• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvet mi du teknesi mi

walla herkes temizliğinden şikayet etmiş................:dilcikar::dilcikar:

temizlerim,köpükler içindede keyfimi yaparımzemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:

kesinlikle küvet. hele hele ağrılarınız olduğunda sıcacık suyu doldurup içine girdiğinizde sizi gevşetmesi ve ağrılarınızı hafifletmesi düşünüldüğünde vazgeçilmezim küver.

tabiki küvet hemde jakuziyse süper olur. Her zaman olmasada arada bir o zevki yaşamak için küvet sonuna kadar. Her şeyin zorluğu var tabiki yemek yemek kolaymıki

Biz duş teknesi ve küvet arasında kararsız kalmıştık,sonunda küvete karar verdik..oturma yeri olan 40 cm.yüksekliği ve derinliği olan 90x90 bir bir küvet yaptırıyoruz,üzerine duş kabini tabi..tamperli cam olan,en sağlımı camlı olmasıymış..seffaf plastik olanlar esneme yaptığını söylediler vazgeçtik..birde buzlu cam değil sade cam olucak..içeriyi gösterenler daha şık,fayans bordürleri hoş duruyor ve banyoyu büyük gösteriyor..çocuk yıkması daha kolay dediler..piyasa çok pahalı fiyatlar var..ama biraz araştırırsanız uygun yapan yerli firmalar da var..biz gayet uygun bir fiyata yaptırdık.

Konuyu görünce direk daldım.

Bende hafta sonu Rüzgarlıdan bakacaktım, küvetmi olsun duş teknesimi bilemedim. Küvet şık duruyor yav, teknede güzel aslında. Ay ne bilim benbilmiyorumkismile

Ama sanırsam küvet yaptiriciyimopuyorumnanaktan, şöyle şık birde duşakabin.

Her ikisinide kullanan biri olarak küvet diyorum.
Annemin evinde kuvet vardı aman temizlemesi dert olur diye tekne diye inledi durdu bende onun aklına uydum 8 sene duş teknesini kullandım. Çocukları yıkamak dert, içinde dolanıp durmak dert. Şişmansan sabunu yerden alacam derken fenalık geçirirsin. Hele ki hamileyken ağlayacak kadar oluyordum yani... şükür kuvetim artık çok mutluyum:69:

bende kesinlikle küvet diyenlerdenim.. ama duş kabin mutlaka olmalı.. kabinde kesinlikle düz camları tercih etmeyin..
benim kabin camlarım su damlası desenli çook memnunum su lekesi derdi filan yok.. temizliği de gayet kolay :87:

ee o kadar iş güç yapıyoruz bi banyo keyfi hakkımız artık :29:

Back
X