kv yüzünden eltimin mutlu olmasını istemiyorum

Kaynanadan çekmeyen mi var
herkes çekiyor
o çok övenlerde lohusalıkta çekiyor dua et de yaşlılıka eline düşmesin, zamanla oda cezasını bulacak sen bekle ve gör

aykiz, sende guzel hayallerle evlendin degil mi? Onceden bilemezdin kayinvalide ile yasayacagin sorunlari. Simdi eltinde ayni guzel hayallerle evleniyor. beddua etme. Kayinvalide kotuluk ettiyse bir yerden cikar acisi ona. Kotuye verilecek en guzel cevap yok saymak. Dusunup dusunup kendini de uzme. Bugune bak gelecege bak sen. kalbini ruhunu boyle negatif enerjiyle kirletme daraltma yahu. Sana da yazik.
aynen dediğiniz çok doğru olmuyor yapamıyorum.senelr geçti öfkem geçmedi.böle yaparak kendime zarar verdiğimi de biliyorum .off neyapmalıyım.yaşananları unutamam ki

keskin sirke küpüne zarar.
ele geçmeyecek geçmiş için bugününü harcama.
yaşadığın her an senin ve bir daha gelmeyecek.

herkes kendine eder.
emin ol bir gün gelir ve Allah karşılığını verir.

her sıkıntı sana bir kazançtır aslında.
hayat adına hiç kimsenin veremeyeceği öğüttür.

sen ve senin yaşadıklarından bihaber birini düşünüp huzurunu kaçırmaya değmez.

kv.belki en çok sevdiğinden darbe görür.
hayat bu neyi getiri bilinmez.

Babaannem annem ilk bebeğini kaybettiğinde doğursun doğursun da mezara koysun demiş yan odada duyulacağını bile bile.
Son günlerinde annem baktı altını temizledi.
Biz de bunları bildiğimiz halde bir gün bile arkamızı dönmedik.
Babamla yıllarca küs kaldılar torunları olarak her bayram gittik elini öptük.
Bu kin bu öfke için için yer bitirir sizi.
hamileyim onu bile kıskandı.bi insan torununu nasıl kıskanabilir.

aynen dediğiniz çok doğru olmuyor yapamıyorum.senelr geçti öfkem geçmedi.böle yaparak kendime zarar verdiğimi de biliyorum .off neyapmalıyım.yaşananları unutamam ki
Ben senin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum. Cok daralmissin. Cok kirilmissin. Anlatmak iyi gelecekse bir psikologa dok icini. Kus kinini. Arin bu dertten.. boyle icinde biriktirme. Olmadik yerde patlar. Gereksiz kiskancliga bile donusur. Yine sen zararli olursun arkadasim

ilk gelin benim . herşey üzerümde tecrübe edildi.öğrenildi. en güzel günlerim eşimin ve kv min önderliğinde berbat oldu gitti. kv hep kattıkarıştırdı. beddualar havada uçustu.onun yüzünden hep boşanmanın kıyısından dondük. büyük gibi akıl verceği yere hep körükledi.onu bi türlü affedemiyorum. o kadar kinliyimki ona karşı .öfkemi ifade edecek hiç bir kelime yok.psikolojim alt üst oldu onun yüzünden.şimdi eltimi el üstünde tutmasına okadar gicik oluyorum ki anlatamam.o kadar beddualar etti ki .bana ve aileme yok yere.başına dönsün hepsi inşallah. yuvamı yıkmaya çalışanın yuvasıda olmasın.

burda eltinizin ne günahı var diye soracağım .kv yapmış bir hata eltinizden ne istiyorsunuz ?? yazık değilmi hoş mutsuz olsa bundan ne gibi bir mutluluk duyacaksınız.Kv dur demesini bilin aklınızdaki kötü fikirleride atın lütfen kendiniz bahsediyosunuz zorluklardan geçmişsiniz sabırlı olun inşallah herşey bu zamandan sonra daha güzell olacak...

Ben senin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum. Cok daralmissin. Cok kirilmissin. Anlatmak iyi gelecekse bir psikologa dok icini. Kus kinini. Arin bu dertten.. boyle icinde biriktirme. Olmadik yerde patlar. Gereksiz kiskancliga bile donusur. Yine sen zararli olursun arkadasim

evet ben de böyle düşünüyorum

Buyuyun de olsa kimse kimseyi sevmek zorunda degil kaynanan da olsa s'en yine saygi da kusur etme ama görüşme de mesafeni koru yeter canım en güzel Günlerini zehir etmiş Allah'a havale et beddua etme..bi de ilk gelinler genelde eziliyor sanki ..Haklı olabilirsin ama beddua iyi degil canım eltini de suçlama onun sucu ne ki

evet ben de böyle düşünüyorum
3 gunluk dunyada baskalari yuzunden sinir hastasi olmaya hic gerek yok. Allah bilir kayinvalide yapacagini yapip keyfine bakiyordur. Boyle insanlara karsi inadina mutlu olmaya bakarim ben. Gerisi yalan. Dile kolay belki ama ne biliyim zor da degil yapilabilir yani. Bilemedim kii cok mu hayalci dusunuyorum.

3 gunluk dunyada baskalari yuzunden sinir hastasi olmaya hic gerek yok. Allah bilir kayinvalide yapacagini yapip keyfine bakiyordur. Boyle insanlara karsi inadina mutlu olmaya bakarim ben. Gerisi yalan. Dile kolay belki ama ne biliyim zor da degil yapilabilir yani. Bilemedim kii cok mu hayalci dusunuyorum.

bir noktadan sonra beyin kimyası bozuluyor insanın elbette o da bunları bliyordur ama sağlıklı düşünemeyecek halde.dediğim gibi bir uzmandan yardım almalı

Eltilerin psikolojiside cozulmus oldu boylelikle..

icten ice yasadiklarimi oda yasasin mantigi..

Cocugunuz varmi, kiziniz misal..evlenince yasadiklarinizi yasasin istermisiniz..istemezseniz eltinizde bir ananin evladi, ona kotulukler dilemeyin..

onunda sizden hicbir farki yok, hayelleri var sizin gibi umutlari var..tek sanssizlik ayni kadinin gelinisiniz..o halde suclu kaynananiz guzrl dileklerinizi onun icin harcayin bi sucsuz icin deil..

Bu yaptiginizin ne size ne de eltinize ne de kayniniza faydasi var. Hadi eltinizde cok cekti dielim kv den. Mutlu mu olacaksiniz? Birak Allah onlari baska yerde sinayacaktir zaten. Sen onun isine guven ama bedduayi alakasiz kimseye yapma.

Ayrica bu yillar gecsede bireken kinin bir kac yila tahammulsuzluk, sinir hastaliklari, mide problemleri ve kanser olarak geri doner basina. Sinir hali ruhsal bi sey diye bakarsin ama vucudunda birikir. Kendini sakinlestirmeye calis mumkunse git bir uzmana. Yoksa olan ne eltine ne kv ne. Sen bildigin dermansiz hasta olacaksin.

Sen kendinden mesulsun once. Sana verilen ruh ve vucuda boyle davranip ilerde daha da aci cekme.

X