kv_kp le oturma sorunu

Kapı yaptirabiliriz ama üst kat ayri bi ev gibi değil bi oda banyo bide merdivenin çıktığı ara var küçük baya
Ağırlığını koy bi şekilde ev ev üstüne olmaz ben evlenirken kendi annemle oturalım dendi ben onu bile kabul etmedim, annem hastalandığında kabul ettim düşün gerisini. Bakıma ihtiyaç duyarlarsa buyursun gelsinler başımın üstünde yerleri var kocamın annesi öyle durumda annemdir ama maaşlarıyla bi bakıcı bulunur o bakar ben yine bakamam. Ay ben gerektiğinde kocamla rahat rahat kavga etmek istiyorum karışan eden olmasın istiyorum bu bile geçerli bi neden.

Ev alinacak alinmayacak sizin soz hakkiniz yok mu? Yargilamiyorum yazdiklarinizdan cikarimim bu oldu. Kv kp ile yasayip evim olacaksa kira ider ev sahibini zengin ederim ama HUZURLU olurum. Kredi cekip ev almak ile ilgili dusuncemi yazmistim zaten.
Ev felan istemiyorum tek istediğim huzur esimde bi anlasa Evimin kapısını kapatınca kafam rahat etsin istiyorum Bütün gün kv kp sanki onlarla evlenmisim ya sabır ya

Ev ev üstüne olmuyo zaten kesinlikle kv kp daha gençler üstelik biri 45 biri 50 yaşında onlarda evinde rahat etsin.
Ve gerçekten kocanla rahat rahat kavga bile edemiyosun kimse duymasın diye

Ev ev üstüne olmuyo zaten kesinlikle kv kp daha gençler üstelik biri 45 biri 50 yaşında onlarda evinde rahat etsin.
Dediğim gibi ağırlığını koy baştan böyle konuşmamıştık de alttan gir üstten çık dediğini yaptır.

benim evim var istemiyorum ailenle oturmak diyeceksiniz..
çok meraklıysa o gelsin sizin aile apartmanınıza..
ne meraklılar cümbür cemaat yaşamaya yahu..

benim evim var istemiyorum ailenle oturmak diyeceksiniz..
çok meraklıysa o gelsin sizin aile apartmanınıza..
ne meraklılar cümbür cemaat yaşamaya yahu..
Bi keresinde muhabbeti olmustusa annem çok gelir gidermis istemedi benim dairede oturmak benim ne mecburiyetim var onun ailesiyle oturmaya

Bi keresinde muhabbeti olmustusa annem çok gelir gidermis istemedi benim dairede oturmak benim ne mecburiyetim var onun ailesiyle oturmaya

o zaman bu lafını hatırlatın sizde..
kendi anasıyla oturacak senin ananın gelip gitmesi göze batacak..
şu erkeklerin karılarına ağaç kovuğundan çıkmış muamelesi yapmasına gıcık oluyorum yahu..

Kesinlikle evini satma.. eşinle konuş ben kendi evime taşınıyorum sen ister gel ister ananla otur. Benim ailem bana ev vermiş gelip gitmelerini sorun ediyosun ben niye senin ailenle oturacakmışım, ne mecburiyetim var de..
bu arada eşin sevgiliyken sana söylemiş sen onla evlenmek için susmuşsun. Şimdi oldu da boşandın, daha mı iyi oldu?

eşinle nasıl yatıp kalkıyorsun özelını yaşıyorsun? bunları eşin nasıl görmemezlıkten gelir? cocuk emzircen hadi odana. cinsel ilikisi desen sorun banyo desen sorun?! bunları düşünmeyen koca koca dgeıldır. ilikşikye girme eşinle kusura bakma yan odada annen baban yatarken olmuyor gikinizda mı cıkmıyor bu nasıl bir yaşantıdır.

ee onlarda genc daha banyo kuyruguna mı gırıyorsunuz gece. ha kvde kayınpeder fingirdesti mi ben anlamak istemem acıkcası benimde mahremımı kimsenın anlamasını istemem. ama kendş sucunuz bastan kabul etmıcektınız

Bosancak bişey yok ortada üstelik o zaman çokta dert etmemistim ama 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten olmuyo rahat edemiyorum. Hiç bişey olmazsa iki taraftada oturmayiz başka bi yerde otururuz

Her yaptığın plan hava kalır eşini ikna edemezsen , sanırım yeterince sesini yükseltmede yetersizsin , daha sert olman şart

Bosancak bişey yok ortada üstelik o zaman çokta dert etmemistim ama 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten olmuyo rahat edemiyorum. Hiç bişey olmazsa iki taraftada oturmayiz başka bi yerde otururuz
Öyle bir şey olursa dedim.. ama eşin olmaz ölene kadar ailemle yaşıcam dese kabul edecek misin?

Eşinin annen çok gelir diye senin dairende oturmak istemeyip seni kendi ailesine mahkum etmesi gayet boşanma sebebidir de neyse...

Senin baban hayatta değil mi, eğer öyleyse damat olarak kollayıcı olması lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…