• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV'nin yalvarışı ;(

Allahım Allahımmmm..

Önceki konularınızı biliyorum.Kayınvalidenizin ve eşinizin tavırlarını da..Ben de boşanma aşamasındayım.Eşim ve eşimin ailesi tarafından çok fazla haksızlığa maruz kaldım.(Şiddet falan asla yoktu bende))Sanki kayınvalidem beni aramış da yalvarıyormuş gibi hissettim bir an..Son Zaman'larda konularda "Giden pişman olur mu,geri gelir mi?" diye soruluyordu.Buyrun cevabı.

Allahım onları daha da pişman etsin.Nefessiz kalıncaya kadar yalvartsın.Ettikleri haksızlıkları bir bir evlatlarında görsün.

Nasıl oluyormuş elin masum kızını ezmek Allahım onlara göstersin inşallahhhhh.Benimkilerin de ağlaya yalvara kapıma geldiği günleri en kısa zamanda göreyim inşallahhhhh!!!

Doğru. İnsan yaşadığını, yaşamadan ölmezmiş. Daha neler görecekler.

Onların perişan olmasından sana ne. Sen eğer o evden çıkmasaydın perişan olan sen olacaktın. Ben bazı insanları anlayamıyorum. Konularını okudum birbirinizin yüzüne bakacak durum kalmamış ki. Diyelim ki bu duygu sömürüleri işe yaradı. Aile olmaya nasıl devam edeceksiniz ?

Aynen, haklısınız:( o fikir aklımdan hiç geçmedi ama düşününce de insan "Olur mu?" diyor!!

topuğa sıkmak deyimi az kalır bacım delirdin mi kafana sıkacan galiba anası niye arıyor danası arayaymış ya kaç arasa ne olacak evladın kucağındayken adam mortal kombat edasıyla sana tekmeler savurmadı mı bu kadın çıralara ateş atmadı mı ,bakma sen hepsi başına kalacak ev işleri falan ona yığıldı diyedir o numaralar,karısının kucağındayken evladına acımadan karısına tekme atan adam evladına ne verebilir ki .gidersen zaten bitmişsin sen.

Gitmeyi düşünmüyorum hiç? Ama şöyle bakınca vicdan yaptım. "O da bi Ana" dedim. Evlatlarını öyle görmesi zordur. Ben olsam görmek istemem. Ve üstüne üstelik benim yüzümden olduğunu düşünüyorlar. Zoruma gitmedi değil

bebeğinizle kendinizi kurtarmışsınız, sakın inanıp geri dönmeyin. ne halleri varsa görsünler. ben böylelerinin pişmanlıklarına acımam da inanmam da.
Salağım işte bende??? Vicdan yapıyorum, acıyorum, kıyamıyorum

Kadin hizmetcisini, oglu da stres topu ve seks partnerini kaybetmis ondan agliyorlar.
Ama sen bu sifatlardan ibaret degilsin, once insansin, insan gibi davran, bidaha hicbiriyle konusma. hadi ordan diyip kapatmaliydin yuzune telefonu, ne dinledin 2.5 saat onun zirvalarini.

Öyle ağlayınca birden kendimi tutamadım. "Dinliyorum" dedim. "Kızım ahın mı tuttu, neler geldi başımıza bir bilsen!!..." diye başladı. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu valla?? Bende dinledim. Sanki yüzüne kapatsam telefonu, ayıp olacakmış gibi hissettim. Zaten evliykende böyleydi. Benden başkasıyla hiç dertleşmezdi. Oğlanları "Rahatsız etmesene, git şurdan!!" diye bağırırlardı, Kocası da "Evde 5 kuruşluk huzurumuz var, bozma!" diye terslerdi (@demirleke )

Senin yediğin dayakların azmettiricisi bu kadın değil miydi? O zaman da bir ANAydı.
Korkarım sen tekrar döneceksin oraya iki gözyaşına tav olmuşsun.

Yok yok, öyle bi niyetim yok. Ama acıdım. Onu söylemeden geçemeyeceğim. Ama Allah beni kimseye muhtaç etmesin. Şimdilik babaannemle geçiniyoruz, ama yakında bende Konya'ya halamın yanında biraz durduktan sonra iş bulacağım, çalışacağım, kendi düzenimi kuracağım. Bebeğim hele biraz daha büyüsün. Kimseye yük olmak istemiyorum. Şu an hayallerimde Kızımla olan güzel günlerim var, ve ben böyle hayaller kurarken, oraya dönmek istediğimi pek sanmıyorum

Şaka mısın ? Neyin vicdanı bu ? Seni ve bebeğini döven kocadan ne hayır bekliyorsun da vicdana geldin ? Bir de bu duruma azmettirici olan kv'yi saatlerce dinlemişsin... 20 yaşındasın, tekrar git ve çürüt ömrünü tamam ? Hatta bir çocuk daha yap ..

Yok, çok güzel hayallerim var. Ömrümü hayallerimin peşinde çürüteceğim. Bugün beni döven Kocam, yarın Kızını da döver. Ben kendim her türlü işkenceyi çekebilirdim belki ama EVLAT başka. Evladıma böyle bi kötülüğü asla yapmam. Aslaaa.

hazır kurtulmuşsun . canını kurtarmışsın . ne vicdanı şimdi.
polise gitmeliydin o dayağı yediğinde. bebeğini göz ardı edip kucağındayken de vurduğunu söyleyecektin. bi polis alacaktı bunu . ikinciye bak ne oluyordu. neden polise gitmedin. orası Türkiye den farklı bu konularda.
arkadaşımıza bebeği fazla ağlıyor diye polis gelmiş. komşular bebeğe bi şey mi yapıyorlar da bebek ağlıyor diye şikayet etmişler. polis yine şikayet gelirse bebeği alırız demiş. düşün.

Doğrudur. Şimdi ki aklım olsa, giderdim "saniye" beklemezdim. Ama o zaman ben neden gitmedim. Bi korkum vardı galiba? Gidersem ne olur, gitmezsem derken, vücudumda ki yara izleri morluklar da geçti, o zaman da gitmek istesem de elimde kanıtım yoktu

Önceki konunu okudum
Kayınvalıden degıl kocan da ıs yok
Kım kaynanasıyla dort dortluk yasıyor kı ? Veya gecınıyorkı?
Kocalarımız olmasa bızde cok laf yerdık dıyorum
Ayrıca donersenız gram akıl yok sızde

Öyle. Biliyorum. Dönüp kalan hayatımı mahvedemem

konularınızı hatırlamak için açtığımda sinirim taştı
bilemedim en iyisini siz bileceksiniz tabi ama

eğer dönecekseniz de bol bol şart koşun
kesinlikle uzak ayrı ev sık sık görüşme olmayacak

peki seviyor musunuz eşinizi? o da önemli

yaaa yok bu aileyle olur mu yaaa!!!

Eşim. Görücü usulüyle evlenmiş de olsak ben eşimi deli gibi seviyordum. Ama bana Doğumdan sonra o kadar farklı bi insan oldu ki eşime soğumam işte o an başladı, hayatında başka kadın varmış gibi, sanki beni aldatıyormuş gibi halleri ve davranışları vardı, her sözünde bi tehdit "Babanın evine koyar gelirim!!"
Artık bi türlü bitmek, dinmek bilmeyen tartışmalarımız, her zaman anasının, babasının yanında aşağılardı, bunlar yok olacağı yerine daha da arttı. Sürekli bana bi hakaret, aileme küfür. En sonunda patladık işte "BOOOMM" diye..

Back