kv yüzünden eltimin mutlu olmasını istemiyorum

bedduaya gerek yok emin ol.kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor

yorumunuzu gerçekten çok mantıklı buldum.zaten kendime yapıyorum .geçmişin gölgesinde yaşıyorum hep ama elimde değil.haksız yapılanları yediremiyorum kendime.bide üzerine eltimin el stünde tutulması beni daha da çıldırtıyor

İnan üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşadık yaşamaya da devam edeceğiz. Allaha dua ediyorum benden uzak olsunlar yüzlerini görmeyeyim seslerini duymayayım isterse sarayda yaşasınlar diyorum. İnsanın diken üstünde yaşaması ne demek bir ben bir Allah bilir .

kalmasında zaten.yaşadıklarımdan dolayı hakkımı helal etmiyorum

kaç yıllık evlisiniz, eger olanları kaldıramıyorsanız bir doktora görünün.inanın herkes yaşıyor benzer şeyler ve yine inan degmiyor bu kadar takmaya

Benim anlamadığım elti mutsuz olursa kv nasıl bedel ödemiş olacak?
off nebilim işte.kv hep boşanın boşanın herzaman körükledi.eşim de hep annesinin doldurusuna gitti.nerdeyse yuvam yıkılıyordu.kv diğer çocugunda yaşasın diye ben de ah ettim işte

kaç yıllık evlisiniz, eger olanları kaldıramıyorsanız bir doktora görünün.inanın herkes yaşıyor benzer şeyler ve yine inan degmiyor bu kadar takmaya
dört yıllık.zeten beni bukadar yıpratan çevremde derdimi anlatabileceğim ve beni anlayacak kimsenin olmayışı

dört yıllık.zeten beni bukadar yıpratan çevremde derdimi anlatabileceğim ve beni anlayacak kimsenin olmayışı

takıntı yapmışsın bence bir doktora görün.burdan bile anlaşılıyor ne kadar yıprandığın

off nebilim işte.kv hep boşanın boşanın herzaman körükledi.eşim de hep annesinin doldurusuna gitti.nerdeyse yuvam yıkılıyordu.kv diğer çocugunda yaşasın diye ben de ah ettim işte
Size en büyük kötülüğü eşiniz yapmış onunla normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz.
Allah'ından bulsun demeniz yeterli fakat diğer çocuklar için ettiğiniz beddualar hoş değil.
Onlar mutsuz olsa da sizin bu şekilde huzura kavuşacağınızı sanmıyorum.

bu kadar öfke,kin ve beddua size rahat vermez. huzur vermez. önce kendinizi arındırın. suçu kv elti vs. atmayın. eşinize ve kendinize bakın derim.

çogu insan yaşadıklarınızı yada benzerini yaşamıştır
kaynanasından yüzü gülen insan çok az
ama bedddua etmeyin
artık eltin var onla ugraşır
boşver takma kafana

çogu insan yaşadıklarınızı yada benzerini yaşamıştır
kaynanasından yüzü gülen insan çok az
ama bedddua etmeyin
artık eltin var onla ugraşır
boşver takma kafana

diğer gelinle de kötü olmayım diye onun her türlü ezasına cefasına katlanır

aykiz, sende guzel hayallerle evlendin degil mi? Onceden bilemezdin kayinvalide ile yasayacagin sorunlari. Simdi eltinde ayni guzel hayallerle evleniyor. beddua etme. Kayinvalide kotuluk ettiyse bir yerden cikar acisi ona. Kotuye verilecek en guzel cevap yok saymak. Dusunup dusunup kendini de uzme. Bugune bak gelecege bak sen. kalbini ruhunu boyle negatif enerjiyle kirletme daraltma yahu. Sana da yazik.

Babaannem annem ilk bebeğini kaybettiğinde doğursun doğursun da mezara koysun demiş yan odada duyulacağını bile bile.
Son günlerinde annem baktı altını temizledi.
Biz de bunları bildiğimiz halde bir gün bile arkamızı dönmedik.
Babamla yıllarca küs kaldılar torunları olarak her bayram gittik elini öptük.
Bu kin bu öfke için için yer bitirir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…