kv_kp le oturma sorunu

Benim kv dünya iyisi ama aynı evde uzun süreli yaşamayı istemem. Yok res dubleks yok dubleks baya bir karıştırmissiniz ortalığı. Siz ayrı binadan ayrı bir ev alın bence. Ne bu tüm sülale aynı binada.

O kadar bıkmışım ki bir arada iken kv kp içerikli soruları okurken bile ruhum darlanıyor .kocaların o ısrarcı inatçı çözümsüz tutumu ,kadını yok sayarak karar vermesi deli ediyor beni !beraber yaşayan ,yaşamak zorunda kalmış ve kalacaklara başarılar sabırlar diliyorum çekiliyorum !!!

Eşinin annen çok gelir diye senin dairende oturmak istemeyip seni kendi ailesine mahkum etmesi gayet boşanma sebebidir de neyse...

Senin baban hayatta değil mi, eğer öyleyse damat olarak kollayıcı olması lazımdı
Rabbim yokluğunu gostermesin hayatta babam şükür. Babam aramıza karismak istemez. Olay büyürse haddini bildirir

Benim kv dünya iyisi ama aynı evde uzun süreli yaşamayı istemem. Yok res dubleks yok dubleks baya bir karıştırmissiniz ortalığı. Siz ayrı binadan ayrı bir ev alın bence. Ne bu tüm sülale aynı binada.
Aynı binada olmak çokta derdim değil Herkes kendi işine gücüne gidip geliyo. Evim ayrı olsun yeter ama zaten kv ile oturmazsam aynı binada olmiyacam

Siz bir arada oturuyodunuz ayrildiniz galiba nasıl hallettiniz Eşiniz anlayışlı mi

sözü ben değil zamanında sen vermişsin
ben mecbur muyum annenlerle oturmaya diyeceksiniz
çok uyanık sanıyorlar kendilerini!!

Siz bir arada oturuyodunuz ayrildiniz galiba nasıl hallettiniz Eşiniz anlayışlı mi
Canım ben üç sene aynı apartmanda yaşadım ,sözde kapımız ayrı idi ama hayatlarımız birdi benden hiç gitmezlerdi yan gelip yatardı sürekli ne laf bitiyordu ne kırgınlık .bende öyle kavga edebilen tip değilim konuştum sürekli baktım olmuyor bıktık bıraktım en sonunda. kv çirkinliklerini eşimede yapmaya başladı kendi kendini bitirdi .çok şükür ki eşim gördü nasıl bir insan olduğunu kendisi istedi taşınmayı .çok uzun sürer anlatsam .ama en doğrusu başta aynı binaya girmemek .çıkması daha zor oluyor tüm aile tavır alıyor !!çok güzel bir evde üç seneyi gözyaşı stres sıkıntı ile geçirdim hala olumsuz etkisini çekiyorum !!

Ne kadar zor ya Rabbim yardım etsin hepimize ne yapacağımı şaşırdım valla. Dua ediyorum Allah herşeyin hayirlisini versin

Ev ev üstüne olmuyo zaten kesinlikle kv kp daha gençler üstelik biri 45 biri 50 yaşında onlarda evinde rahat etsin.
Ve gerçekten kocanla rahat rahat kavga bile edemiyosun kimse duymasın diye
bizde altllı üstlü oturunca kocamla aşagiya rahatça kavga etsem yukardakiler duyuyorlar oğluna diyo senin başini yaktim diye..
onlar duyunca ben huzursuz oluyorum. eşime yok böle olmayacak dedim kaç kere.. o evinden ayrılmak istemiyor.

pardon eşine senin başını yaktım mı diyor

Çok sesli de kavga etmemek gerekiyor. Kv olmasada kolu komsudan utaniyor insan. Olurda duyarlarsada onları ilgilendirmiyor benim evimde olan kavga boşver

Üç kardeşler toplam 3 daire olmuş oluyo kv de bizle oturuyo müteahhitin üstüne verdiği parayi kp alıyo çocuklarina vermiyo
Kendilerine de daire alsınlar o halde.Anlamadiğım neden 3 kardeşten illaki sizde oturuluyor.Ben olsam kabul etmezdim,kendi evinizde varmış,neden kayınvalide kayınpederle oturacakmışsinız

Kendilerine de daire alsınlar o halde.Anlamadiğım neden 3 kardeşten illaki sizde oturuluyor.Ben olsam kabul etmezdim,kendi evinizde varmış,neden kayınvalide kayınpederle oturacakmışsinız
Eşim en küçük kardes diğerleri evlenince kv kp yanına oturmuş hep KP bizimle dublekste kim oturur diye sorunca esim ben otururum demiş o zaman bekardik daha
Bizimki sıra kendine geldi diye hissediyo heralde Herkes ayrı otursun ne biçim is ya

Ben bunu bilir bunu söylerim,ev ev üstüne olmaz.Ayrıca yanlız değiller,anneside babasıda hayatta,neden kim bizimle oturacak muhabbeti yapıyorlar anlamak mümkün değil. Onlarında istememesi lazim normalde imkanları böyleyken oğullarıyla oturmayı.
Kabul etmeyin bence.
Melekte olsalar olmaz yani.Sonuçta ne onlar ne siz rahat edemeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…