yorumunuzu gerçekten çok mantıklı buldum.zaten kendime yapıyorum .geçmişin gölgesinde yaşıyorum hep ama elimde değil.haksız yapılanları yediremiyorum kendime.bide üzerine eltimin el stünde tutulması beni daha da çıldırtıyorSiz çok ama çok öfkelisiniz...Öfke en çok kişiye zarar verir... Bence affedin ve ruhunuzu özgür bırakın.. çünkü affetmek karşıdakine değil kendinize yapılmış en büyük iyiliktir.Zaten bedduayı haketmediyseniz geri dönüp onu bulacaktır....Ona affettiğinizi söylemesenizde bu iyiliği kendiniz için yapmalısınız...Affedin ama unutmayın yaşattıklarını.. tabi affettiğinizde bazı şeyler illaki eskisi gibi olmayacak ama affetmeyerek elinize hiçbir şey geçmez hatırlayıp üzülürsünüz o kadar kendinize eziyet etmeye değermi hiç....Bakın kendinizi ne kadar harika hissedeceksiniz...Hem eltinizle şimdi iyi olsa bile bazı şeylere zamana bırakmak lazım zaman neler gösterir neler....
kalmasında zaten.yaşadıklarımdan dolayı hakkımı helal etmiyorumbedduaya gerek yok emin ol.kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor
onun bi alakası yok.dedim ya kv yüzünden diye.onun yüzünden hep diken üzerinde yaşadım ilk yıllarımı.neyseki eşim gerçek yüzünü geçte olsa gördü.insan oğlunun mutlulugunu nasıl kıskanabilir.o kadar maddi zorluklarla kurulan bi yuvayı nasıl her fırsatta yıkmaya çalışır.Allah diğer oğlunda bu acıyı yaşatır inşallah.da yaşadıklarımı yaşar
kalmasında zaten.yaşadıklarımdan dolayı hakkımı helal etmiyorum
off nebilim işte.kv hep boşanın boşanın herzaman körükledi.eşim de hep annesinin doldurusuna gitti.nerdeyse yuvam yıkılıyordu.kv diğer çocugunda yaşasın diye ben de ah ettim işteBenim anlamadığım elti mutsuz olursa kv nasıl bedel ödemiş olacak?
dört yıllık.zeten beni bukadar yıpratan çevremde derdimi anlatabileceğim ve beni anlayacak kimsenin olmayışıkaç yıllık evlisiniz, eger olanları kaldıramıyorsanız bir doktora görünün.inanın herkes yaşıyor benzer şeyler ve yine inan degmiyor bu kadar takmaya
kalmasında zaten.ilahi adalette zamanaşımı yoktur.bedduaya gerek yok emin ol.kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor
dört yıllık.zeten beni bukadar yıpratan çevremde derdimi anlatabileceğim ve beni anlayacak kimsenin olmayışı
takıntı haline dönüştü biliyorummtakıntı yapmışsın bence bir doktora görün.burdan bile anlaşılıyor ne kadar yıprandığın
takıntı haline dönüştü biliyorumm
Size en büyük kötülüğü eşiniz yapmış onunla normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz.off nebilim işte.kv hep boşanın boşanın herzaman körükledi.eşim de hep annesinin doldurusuna gitti.nerdeyse yuvam yıkılıyordu.kv diğer çocugunda yaşasın diye ben de ah ettim işte
onun bi alakası yok.dedim ya kv yüzünden diye.onun yüzünden hep diken üzerinde yaşadım ilk yıllarımı.neyseki eşim gerçek yüzünü geçte olsa gördü.insan oğlunun mutlulugunu nasıl kıskanabilir.o kadar maddi zorluklarla kurulan bi yuvayı nasıl her fırsatta yıkmaya çalışır.Allah diğer oğlunda bu acıyı yaşatır inşallah.da yaşadıklarımı yaşar
çogu insan yaşadıklarınızı yada benzerini yaşamıştır
kaynanasından yüzü gülen insan çok az
ama bedddua etmeyin
artık eltin var onla ugraşır
boşver takma kafana
çalışıyorum neden kiçalışıyor musun eğitim durumun nedir
ayy ona bayılıyor.benim yaranamadığım her konu onda kat be kat ama genede o kıymetlidiğer gelinle de kötü olmayım diye onun her türlü ezasına cefasına katlanır