• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvet mi du teknesi mi

zevkine göre değişir mesela duş teknesinde (duşakabinde) köpük banyosu yapamazsın:olmaz:

bence duş teknesi..kesinlikle küvet düşünme
çünkü ayda yılda yapacağın bir köpük banyosu için
her hafta onun temizliği çekilmiyor..küvet durduğu yerde kirlenen birşey..
ben kiracıyım,benim evde var ama hiç sevmiyorum:oklava:

benimde küvetim vardı kaldırdım duşakabin yaptırdım oh ne rahat küvet iyi değil bence ben memnun kalmadım arkadaşım

canım bende yeni ev yaptırıyorum.kesinlikle duş teknesi yaptıracağım.temizliği daha kolay.daha az yer kaplıyor.biz zaten küvet falan doldurmayız.öyle bi alışkanlığınız varsa bilemem.buda benim fikrim yinede sana kalmış

eskiden küvet asıgı olan biri olarak kesinlikle dus teknesi dıyorum..
butun hevesın ezıyete dönusuyor temızlıkle valla..

eğer evde çocuk varsa küvet tabiiki, yıkamak açısından rahat duşakabinde zor olur, ikisinin de artısı ve eksisi var,

bencede duş kabini,görüntü ve yer açısından,,küvet artık tarih oldu gibi bişey.........

ben duşakabinden yanayım tabi senin zevkin ve kararın ama arkadaşlarında dediği gibi küvet sürekli temizlik ister ayrıca o kdrda kullnaışlı deil küçük çoçuğun olduğunu düşün mesela bnce duşakabin hem daha şık buzluı camlı falan hem daha temiz kullanışlı zemuszemus

Back
X