden 1-2 lira ya temin edebilirsin.başvurular ağustos ayında olur ekim gibi açıklanır.eğer ailenin durumu kötüyse devlet bursu gelme ihtimali var yani geri ödemiyosun ama benim çok iyi durumda olan arkadaşlarıma da devlet bursu çıkmışlığı var belli olmuyo pek.devlet bursunda derslerdeki başarın önemli ikiden fazla alttan dersin kalırsa bursun kesilir.geri ödemeli bursta %90 çıkar 380 lira verdiler geçen yıl notere gidip bi imza atıyosun bursun bağlanıyo ve mezun olduktan sonra devlete aldığın bursu geri ödüyosun.benim bilgim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur :3:

Son düzenleme:
10000 tl 4 yıl için gerş ödemeli.

ağustosta başvuru yaparsın, ekimde açıklanır, ocakta almaya başlarsın.

üniversite yerleştirme sonuçlarından sonra burs başvurusu yapıyosun sanırım artık e devlet şifresiyle yapılıyormus şifreyi ptt lerden 1-2 lira ya temin edebilirsin.başvurular ağustos ayında olur ekim gibi açıklanır.eğer ailenin durumu kötüyse devlet bursu gelme ihtimali var yani geri ödemiyosun ama benim çok iyi durumda olan arkadaşlarıma da devlet bursu çıkmışlığı var belli olmuyo pek.devlet bursunda derslerdeki başarın önemli ikiden fazla alttan dersin kalırsa bursun kesilir.geri ödemeli bursta %90 çıkar 380 lira verdiler geçen yıl notere gidip bi imza atıyosun bursun bağlanıyo ve mezun olduktan sonra devlete aldığın bursu geri ödüyosun.benim bilgim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur :3:

başvuru için ne gerekli acaba ? yani ikisine aynı anda mı başvuruyoruz ?

300 lira alıyoruz şuan. Ve bu miktar her yıl 20 tl artıyor.

Başbakanlık bursu geri ödemesizdir. Diğeri ise zaten herkese verilir, çünkü geri ödemelidir yani kredidir.

Back