- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Eşim ve kardesleri alacaklar ama eşimle butcemiz aynı sonuçta
O zaman sevgiliydik belkide evlenmeyecektik bu yüzden adama ne diyim
Ağırlığını koy bi şekilde ev ev üstüne olmaz ben evlenirken kendi annemle oturalım dendi ben onu bile kabul etmedim, annem hastalandığında kabul ettim düşün gerisini. Bakıma ihtiyaç duyarlarsa buyursun gelsinler başımın üstünde yerleri var kocamın annesi öyle durumda annemdir ama maaşlarıyla bi bakıcı bulunur o bakar ben yine bakamam. Ay ben gerektiğinde kocamla rahat rahat kavga etmek istiyorum karışan eden olmasın istiyorum bu bile geçerli bi neden.Kapı yaptirabiliriz ama üst kat ayri bi ev gibi değil bi oda banyo bide merdivenin çıktığı ara var küçük baya
Ev felan istemiyorum tek istediğim huzur esimde bi anlasa Evimin kapısını kapatınca kafam rahat etsin istiyorum Bütün gün kv kp sanki onlarla evlenmisim ya sabır yaEv alinacak alinmayacak sizin soz hakkiniz yok mu? Yargilamiyorum yazdiklarinizdan cikarimim bu oldu. Kv kp ile yasayip evim olacaksa kira ider ev sahibini zengin ederim ama HUZURLU olurum. Kredi cekip ev almak ile ilgili dusuncemi yazmistim zaten.
Bu konuda resti cekin anlayis yok gibi sizinkilerdeEv felan istemiyorum tek istediğim huzur esimde bi anlasa Evimin kapısını kapatınca kafam rahat etsin istiyorum Bütün gün kv kp sanki onlarla evlenmisim ya sabır ya
Ev ev üstüne olmuyo zaten kesinlikle kv kp daha gençler üstelik biri 45 biri 50 yaşında onlarda evinde rahat etsin.Ağırlığını koy bi şekilde ev ev üstüne olmaz ben evlenirken kendi annemle oturalım dendi ben onu bile kabul etmedim, annem hastalandığında kabul ettim düşün gerisini. Bakıma ihtiyaç duyarlarsa buyursun gelsinler başımın üstünde yerleri var kocamın annesi öyle durumda annemdir ama maaşlarıyla bi bakıcı bulunur o bakar ben yine bakamam. Ay ben gerektiğinde kocamla rahat rahat kavga etmek istiyorum karışan eden olmasın istiyorum bu bile geçerli bi neden.
Evet dediğiniz gibi 3 e bolunecekO zaman atıyorum ev 90 bin 3 kardeşte 30ar bin mi verecek yoksa siz karı koca daha çok mu katacaksınız
Eşim kabul etmezse ben ayrı yasiyacam ister benimle yasa ister ananla babanla diyecem. Anasını babasını birakamiyosa evlenmeseydi yaBu konuda resti cekin anlayis yok gibi sizinkilerde
Evet dediğiniz gibi 3 e bolunecek
Dediğim gibi ağırlığını koy baştan böyle konuşmamıştık de alttan gir üstten çık dediğini yaptır.Ev ev üstüne olmuyo zaten kesinlikle kv kp daha gençler üstelik biri 45 biri 50 yaşında onlarda evinde rahat etsin.
Ve gerçekten kocanla rahat rahat kavga bile edemiyosun kimse duymasın diye
En iyisini yaparsiniz yoksa zaten ortada bi evlilik olmayacakEşim kabul etmezse ben ayrı yasiyacam ister benimle yasa ister ananla babanla diyecem. Anasını babasını birakamiyosa evlenmeseydi ya
Bi keresinde muhabbeti olmustusa annem çok gelir gidermis istemedi benim dairede oturmak benim ne mecburiyetim var onun ailesiyle oturmayabenim evim var istemiyorum ailenle oturmak diyeceksiniz..
çok meraklıysa o gelsin sizin aile apartmanınıza..
ne meraklılar cümbür cemaat yaşamaya yahu..
Bi keresinde muhabbeti olmustusa annem çok gelir gidermis istemedi benim dairede oturmak benim ne mecburiyetim var onun ailesiyle oturmaya
ee onlarda genc daha banyo kuyruguna mı gırıyorsunuz gece. ha kvde kayınpeder fingirdesti mi ben anlamak istemem acıkcası benimde mahremımı kimsenın anlamasını istemem. ama kendş sucunuz bastan kabul etmıcektınızEv ev üstüne olmuyo zaten kesinlikle kv kp daha gençler üstelik biri 45 biri 50 yaşında onlarda evinde rahat etsin.
Ve gerçekten kocanla rahat rahat kavga bile edemiyosun kimse duymasın diye
Bosancak bişey yok ortada üstelik o zaman çokta dert etmemistim ama 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten olmuyo rahat edemiyorum. Hiç bişey olmazsa iki taraftada oturmayiz başka bi yerde otururuzKesinlikle evini satma.. eşinle konuş ben kendi evime taşınıyorum sen ister gel ister ananla otur. Benim ailem bana ev vermiş gelip gitmelerini sorun ediyosun ben niye senin ailenle oturacakmışım, ne mecburiyetim var de..
bu arada eşin sevgiliyken sana söylemiş sen onla evlenmek için susmuşsun. Şimdi oldu da boşandın, daha mı iyi oldu?
Öyle bir şey olursa dedim.. ama eşin olmaz ölene kadar ailemle yaşıcam dese kabul edecek misin?Bosancak bişey yok ortada üstelik o zaman çokta dert etmemistim ama 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten olmuyo rahat edemiyorum. Hiç bişey olmazsa iki taraftada oturmayiz başka bi yerde otururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?