• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kyk basvuru sonuçları...(önemli)

flzertgrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
125
2
0
Şanlıurfa
arkadaslar kyk basvuru sonucları 30 agustus belli olacaktı yani bugün ama nerden bakılacak bi bilgisi olan var mı?sifre falan istio?yardm edin yaaeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Evet bu gün açıklanacaktı ama sonuçları hala yayınlamamışlar anladığım kadarıyla :umursamaz: Belki öğleden sonra yayınlanır boshayallersmile

30 ağustos olcaktı yanlış yazmşsındelikafadulden.Site yoğunluktan dolayı açılmıyo öğlene doğru bak derim

benm arkadasa cıktı canım kafanı rahat tut opuyorumnanaktan

cnm benimde bir arkadaşa cıktı ama işte evlere çagrıolar ya adamı sinir ediolar ben marmara universitesini kazandım ikamet ettigim yerde istanbul kazandıgm yer istanbul çıkmaz diorlar cemaat evindede kalmak isdemiorum.. hala açıklanmadı bunlar sitye girilmio giren varmı?

cnm benimde bir arkadaşa cıktı ama işte evlere çagrıolar ya adamı sinir ediolar ben marmara universitesini kazandım ikamet ettigim yerde istanbul kazandıgm yer istanbul çıkmaz diorlar cemaat evindede kalmak isdemiorum.. hala açıklanmadı bunlar sitye girilmio giren varmı?
yok canm sabahtan beri ugrasıorum olmuo mafoldumben insallah cemaat evinde kalmak zorunda kalmazsn canım :teselli:

Ya bende sımdı ogrendım aynen yedek yazıyor anlamadım gıttı ya :S yedek sırası 433 dıyor buda ne oluyor kızlar :=( bu arada sıteye gıremeyenler sureklı sayfayı yenılerse acılıyor

Back