• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KYK Başvurusu

Daryana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
353
266
103
Herkese merhaba, 2016da 2 yıllık bir bölüme kayıt yaptırdım ve kyk’ya başvurmuştum. Geri ödemeli öğrenim kredisi çıktı. 2 yıl aldım. Ama alırkende okula gitmedim, ( gitmek istersem diye her dönem kayıt yeniledim ) Bu sene 3. Senem tekrar kayıt yeniledim fikrim değişirse diye. Tekrar başvurmak istedim “daha önce aynı eğitim programından kredi aldığınız için tekrar başvuru yapamazsınız” tarzında bir uyarı geldi. Merak ettiğim şu, bu sene sınava girip, kazanıp, 4 yıllık farklı bir bölüme kayıt yaptırırsam kyk’ ya başvurabilir miyim ve geri ödemeli kredi bana çıkar mı? Üniversiteninde farklı olması gerekir mi, Çıkarsa 4 yıl boyunca yine alır mıyım, yoksa önceden 2 yıl aldığım için, yine ilk 2 yıl mı alabilirim. 4 yıllık bir eğitim programı kazanırsam devam edeceğim. Eğitim hayatımın rahat geçmesi adına yine burs olmasa bile krediye razıyım. Detaylıca bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Back